ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Νία Βαρντάλος:" Ο ατζέντης μού είπε δεν είσαι αρκετά όμορφη για πρωταγωνίστρια ούτε αρκετά εύσωμη για να κάνεις την αστεία"

Η σταρ του " Γάμος αλά Ελληνικά" αποκάλυψε την άσχημη συμπεριφορά που αντιμετώπισε στο Χόλιγουντ και έδωσε την συμβουλή της σε θέματα ψυχικής υγείας

Η Αντωνία Ευγενία Βαρντάλος, ευρέως γνωστή ως Νία Βαρντάλος, είναι η Καναδο-Αμερικανίδα ηθοποιός που έγινε γνωστή παγκοσμίως για τον ρόλο της στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία "Γάμος αλά Ελληνικά". Είναι, επίσης, σεναριογράφος, σκηνοθέτης, καθώς και παραγωγός. Γεννήθηκε στο Γουίνιπεγκ του Καναδά και ξεκίνησε την καριέρα της τη δεκαετία του 1990.

Αρχικά έκανε δευτερεύοντες ρόλους σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές όπως το "Boy Meets World" και το "Two Guys and a Girl". Έγινε γνωστή αφού έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχημένη ταινία " Γάμος αλα Ελληνικά" και έκτοτε έχει διαγράψει την δική της λαμπερή πορεία στον χώρο του θεάματος.

Μάλιστα, η ξεκαρδιστική κωμωδία " Γάμος αλά Ελληνικά" όχι μόνο είχε τεράστια εμπορική επιτυχία, αλλά κέρδισε και υποψηφιότητα για Όσκαρ. Η ερμηνεία της Νία κέρδισε, επίσης, πολλά βραβεία.

Η ταινία μπορεί να θεωρηθεί το πιο σημαντικό έργο στην μέχρι τώρα καριέρα της Νία Βαρντάλος, αλλά έχει κάνει και άλλες σημαντικές ταινίες όπως είναι το "I Hate Valentine's Day" στο οποίο έγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε.

Έπαιξε, επίσης, τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία "My Big Fat Wedding 2", που είναι η συνέχεια της πρώτης της μεγάλης δουλειάς. Η Νία Βαρντάλος λατρεύει την Ελλάδα και δεν χάνει ευκαιρία να επισκεφθεί την χώρα, όπως η πρόσφατη συμμετοχή της στο Marie Claire Power Trip που έλαβε χώρα στο Cape Sounio για θέματα ψυχικής υγείας.

Η Νία Βαρντάλος έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη όταν μίλησε για την άσχημη συμπεριφορά ατζέντης της, στο ξεκίνημα της καριέρας της. " Αυτό είναι το πρόβλημα με εσένα, δεν είσαι αρκετά όμορφη για να παίξεις την πρωταγωνίστρια ούτε αρκετά εύσωμη για να υποδυθείς έναν αστείο χαρακτήρα", ήταν τα αιχμηρά λόγια του τότε συνεργάτη της.

Η πρωταγωνίστρια και παραγωγός έδωσε αυτό το παράδειγμα για να τονίσει την δύναμη που πρέπει να έχουμε μέσα μας όταν ο κόσμος ασκεί έντονη κριτική στο πρόσωπό μας. " Έχω μία μητέρα, η οποία μου λέει όλη την ώρα " Γιατί όχι εσύ;". Aυτό πρέπει να λέμε στα παιδιά μας".

Στην συνέχεια, η Νία Βαρντάλος είπε πώς αντιμετωπίζει η ίδια την έφηβη κόρη της σε ό,τι αφορά τους στόχους της. "Στην έφηβη κόρη μου αρέσει η συγγραφή. Έχει κάνει αίτηση για να την δεχτούν σε ένα δύσκολο πρόγραμμα και εγώ της είπα " γιατί όχι εσύ;", αφού μπορούν τόσοι άλλοι γιατί όχι εσύ; Πρέπει να το λέμε αυτό στους έφηβους", είπε η 60χρονη ηθοποιός στην συνάντηση του γυναικείου περιοδικού.

Νία Βαρντάλος:" Ο ατζέντης μού είπε δεν είσαι αρκετά όμορφη για πρωταγωνίστρια ούτε αρκετά εύσωμη για να κάνεις την αστεία"

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024

Σκοτ Ντίσικ: Το Ozempic, η δραματική απώλεια κιλών και η κραυγή απόγνωσης για βοήθεια

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σκοτ Ντίσικ - του σταρ απο το Keeping Up with the Kardashians-λόγω της δραματικής απώλειας βάρους με τη χρήση του Ozempic.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στην πασαρέλα της Athens Fashion Week

Η 24χρονη που έγινε γνωστή από το My Style Rocks, περπάτησε στην πασαρέλα της Kathy Heyndels.

26 Απρ 2024

Συλλεκτικό βίντεο: Η (μελαχρινή) Βίκυ Χατζηβασιλείου λέει στη Βουγιουκλάκη ότι τη θαύμαζε... η πρόγιαγιά της!

Η Αλίκη σε κέφια, ένα πρωινό του Μαρτίου το 1994, στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

26 Απρ 2024

Σοφία Μπους: "Είμαι queer και επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να ανασάνω"

Μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, η Σοφία Μπους έκανε coming out και μίλησε για τη σχέση της με την Άσλιν Χάρις.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Για safari η Αμαλία Κωστοπούλου με τον σύντροφό της με τα παπούτσια της σεζόν

Οι εντυπωσιακές λήψεις που δημοσίευσε η Αμαλία.

26 Απρ 2024

Κρίστι Τέρλινγκτον: Ποζάρει (σχεδόν) τόπλες στα 55 της και είναι άψογη

"Αισθάνομαι τυχερή που έχω την επιλογή να κάνω το μοντέλο. Ακόμα βιοπορίζομαι από αυτήν την δουλειά"

26 Απρ 2024

Ένα θαύμα στα Μετέωρα: Ο "εργένης των Μετεώρων" βρήκε ταίρι

Ο ασπροπάρης (είδος γύπα) γυρνούσε για χρόνια μόνος στη φωλιά του, φέτος η τύχη του άλλαξε!

26 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ – Έμιλι Μπλαντ: Εντυπωσιακοί σε ειδική προβολή του "The Fall Guy" στο Λονδίνο

"The Fall Guy" θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Μαΐου

26 Απρ 2024