ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Νία Βαρντάλος:" Ο ατζέντης μού είπε δεν είσαι αρκετά όμορφη για πρωταγωνίστρια ούτε αρκετά εύσωμη για να κάνεις την αστεία"

Η σταρ του " Γάμος αλά Ελληνικά" αποκάλυψε την άσχημη συμπεριφορά που αντιμετώπισε στο Χόλιγουντ και έδωσε την συμβουλή της σε θέματα ψυχικής υγείας

Η Αντωνία Ευγενία Βαρντάλος, ευρέως γνωστή ως Νία Βαρντάλος, είναι η Καναδο-Αμερικανίδα ηθοποιός που έγινε γνωστή παγκοσμίως για τον ρόλο της στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία "Γάμος αλά Ελληνικά". Είναι, επίσης, σεναριογράφος, σκηνοθέτης, καθώς και παραγωγός. Γεννήθηκε στο Γουίνιπεγκ του Καναδά και ξεκίνησε την καριέρα της τη δεκαετία του 1990.

Αρχικά έκανε δευτερεύοντες ρόλους σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές όπως το "Boy Meets World" και το "Two Guys and a Girl". Έγινε γνωστή αφού έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχημένη ταινία " Γάμος αλα Ελληνικά" και έκτοτε έχει διαγράψει την δική της λαμπερή πορεία στον χώρο του θεάματος.

Μάλιστα, η ξεκαρδιστική κωμωδία " Γάμος αλά Ελληνικά" όχι μόνο είχε τεράστια εμπορική επιτυχία, αλλά κέρδισε και υποψηφιότητα για Όσκαρ. Η ερμηνεία της Νία κέρδισε, επίσης, πολλά βραβεία.

Η ταινία μπορεί να θεωρηθεί το πιο σημαντικό έργο στην μέχρι τώρα καριέρα της Νία Βαρντάλος, αλλά έχει κάνει και άλλες σημαντικές ταινίες όπως είναι το "I Hate Valentine's Day" στο οποίο έγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε.

Έπαιξε, επίσης, τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία "My Big Fat Wedding 2", που είναι η συνέχεια της πρώτης της μεγάλης δουλειάς. Η Νία Βαρντάλος λατρεύει την Ελλάδα και δεν χάνει ευκαιρία να επισκεφθεί την χώρα, όπως η πρόσφατη συμμετοχή της στο Marie Claire Power Trip που έλαβε χώρα στο Cape Sounio για θέματα ψυχικής υγείας.

Η Νία Βαρντάλος έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη όταν μίλησε για την άσχημη συμπεριφορά ατζέντης της, στο ξεκίνημα της καριέρας της. " Αυτό είναι το πρόβλημα με εσένα, δεν είσαι αρκετά όμορφη για να παίξεις την πρωταγωνίστρια ούτε αρκετά εύσωμη για να υποδυθείς έναν αστείο χαρακτήρα", ήταν τα αιχμηρά λόγια του τότε συνεργάτη της.

Η πρωταγωνίστρια και παραγωγός έδωσε αυτό το παράδειγμα για να τονίσει την δύναμη που πρέπει να έχουμε μέσα μας όταν ο κόσμος ασκεί έντονη κριτική στο πρόσωπό μας. " Έχω μία μητέρα, η οποία μου λέει όλη την ώρα " Γιατί όχι εσύ;". Aυτό πρέπει να λέμε στα παιδιά μας".

Στην συνέχεια, η Νία Βαρντάλος είπε πώς αντιμετωπίζει η ίδια την έφηβη κόρη της σε ό,τι αφορά τους στόχους της. "Στην έφηβη κόρη μου αρέσει η συγγραφή. Έχει κάνει αίτηση για να την δεχτούν σε ένα δύσκολο πρόγραμμα και εγώ της είπα " γιατί όχι εσύ;", αφού μπορούν τόσοι άλλοι γιατί όχι εσύ; Πρέπει να το λέμε αυτό στους έφηβους", είπε η 60χρονη ηθοποιός στην συνάντηση του γυναικείου περιοδικού.

Νία Βαρντάλος:" Ο ατζέντης μού είπε δεν είσαι αρκετά όμορφη για πρωταγωνίστρια ούτε αρκετά εύσωμη για να κάνεις την αστεία"

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

19 Ιαν 2026

Marie Chantal | Γιατί δεν συνόδευσε τον Παύλο Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη στη Μητρόπολη Αθηνών;

Τι πραγματικά συμβαίνει με την επιχειρηματία και ποιος ο λόγος της "εξαφάνισης" της.

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Nina Flohr | Συνόδευσαν την οικογένεια Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη

Η διακριτική παρουσία των συζύγων του Νικόλαου και Φίλιππου Ντε Γκρες στο πλευρό της Άννας Μαρίας.

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2026

Κηδεία Ειρήνης | Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα για τη διάδοχο του ισπανικού θρόνου

To βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας βασιλιάς Felipe και βασίλισσα Letizia, με τις κόρες τους πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Η κίνηση του Παύλου Ντε Γκρες στη Σοφία της Ισπανίας στη Μητρόπολη Αθηνών

Η χειρονομία του γιου της Άννας Μαρίας στην αγαπημένη του θεία, βασίλισσα Σοφία, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

19 Ιαν 2026

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Η Δήμητρα Ματσούκα με athleisure look σε δημόσια εμφάνιση

Η Δήμητρα Ματσούκα σε μια ανατρεπτική εμφάνιση στην κοπή της πίτας της "Κόμισσας της Φάμπρικας".

19 Ιαν 2026

Το τελευταίο αντίο στην Ειρήνη | Οι αφίξεις στη Μητρόπολη Αθηνών

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία στην πριγκίπισσα Ειρήνη.

19 Ιαν 2026

"Ήταν πραγματικά κακιά": Η αποκάλυψη για τη Celine Dion από πρώην συνεργάτη της

Η άγνωστη αντιπαλότητα ανάμεσα στη Celine Dion και τη Lara Fabian.

19 Ιαν 2026

Ελένη Βουλγαράκη | Το πλούσιο brunch που απόλαυσε σε spot της Λισαβόνας

Η Ελένη Βουλγαράκη μοιράζεται το λαχταριστό πρωινό που επέλεξε στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

19 Ιαν 2026

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέστρεψε στο instagram | H οικογενειακή έξοδος σε αγαπημένο της στέκι

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση απολαμβάνει το αγαπημένο της γλυκό με το αγόρι της.

18 Ιαν 2026

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το αγαπημένο της πρωινό είναι η υγιεινή επιλογή που θέλεις για το ξεκίνημα της ημέρας σου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει την τέλεια υγιεινή πρόταση για το πρωινό μας γεύμα.

16 Ιαν 2026

Στα μπλε η Ιωάννα Μαλέσκου | Η εμφάνιση σε κοσμικό event

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε νέα δημόσια εμφάνιση με κομψό σύνολο.

16 Ιαν 2026

Πέθανε η Μέλπω Ζαροκώστα - Η ζωή μιας γυναίκας που τόλμησε να δημιουργήσει

Η Μέλπω Ζαρόκωστα έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω της μια καλλιτεχνική διαδρομή που σημάδεψε γενιές.