ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κάιλι Μινόγκ: Οι θρυλικοί έρωτες μιας λαμπερής σταρ

Η σταρ μόλις έγινε 55 ετών και μετράει πλήθος επιτυχιών στη δουλειά της, αλλά και στην προσωπική της ζωή. Κανείς όμως δεν μπορεί να πει αν είναι τελικά άτυχη στον έρωτα ή απλώς μια ανεξάρτητη γυναίκα που ζει την κάθε της στιγμή.

Πλάσμα φωτεινό, δροσερό, γεμάτο ενέργεια η Κάιλι Μινόγκ είναι από τις λίγες τραγουδίστριες που κατορθώνει να παραμένει επίκαιρη και να σημειώνει επιτυχίες κάθε δεκαετία.

Το δικό της αστέρι δεν έσβησε στα 80's ή τα 90's. Από την εποχή των I should be so lucky, Tears on my Pillow, του χορευτικό Loco-motion κι αργότερα του αισθησιακού Slow ή του ανατρεπτικού ντουέτου της με τον Νικ Κέιβ Where the wild Roses Grow και το σημερινό Padam-padam, η Κάιλι αποδεικνύει πως έχει πολλά πρόσωπα και μπορεί να σαγηνεύει κάθε φορά το κοινό της.

Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και με τους άντρες. Έχοντας κάνει μια σειρά από δεσμούς με υπέροχους άντρες δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα αν υπήρξε άτυχη και δεν βρήκε τον έναν και μοναδικό ή αν ενσαρκώνει την απόλυτη αντι-Σταχτοπούτα: αυτή που δεν θα κάτσει να σκάσει, αλλά θα δεχθεί όσα της προσφέρει η ζωή.

Ας δούμε λοιπόν μαζί τους σταθμούς της καρδιάς της, και όσα κατάφερε να ξεπεράσει και να συνεχίσει.

Ο νεανικός έρωτας, Τζέισον Ντόνοβαν

Ήταν το αγαπημένο μας ζευγάρι στη δεκαετία του 1980. Συμπρωταγωνιστούσαν στη βρετανική σειρά Neighbours, κι όταν αποκαλύφθηκε πως όντως ήταν ζευγάρι, οι θαυμαστές τους ξετρελάθηκαν. Ως επιστέγασμα ήρθε η φανταστική ποπ μπαλάντα Especially For You, υπό τον ήχο της οποίας οι παλιότεροι χορέψαμε μπλουζ και βάζαμε στο τέρμα όταν ερωτευόμασταν κοιτάζοντας αφηρημένοι κάποιο πόστερ στον τοίχο του δωματίου μας. Και οι δύο ήταν ηθοποιοί και τραγουδιστές. Έτσι, ταξίδευαν ανά τον κόσμο.

Μια μέρα η Κάιλι πήρε την απόφαση να τερματίσει το τριετές ειδύλλιο με τον Τζέισον- καθώς είχε γνωρίσει και ερωτευτεί τον frontman των INXS Μάικλ Χάτσενς, έναν από τους πιο σέξι άντρες τις εποχής. Το χτύπημα ήταν βαρύ για τον Ντόνοβαν. Ο ίδιος θα παραδεχόταν αργότερα πως εκείνο το τηλεφώνημα, θα επηρέαζε τη ζωή του για τα επόμενα χρόνια.

Ο Ντόνοβαν βρισκόταν στη Νέα Υόρκη και η Κάιλι στην Ιαπωνία, όταν του είπε ότι τελείωσε η σχέση τους. Μιλώντας στη Mirror το 2016 ο 54χρονος σήμερα είχε πει πως: "Ήταν ένας εξαιρετικά επώδυνος χωρισμός και χωρίς αμφιβολία μου πήρε πολύ καιρό να συνέλθω από αυτόν. Σίγουρα χρόνια".

Ο Τζέισον παραδέχτηκε ότι το γεγονός ότι ο Μάικλ ήταν ο πιο cool τύπος που υπήρχε εκείνη την εποχή έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα γι' αυτόν. "Ήταν ήδη κακό που θα έφευγε με οποιονδήποτε, αλλά έτυχε να πέσει στην αγκαλιά του μεγαλύτερου θεού της ροκ της εποχής - του ίδιου τύπου που κατά βάθος ήθελα να γίνω. Αυτό ήταν ένα αρκετά μεγάλο χτύπημα για να το δεχτώ", παραδέχτηκε με ειλικρίνεια ο Τζέισον, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ο ίδιος τότε την τραυματική κατάληξη αυτής της ιστορίας.

Ο μοιραίος έρωτας: Μάικλ Χάτσενς

Αχ, ο Μάικλ Χάτσενς. Το μήλον της έριδος ανάμεσα στην Κάιλι και την Έλενα Κρίστενσεν, με την οποία θα το έσκαγε 18 μήνες αργότερα (karma is a bitch που λένε και οι αγγλοσάξωνες).

Η πρώτη τους συνάντηση ήταν σε ένα μπαρ το 1989, όταν ο Michael της είπε: "Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε πρώτα, να φάμε μαζί ή να κάνουμε σεξ". Μαζί του η Κάιλι άφησε πίσω το γλυκό κορίτσι που ξέραμε και "αγριέψε", όπως είχε πει και η ίδια έκανε μαζί του πολλά για "πρώτη φορά", όπως το να πάρει ectasy. Η ίδια έχει πει για τον Μάικλ πως "η σχέση τους την "διέφθειρε" με τον πιο "τέλειο τρόπο"".

Υπάρχουν διάφορες φήμες για εκείνους, όπως ότι είχαν βρεθεί χειροπέδες στις αποσκευές της Κάιλι όταν ήταν μαζί με τον Μάικλ, αλλά και κάποιες εναέριες, πιπεράτες στιγμές σε μια πτήση της Qantas. Πάντως, το γεγονός είναι πως μετά από λίγο την παράτησε για την Έλενα με την οποία έμεινε τέσσερα χρόνια, πριν τον θάνατό του στα 37 του χρόνια. Το 1997 βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Η Κάιλι είχε παραμείνει φίλη του, ως το τέλος της ζωής του και περιγράφει τη σχέση τους ως "πανέμορφη και φανταστική".

Και από τον Μάικλ στο idol Λένι Κράβιτς

Αν και ο Λένι δεν έγινε ποτέ επίσημα το αγόρι της Κάιλι, το ζευγάρι λέγεται ότι είχε ρομαντική σχέση. Οι δυο τους λέγεται ότι είχαν μια σύντομη περιπέτεια στις αρχές της δεκαετίας του '90, αλλά δεν μίλησαν ποτέ ανοιχτά για αυτή. Όταν ο τραγουδιστής ρωτήθηκε από την Herald Sun για το υποτιθέμενο ειδύλλιο του με την Κάιλι, είπε: "Χα! Ήμουν πάντα πολύ ανοιχτός και ειλικρινής, οπότε οτιδήποτε συνέβη στη ζωή μου θα είναι εκεί μέσα (σ.σ στο βιβλίο του). Αλλά θα περάσει καιρός μέχρι το επόμενο βιβλίο".

Μετά η Κάιλι έκανε σχέση με τον γάλλο ηθοποιό, παραγωγό και σκηνοθέτη μουσικών βίντεο και φωτογράφο Στεφάν Σενταουί για δύο χρόνια. Λέγεται πως είναι εκείνος που την ενέπνευσε να γράψει την επιτυχία της Breathe. Ακολούθησε η σχέση της με το μοντέλο Τζέιμς Γκούντινγκ από το 2000 ως το 2003. Το ειδύλλιο της έλαβε τέλος όταν εκείνος την απάτησε με το μοντέλο Σόφι Νταλ. Ο ίδιος δεν μίλησε αργότερα πολύ κολακευτικά για την τραγουδίστρια. Είπε πως ήταν εγωκεντρική, χωρίς φίλους και μανιακή με τον έλεγχο των πραγμάτων. Εκείνη είπε πως η σχέση τους τέλειωσε λόγω των ναρκωτικών και του αλκόολ, χωρίς τα οποία εκείνος δεν μπορούσε να ζήσει.

Ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ έγινε το στήριγμα της ζωής της

Έπειτα ήρθε στη ζωή της ο γάλλος ηθοποιός Ολιβιέ Μαρτίνεζ. Έγιναν ζευγάρι το 2003, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Τζέιμς. Η σχέση τους διήρκησε πέντε χρόνια και δυνάμωσε όταν ξεκίνησε η περιπέτεια της υγείας της Κάιλι το 2005, στα 36 της χρόνια, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους. Είχε πει τότε στο περιοδικό Elle πως "τις πολύ σκοτεινές μέρες, θα ήμουν ξαπλωμένη στο πάτωμα του μπάνιου κι εκείνος θα μου έλεγε "οκ αγάπη μου, μπορείς να κλάψεις για πέντε λεπτά, μετά θα πάμε με το ποδήλατο βόλτα στο Παρίσι". Δυο χρόνια αργότερα αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν. Μάλιστα είχεν διαψεύσει κατηγορηματικά και οι δύο πως την είχε τάχα απατήσει. Οι δυο τους παραμένουν φίλοι.

Ο Αντρές Βελκόνσο

Αφού έμεινε μόνη της για έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της με τον Μαρτίνεζ και την περιπέτεια υγείας της η Κάιλι γνώρισε τον Ισπανό Αντρές Βελκόνσο, μοντέλο στο επάγγελμα στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού για το άρωμα της. Έμειναν μαζί πέντε χρόνια και μετά ισχυρίστηκαν πως διέκοψαν τη σχέση τους λόγω των φορτωμένων προγραμμάτων τους. "Ακόμα αγαπώ τον Αντρες. Είναι ο καλύτερος, ο πιο κουλ άντρας".

Το 2015 η Κάιλι άρχισε να βγαίνει με τον βρετανό ηθοποιό Τζόσουα Σας. Το ζευγάρι μάλιστα αρραβωνιάστηκε. Όμως και πάλι ακούστηκαν φήμες απιστίας και το ζευγάρι χώρισε. Η ίδια είπε ότι έκανε λάθος να πιστεύει πως αυτή η σχέση θα μπορούσε να προχωρήσει. Τότε, στα 49 της σκέφτηκε για πρώτη φορά να αποκτήσει παιδί μόνη της, αλλά τελικά αποφάσισε να μείνει στον ρόλο της θείας.

H τελευταία της σχέση

Η τελευταία γνωστή σχέση της Κάιλι είναι αυτή με τον Πολ Σόλομονς, καλλιτεχνικό διευθυντή του περιοδικού GQ στη Βρετανία. Ο 46χρονος Ουαλός λέγεται ότι είχε ξετρελάνει την τραγουδίστρια και επιχειρηματία (ας μην ξεχνάμε πως η ίδια έχει μια πολύ επιτυχημένη επιχείρηση με κρασιά). Είχε επιβεβαιώσει τις φήμες με μια ανάρτησή της πέντε χρόνια πριν στα 50α της γενέθλια.

Ακουγόταν τότε πως είχαν αρραβωνιαστεί και πως σχεδίαζαν έναν γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στη γενέτειρα της Κάιλι στη Μελβούρνη. Εκείνη όμως είχε διαψεύσει τις φήμες και είχε πει πως ήταν ευτυχισμένοι όπως ήταν. Καλεσμένη σε μια τηλεοπτική εκπομπή είχε πει "κι εκεί που αναρωτιέσαι "μα θα συμβεί ποτέ;" ήρθε και με συνεπήρε" είπε η ίδια. Η Κάιλι ωστόσο μετακόμισε στην Αυστραλία ενώ εκείνος παρέμεινε στην Αγγλία.

Και αυτή η σχέση. Η ίδια όμως κράτησε κρυφό για αρκετό καιρό τον χωρισμό, γιατί δεν ήθελε να βγουν πάλι τα tabloids και να γράφουν για την "καημένη- άτυχη" Κάιλι.

Τώρα έχει διοχετεύσει την ενέργειά της στη δουλειά της και στο νέο της άλμπουμ, ενώ, αν κρίνουμε από το παρελθόν, δεν θα αργήσει να βρει μια νέα αγκαλιά.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024
27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"