ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πέγκυ Τρικαλιώτη: " Θα είχα χάσει την φωνή μου"

Σε μία εκ βάθεων εξομολόγηση προχώρησε η 51χρονη ηθοποιός, μιλώντας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Δύο στη 1" που προβάλλεται στην ΕΡΤ και μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με την φωνή της, την μητρότητα και την σχέση της με τον σύζυγό της, Θανάση Δόση.

Η ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε κάποτε με τη φωνή της.

"Πριν από καμιά δεκαριά χρόνια, έπεσαν η μία σεζόν πάνω στην άλλη, ήταν πάρα πολύ απαιτητικά τα πράγματα, δεν είχα καθόλου κενό και δεν είχα ξεκουράσει τη φωνή μου. Θα μπορούσα να είχα χάσει τη φωνή μου τότε", είπε αρχικά η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

"Παράλληλα περνούσα μια πολύ έντονη ψυχολογική πίεση, η οποία παίζει τεράστιο ρόλο. Στη μία χορδή είχα ένα αιμάτωμα. Έπαθα πανικό, πήρα τον παραγωγό και του είπα ότι για ένα μήνα δεν μπορώ να παίξω. Έκανα αφωνία και μετά από 15 μέρες είχα αιμάτωμα στην άλλη χορδή, χωρίς να μιλάω".

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη έχει αποτυπωθεί στο μυαλό των θεατών μέσα από τους δραματικούς ρόλους σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρά και παραστάσεις, αλλά η μητρότητα είναι για την ίδια ο πιο σημαντικός της ρόλος. Με εξομολογητική διάθεση αναφέρθηκε στην μητρότητα, την γέννα της κόρης της, Φραντζέσκα και τι θα έκανε σε περίπτωση που δεν θα μπορούσε να κάνει τελικά παιδιά.

"Αν δεν είχε έρθει η κόρη μας στη ζωή μας, θεωρώ ότι θα είχα προσπαθήσει με κάποιο τρόπο να αποκτήσω παιδί ή θα υιοθετούσαμε. Αν θέλεις να γίνεις μητέρα μπορείς να γίνεις με οποιονδήποτε τρόπο. Αν η ζωή σου τα φέρει έτσι ώστε να μη μπορείς, δεν τελειώνει ο κόσμος", είπε η 51χρονη ηθοποιός.

"Δεν ερχόμαστε στη ζωή μόνο για να κάνουμε παιδιά. Μπορούμε να δώσουμε την αγάπη, την τρυφερότητα και τη ζεστασιά μας μέσα από πολλούς τρόπους…

Ο Θανάσης ήταν βράχος δίπλα μου σε όλο αυτό… Είναι σχεδόν συγκινητικός ο τρόπος που υπήρξε και υπάρχει στη ζωή μου. Η μητρότητα δε νομίζω ότι σε αλλάζει, σου βγάζει απλώς και ένα άλλο κομμάτι. Δεν αλλάζεις σαν προσωπικότητα…" ανέφερε η Πέγκυ Τρικαλιώτη στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: " Θα είχα χάσει την φωνή μου"

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.