ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

O Άρης Καβατζίκης συγκίνησε μιλώντας για το πένθος του

Ο δημοσιογράφος μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματα του για την ξαφνική απώλεια του αδερφού του και έπειτα της μητέρας του.

Ο Άρης Καβατζίκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Ζήσε αλλιώς" του ΑΝΤ1 το απόγευμα της Πέμπτης. Ο δημοσιογράφος συνομίλησε με τη Σοφία Αλιμπέρτη για το ζήτημα του πένθους. Μίλησε λοιπόν για τον αιφνίδιο θάνατο του αδελφού του, αλλά και την απώλεια της μητέρας του που ακολούθησε μόλις δυο χρόνια μετά.

Ο ίδιος ομολογεί πως οκτώ χρόνια μετά την απώλεια του αδερφού του δεν έχει ξεσπάσει, παρά μόνο σε κάποιες στιγμές με ασήμαντες αφορμές, όπως κάτι που μπορεί να είδε.

Είπε λοιπόν για τον αδερφό του: "Ήταν μια ξαφνική απώλεια, τελείως απροσδόκητη και απροειδοποίητη. Ήταν 49 ετών, ξύπνησε το πρωί και δεν είχε καλή επαφή. Μας ειδοποίησε η γυναίκα του, ξεκίνησα μια διαδρομή από την Θεσσαλονίκη για το νοσοκομείο των Σερρών γιατί μου είπε ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά τελικά έμαθα ότι ήταν ακαριαίος ο θάνατος. Ήταν ένα πολύ ισχυρό ισχαιμικό επεισόδιο στα 49 και συνέβη αυτό το 2015. Ήταν 4 Γενάρη του 2015. Εγώ βρισκόμουν τότε στη Θεσσαλονίκη, αν και εργαζόμουν στην Αθήνα, για τις γιορτές και περιμέναμε την γιορτή του μπαμπά που ήταν δυο μέρες μετά. Έφυγε όμως δύο ακριβώς μέρες πριν από την γιορτή του μπαμπά όσο βρισκόμουν εγώ εκεί στην πόλη".

Και συνέχισε: "Ο αδελφός μου ήταν έξι χρόνια μεγαλύτερος από εμένα. Το θέμα ήταν ότι ο αδελφός μου, επειδή εγώ ήμουν ο δεύτερος γιος και μάλλον ο πιο ανεξάρτητος και τολμηρός στο να κάνει διαφορετικά πράγματα στη ζωή του, ήταν η μεγάλη αγάπη των γονιών μου γιατί ήταν και πολύ κοντά τους. Δηλαδή είχαν μια πολύ αγαπησιάρικη σχέση και θεωρώ ότι ήταν το αγαπημένο τους παιδί, δεν το λέω με παράπονο".

Εξήγησε πως δεν μπόρεσε να πενθήσει μάλλον για τον αδερφό του, καθώς έπρεπε να φροντίσει τους γονείς του και ιδίως τη μητέρα του. "Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα της μαμάς μου όταν μπήκα μέσα στο δωμάτιο και με κοιτούσε μέσα στα μάτια και έπρεπε να της πω "μαμά, δεν είναι εδώ ο Δημήτρης. Ο Δημήτρης έφυγε". Δεν πρόλαβα να θρηνήσω γιατί ήξερα ότι στο σπίτι είναι η μαμά και ο μπαμπάς και έπρεπε να είμαι εκεί".

Δυο χρόνια αργότερα έχασε και τη μητέρα του από καρκίνο. Ο ίδιος ομολογεί πως δεν θέλει να έρχονται οι γιορτές και κυρίως τα Χριστούγεννα, καθώς νιώθει πως δεν έχει εκείνος ό,τι έχουν οι άλλοι, δηλαδή την οικογένειά του.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.