ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Θάλεια Ματίκα: " Είμαι ευθυνόφοβη. Δεν ήθελα να κάνω παιδιά, δεν ηθελα να παντρευτώ."

"Του Τάσου αν του έλεγα να κάνουμε 5 παιδιά, θα έλεγε ναι", εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Η Θάλεια Ματίκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή " Μαμά- Δες" της ΕΡΤ και άνοιξε το σπίτι της στην συνάδελφο και φίλη, Τζένη Θεωνά. Η Θάλεια Ματίκα έχει γίνει γνωστή μέσα από τους ρόλους της σε επιτυχημένα σήριαλ όπως το "Μην μου λες αντίο”, "Κλείσε τα μάτια", αλλά και από εξαιρετικούς ρόλους που έχει παίξει σε θέατρο και κινηματογράφο.

Μαζί με τον Τάσο Ιορδανίδη μετρούν παραπάνω από 13 χρόνια κοινής ζωής, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και συνεργάζονται στενά σε θεατρικές παραστάσεις.

"Η γνωριμία μας έγινε στα τριάντα μου, όταν ο Τάσος μου τηλεφώνησε, προτείνοντάς μου, καθώς έκανε από τότε δικές του παραγωγές, να συνεργαστούμε στο "Δάσος" του Μάμετ. Έτσι βρεθήκαμε για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέχρι τότε δεν τον ήξερα τον Τάσο. Είδα, λοιπόν, ένα πάρα πολύ "ωραίο αγόρι που μου είπε πως είναι εικοσιέξι χρονών και κάνει θεατρικές παραγωγές! "Αυτός είναι τρελός" σκέφτηκα "που πάει και μπλέκει! Δεν μπορεί να είναι στα καλά του! Μετά, στην πορεία του χρόνου κατάλαβα τι εστί Τάσος. Ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Θάλεια Ματίκα για τον σύζυγο της.

H Θάλεια Ματίκα μοιράστηκε λεπτομέρειες για τον γάμο της με την γνωστό ηθοποιό και θεατρικό παραγωγό, Τάσο Ιορδανίδη, δήλωσε " ευθυνόφοβη" και αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της επιθυμεί μια μεγάλη οικογένεια.

" Είμαι ευθυνόφοβη. Δεν ήθελα να κάνω παιδιά, δεν ηθελα να παντρευτώ. Δεν ήθελα τις μεγάλες ευθύνες", απάντησε στην Τζένη Θεωνά όταν την ρώτησε αν ήταν επιθυμία της ο γάμος και η οικογένεια.

Σε ένα ρεσιτάλ ειλικρίνειας, η ηθοποιός είπε ότι σοκαρίστηκε όταν έμαθε για την πρώτη της εγκυμοσύνη, ενώ αποκάλυψε και την αντίδραση του Τάσου Ιορδανίδη.

"Όταν έμαθα ότι θα γίνω μαμά ήμασταν στην Θεσσαλονίκη, και όταν γύρισα διαπίστωσα ότι ήμουν δύο μηνών έγκυος. Έπαθα τεράστιο σοκ, όταν είδα ότι ήμουν έγκυος. Ο Τάσος με το που το έμαθε διοργάνωσε ένα αυτοσχέδιο πάρτι στην Κυψέλη στο διαμέρισμα που μέναμε με ντι τζέι", εξομολογήθηκε.

"Του Τάσου αν του έλεγα να κάνουμε 5 παιδιά, θα έλεγε ναι. Μου το είχε ξεκαθαρίσει, "Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει πάρα πολύ στην οικογένεια", θυμάται να της λέει ο Τάσος Ιορδανίδης στην αρχή της σχέσης του.

Θάλεια Ματίκα: " Είμαι ευθυνόφοβη. Δεν ήθελα να κάνω παιδιά, δεν ηθελα να παντρευτώ."

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

16 Απρ 2024

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας: Εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο από την Αρχαίο Ολυμπία

600 καλεσμένοι και χιλιάδες κόσμου παρακολούθησαν την εμπνευσμένη από την αρχαιότητα, Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

16 Απρ 2024

Ξένια Καλογεροπούλου: Η αγκαλιά της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη

Η ηθοποιός έφτασε στο Α’ Νεκροταφείο, συνοδευόμενη από τον Σταμάτη Φασουλή.

Περισσότερα από

News

16 Απρ 2024

Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ: "Γίνεται πόλεμος κατά των γυναικών και οι γυναίκες εξακολουθούν να δίνουν τις πιο βασικές μάχες για τις ελευθερίες τους"

"Ζούμε μια εποχή που έχουμε περισσότερες βίαιες συγκρούσεις από οποιαδήποτε άλλη στιγμή μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. "Και βλέπουμε γυναίκες και παιδιά ολοένα και περισσότερο στην πρώτη γραμμή" είπε η Αμάλ.

16 Απρ 2024

Καιρός-Πάσχα: Η πρώτη εκτίμηση Μαρουσάκη για το Πάσχα

Χαλάει τα σχέδια ο καιρός το Πάσχα 2024. Τα προγνωστικά στοιχεία που δείχνουν κακοκαιρία.

16 Απρ 2024

Η εκκεντρική εμφάνιση της Σίσσυς Φειδά: Το ιδιαίτερο blazer και τα "βαριά" κοσμήματα

Κατάφερε να συνδυάσει άρτια πολλά εντυπωσιακά κομμάτια.

16 Απρ 2024

"Δείξε λίγο πόδι" είπε φωτογράφος στην Χάνα Γουάντινγκχεμ και εκείνη του έδωσε την απάντηση που έπρεπε

Το περιστατικό συνέβη στην τελετή απονομής των θεατρικών βραβείων Ολιβιέ στην οποία η Γουάντινγκχεμ ήταν παρουσιάστρια.

16 Απρ 2024

"September Says": Παγκόσμια πρεμιέρα για την ταινία της συζύγου του Γιώργου Λάνθιμου, Αριάν Λαμπέντ στο 77o Φεστιβάλ Καννών

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Αριάν Λαμπέντ συμμετέχει στο τμήμα "Ένα Κάποιο Βλέμμα" του Φεστιβάλ Καννών.

16 Απρ 2024

Bro, μην μου κάνεις κακό!

Μερικές σκέψεις ψεις με αφορμή το bullying στα σχολεία!

16 Απρ 2024

Σάρα Σνουκ "έκλεψε" το βραβείο Olivier 2024 από τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και εντυπωσίασε με την κομψή της εμφάνιση

Η Σάρα Σνουκ ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς για την παράσταση "Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι", στην οποία έπαιξε 26 ρόλους!

16 Απρ 2024

Κίλιαν Μέρφι: Είναι αυτό το μυστικό της γοητείας του;

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι και ambassador του οίκου Versace.

16 Απρ 2024