ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αλέν Ντελόν: Η τραγική ιστορία του Ααρόν Μπουλόν, του νόθου γιου του που βρέθηκε νεκρός

Το σύμβολο του σεξ της Ευρώπης από τις δεκαετίες του 1960 και 1970 δεν τον αναγνώρισε ποτέ, μέχρι και το τέλος της ζωής του.

Στις 19 Μαϊου γράφτηκε το τέλος της τραγικής ιστορίας του νόθου γιου του Αλέν Ντελόν, Ααρόν Μπουλόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Le Parisien, ο 60χρονος φωτογράφος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής, ενώ το σώμα του βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση στο σαλόνι.

Η πενηντάχρονη γυναίκα που κάλεσε την αστυνομία, ήταν η σύντροφός του και ήταν μαζί με τον 21χρονο γιο της: και οι δύο, σύμφωνα και πάλι με αναφορές της Le Parisien, συνελήφθησαν για αμέλεια και κλήθηκαν να ξεκαθαρίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε ο Ααρόν.

Ο Ααρόν Μπουλόν ήταν γιος της Γερμανίδας τραγουδίστριας και ηθοποιού, Νίκο, με την οποία ο Ντελόν γνωρίστηκε κατά τα γυρίσματα της ταινίας Soleil Square. Ο ίδιος αρνήθηκε αρχικά κάθε σχέση μαζί της, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο, ωστόσο υπήρξαν αμέτρητες μαρτυρίες που επιβεβαίωσαν τον δεσμό τους.

Ααρόν Μπουλόν: Μια ζωή γεμάτη με απορρίψεις και καταχρήσεις

Ο Ααρόν Μπουλόν μεγάλωσε αρχικά με την βιολογική μητέρα του, η οποία ήταν "μούσα" των The Velvet Underground, προτού υιοθετηθεί από τη μητέρα του Ντελόν, Έντιθ και τον δεύτερο σύζυγό της, Πωλ Μπουλόν, το επώνυμο του οποίου πήρε νόμιμα.

Ο Ααρόν έχασε την μητέρα του ξαφνικά το 1988 από εγκεφαλική αιμορραγία μετά από ατύχημα με ποδήλατο στην Ίμπιζα και αυτό που ακολούθησε ήταν μια δραματική περίοδος: ζούσε στο δρόμο, νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρεία, ωστόσο κατάφερε να συνέλθει, να αποτοξινωθεί, και να αποκτήσει δύο παιδιά.

Ακόμη και αν ο Ντελόν δεν τον αναγνώρισε ποτέ, η ομοιότητα του Ααρόν Μπουλόν με τον γόη των 60's και 70's είναι αδιαμφισβήτητη. Το 2001 κυκλοφόρησε το βιβλίο "Η αγάπη ποτέ δεν ξεχνά", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Pauvert, στο οποίο αφηγείται το ταξίδι του. Μια τραγική ιστορία ενός παιδιού που μεγάλωσε με την απουσία - και την απόρριψη- του πατέρα, αλλά και μιας μητέρας που ζούσε μέσα στις καταχρήσεις. Ωστόσο, ο Ντελόν δεν "λύγισε" ποτέ από τις προσπάθειες του τότε νεαρού να παραδεχτεί την συγγένειά τους.

Το μήνυμα από τον ετεροθαλή αδερφό του, και νόμιμο γιο του Αλέν Ντελόν

O θάνατός του το βράδυ της Παρασκευής τον βρήκε τελικά όπως ακριβώς πέρασε το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής του, παραμελημένο και μόνο. Ο μοναδικός που τον "αποχαιρέτησε" από την οικογένεια του βιολογικού του πατέρα, ήταν ο γιος του Αλέν Ντελόν, Άντονι.

Ο ετεροθαλής αδερφός του δημοσίευσε μία μαύρη φωτογραφία με την αναγραφή "RIP" στο προφίλ του στο Instagram με μία συγκινητική αφιέρωση

Στη λεζάντα γράφει: "Αναπαύσου εν ειρήνη Άρι. Τραγικό πεπρωμένο. Θλίψη. Μια σκέψη απόψε για τα δύο παιδιά του".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

Έλενα-Όλγα Χρηστίδη: "Να έχουμε θέσεις στο τραπέζι των αποφάσεων -αλλά να μπορούμε και να αναποδογυρίζουμε το τραπέζι όταν αυτό ωφελεί μόνο λίγους"

Η ψυχολόγος Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, υποψήφια Ευρωβουλεύτρια με τη Νέα Αριστερά, τονίζει πως μια πιο δημοκρατική και αλληλέγγυα ΕΕ είναι εφικτή, όπως και μια καλύτερη ζωή τώρα άμεσα για τους Έλληνες.

18 Απρ 2024

Η Σαρλίζ Θερόν με την 8χρονη κόρη της σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη

H Σαρλίζ Θερόν ως brand ambassador του "Dior" πήγε να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας του διάσημου οίκου που έγινε στη Νέα Υόρκη.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.