ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Στηβ Κακέτσης: Ο γάμος με την Κατιάνα Μπαλανίκα, ο μονάκριβος γιος τους και η Άντζελα Δημητρίου

Σε ηλικία 73 χρόνων έφυγε από τη ζωή ο πρωτοπόρος στη νυχτερινή Αθήνα,Στηβ Κακέτσης.

Σε ηλικία 73 χρόνων έφυγε από τη ζωή ο Στηβ Κακέτσης. Ο γνωστός επιχειρηματίας πριν από δύο μήνες είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, από το οποίο δεν επανήλθε ποτέ. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, καθώς παρουσίασε πολυοργανική ανεπάρκεια. Την Πέμπτη άφησε την τελευταία του πνοή σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο έρωτας με την Κατιάνα Μπαλανίκα και ο μονάκριβος γιος τους

Από τους μεγαλύτερους έρωτες τη ζωής του ήταν εκείνος με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1975, ενώ το 1976 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Ασημάκης Κακέτσης.

Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο το 2000 αλλά ανέκαθεν διατηρούσαν άριστες σχέσεις για χάρη του γιου τους. Ο γοητευτικός Ασημάκης Κακέτσης ζει μόνιμα στο εξωτερικό μαζί με τη σύζυγό του Μαρία Κοσμπέογλου και τις δύο κόρες τους.

Ο Ασημάκης Κακέτσης δεν έχει σχέση με τον κόσμο του θεάματος. Είναι οικονομολόγος στο επάγγελμα ενώ έχει την δική του οικογένεια αφού παντρεύτηκε το 2012 τη Μαρία Κοσμπέογλου στο νησάκι Βίδο στην Κέρκυρα. Το 2013 απέκτησαν την πρώτη κόρη τους, που πήρε το όνομα της γνωστής ηθοποιού.

Η πρώτη γνωριμία της Κατιάνας Μπαλανίκα με τον Στηβ Κακέτση

Πρόσφατα η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε για τη γνωριμία και τον γάμο της με τον Στηβ Κακέτση: "Ο γάμος "έσκασε” στο απόγειο της καριέρας μου και εγώ γενικώς σε μια στιγμή που ήθελα να φύγω. Τότε βρήκα τον Στηβ Κακέτση και πήγα στην Αμερική. Ήμασταν πολύ περίεργο ζευγάρι. Ήμασταν από εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Μου έστειλε μια φίλη κοινή και μου είπε ότι ήθελε να με γνωρίσει. Της απάντησα "ποιος είναι αυτός που πάει στα μπουζούκια; Δεν θέλω, δεν με ενδιαφέρει”. Ήμασταν ένα βράδυ στην Μαρινέλλα και περνάει από μπροστά μου. Μου λέει ο φίλος μου "αυτός είναι ο Στηβ. Δεν χαλάει τα λεφτά του μπαμπά του, είναι ένα παιδί που δουλεύει στην Αμερική και βγάζει τα λεφτά του”. Δεύτερη φορά στην Μαρινέλλα βλέπω μπροστά μου έναν καλλονό. Λέω "ποιος είναι αυτός;”. Και του λέω "για έλα εδώ". Ο Στηβ είπε ότι του άρεσε όπως φαινόταν η πλάτη μου, στα φουστάνια που φορούσα. Με άφησε σπίτι. Με ρώτησε αν θέλω να ανέβει πάνω και είπα όχι. Είχαμε πιει και του είπα θα τηλεφωνηθούμε. Από εκεί ξεκίνησε. Τον ερωτεύτηκα. Τώρα έχω έναν γιο και δύο εγγονές".

Η πολυσυζητημένη σχέση με την Άντζελα Δημητρίου

Σε παλαίοτερη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη ιστορία με την Άντζελα Δημητρίου: "Η Άντζελα έπαιξε ρόλο στη ζωή μου, αλλά εδώ και χρόνια είμαι με μια άλλη γυναίκα. Για την Άντζελα έχω πει τα πάντα και πλέον μου έχουν τελειώσει και οι λέξεις" είχε πει.

Μάλιστα, είχε αποκαλύψει πως ο λόγος που χώρισε από την Κατιάνα Μπαλανίκα ήταν η Άντζελα Δημητρίου. "Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Δεν είμαι στα μέλια στα καλά και όταν χωρίσω, βρίζω. Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού… Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο. Πολύς κόσμος, μάλιστα, τότε είχε διερωτηθεί γιατί είμαι με την Άντζελα" είχε πει σε άλλη συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ.

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.