ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Από την CIA στη δική της επιχείρηση με τις παιδικές πιτζάμες που προτιμούν οι royals

Η συναρπαστική ζωή της Έμιλι Χικάντ.

"Με έχουν πυροβολήσει" είπε σε συνέντευξη της η επιχειρηματίας Έμιλι Χικάντ, η οποία εργαζόταν στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία της CIA. Η δική της δουλειά ήταν να συλλέγει πληροφορίες στο εξωτερικό. "Έχω υπάρξει τόσο κοντά σε εκρήξεις που έχω εκτοξευθεί, τα αυτιά μου βούιζαν και όλα έμοιαζαν να εκτυλίσσονται γύρω μου σε slow motion". Και συνεχίζει "ένιωθα άτρωτη πριν κάνω παιδιά".

Όταν όμως έγινε μητέρα τεσσάρων αγιορών -του Κάμπτεν, 15 ετών, του Μπέκετ, 12 ετών, του Σόου,10 ετών και του Γκέιμπλ, 7 ετών αποφάσισε πως ήταν η ώρα να αποσυρθεί από τη δράση και να αναζητήσει την ασφάλεια και τη σταθερότητα. "Όταν είσαι στο σπίτι και είσαι ασφαλής, τότε είναι που βάζεις τις πιτζάμες σου".

Έτσι λοιπόν προέκυψε η ιδέα να φτιάξει τη δική της επιχείρηση με... πιτζάμες. Και εγένετο η Petite Plum, η αξία της οποίας εκτιμάται σήμερα στα 100 εκ. δολάρια.

Ίσως έχει βοηθήσει και το γεγονός ότι την έχουν προτιμήσει royals και διάσημοι, όπως τα δίδυμα του Τζορτζ Κλούνεϊ, αλλά και ο πρίγκιπας Τζορτζ, γιός του Ουίλιαμ και της Κέιτ, ο οποίος είχε υποδεχθεί τον Ομπάμα φορώντας πιτζαμάκια του Petite Plum.

Ποια ήταν όμως η καθοριστική στιγμή για αυτή τη στροφή στη ζωή της; Δεν ήταν μόνο τα αγόρια. Ήταν όταν ένας εξτρεμιστής ζωσμένος εκρηκτικά ανατινάχθηκε και σκότωσε τη φίλη της, μητέρα τριών παιδιών. Κι όταν το αεροπλάνο της σχεδόν συνετρίβη.

Άρχισε να δουλεύει το νέο της πρότζεκτ παράλληλα, όσο ήταν ακόμα διορισμένη στην Ανατολική Αφρική. Η επιχείρηση είχε κέρδος από την πρώτη κιόλας χρονιά και θα πρέπει να ευχαριστήσει τον πρίγκιπα Τζορτζ για αυτό. "Έκανε όλη τη διαφορά, οι πωλήσεις ανέβηκαν θεαματικά" παραδέχεται η Έμιλι. Αυτή τη στιγμή η λίστα της είναι πλούσια σε διάσημα ονόματα, όπως της Γκούινεθ Πάλτροου. Τώρα λοιπόν επεκτείνεται και σε είδη για τις μητέρες, το σπίτι και αξεσουάρ.

"Δεν πίστευα ότι θα δημιουργήσω μια εταιρία που θα αξίζει εκατομμύρια. Το μόνο που είχα βρει ήταν πόσες πιτζάμες θα πρέπει να πουλάω τον χρόνο για να έχω τα χρήματα που έβγαζα πριν ως υπάλληλος, και οι μισθοί δεν είναι υψηλοί, μην νομίζετε" λέει η ίδια.

Βέβαια, δεν είναι τυχαίο ότι το παρελθόν της τής έχει χαρίσει άλλη ματιά και φιλοσοφία για τη ζωή. Έτσι, όταν έχει ζήσει όσα έχει ζήσει τι είναι να της κλέψουν και ένα φορτήγο γεμάτο με εμπόρευμα; Εδώ έχει επιβιώσει εκρήξεων. "Τα είχαμε ασφαλισμένα, όμως ίσως χάσουμε 4-5 εκ. σε πωλήσεις. Αλλά είμαι καλά, τα παιδιά είναι καλά. Βλέπω αλλιώς τα πράγματα" εξηγεί.

Η Έμιλι είχε καταφέρει για καιρό να κρατήσει επτασφράγιστο το μυστικό της. Οι μόνοι που ήξεραν τη δουλειά της ήταν οι γονείς, τα παιδιά και ο άντρας της. Όταν τελικά το αποκάλυψε σε μια συνέντευξή της οι φίλοι της έπαθαν σοκ, καθώς νόμιζαν ότι ήξεραν τα πάντα για εκείνη.

Αλλά και τα παιδιά της ήξεραν πως είναι διπλωμάτης και όχι υπάλληλος της CIA. Όταν έμαθαν και εκείνα την αλήθεια, επίσης σοκαρίστηκαν. Ο πιο εσωστρεφής της έκανε μια ερώτηση- μαχαίρι "είσαι όντως η μαμά μου;". Στο τέλος όμως, κι αφού το χώνεψαν το θεώρησαν πολύ cool.

"Ήταν φοβερή διαδρομή. Τώρα καταλαβαίνω πόσο τυχερή είμαι" είπε η επιχειρηματίας.

Πηγή: People

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024
27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"