ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Atelier Jolie: το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της Αντζελίνας Τζολί, ένας διαφορετικός οίκος μόδας

To Atelier Jolie είναι ένα ατελιέ διαφορετικό από τα άλλα και απευθύνεται σε όσους έχουν αληθινές ευαισθησίες για την βιωσιμότητα της μόδας.

Η Αντζελίνα Τζολί ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Δύο είναι τα μεγάλα νέα: πως πρόκειται να ενσαρκώσει τη Μαρία Κάλλας στη νέα ταινία του σκηνοθέτη Pablo Larraín και πως ξεκινά ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Τη δική της sustainable φίρμα μόδας που θα χρησιμοποιεί vintage υφάσματα και ρετάλια που έμειναν δίχως να χρησιμοποιηθούν.

Η ηθοποιός μιλώντας για το νέο αυτό εγχείρημά της, μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξομολογήθηκε ότι η ιδέα ήρθε μετά από την χρόνια εκτίμηση και τον βαθύ σεβασμό που την διακατέχει για τους σχεδιαστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια.

Συγκεκριμένα έγραψε πως: "ξεκινάω κάτι καινούργιο σήμερα- μια κολλεκτίβα στην οποία ο καθένας θα μπορεί να είναι δημιουργικός. Το Atelier Jolie είναι ένας τόπος όπου δημιουργικοί άνθρωποι θα συνεργάζονται με μια ομάδα καταρτισμένων και διαφορετικών ραφτών και τεχνιτών από όλο τον κόσμο. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από την εκτίμηση και τον βαθύ σεβασμό που νιώθω για ράφτες και τεχνίτες με τους οποίους έχω συνεργαστεί εδώ και χρόνια. Μια επιθυμία να χρησιμοποιήσουμε vintage υλικά και υλικά που δεν χρησιμοποιήθηκαν, όπως και να είμαστε μέρος ενός κινήματος που καλλιεργεί την αυτο-έκφραση" εξηγεί η διάσημη ηθοποιός.

Όπως αναφέρεταιστο σάιτ: "θα μπορείτε να επισκευάσετε και να ανανεώσετε κομμάτια και από τη δική σας ντουλάπα, να βελτιστοποιήσετε την εφαρμογή των ρούχων, δίνοντας μια νέα ζωή σε ό,τι θα πετάγατε και θα δημιουργήσετε κειμήλια που θα έχουν προσωπικό νόημα για εσάς".

Ακόμη δεν γνωρίζουμε τι θα περιλαμβάνει ακριβώς το εγχείρημα. Το προσωπικό στιλ της Τζολί βασίζεται εν πολλοίς στα μονόχρωμα και μίνιμαλ ρούχα. Θα ακολουθήσει την ίδια γραμμή η εταιρία της; Πάντως, απ' ό, τι φαίνεται η προστασία του περιβάλλοντος και η ανάδειξη τεχνιτών από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη θα είναι οι βασικοί πυλώνες του.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.