ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μπλέικ Λάιβλι: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της για τη νέα της ταινία

Είναι hot τάση για το καλοκαίρι 2023, και ταιριάζει στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες

Το όνομα της Μπλέικ Λάιβλι έχει ταυτιστεί με τον ρόλο της Σερίνα βαν ντερ Γούτσεν στο "Gossip Girl" ως το απόλυτο fashion icon της Νέας Υόρκης και, φυσικά, τα μακριά ξανθά μαλλιά της. Πάντα περιποιημένη, όπως, άλλωστε, προστάζει και ο ρόλος του "it" girl που την έχουμε συνηθίσει, η Μπλέικ δεν απογοητεύει ποτέ με τις κομψές εμφανίσεις της εντός και εκτός κάμερας.

Τα ξανθά μαλλιά της είναι σήμα κατατεθέν του στυλ της, γι' αυτό δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην περιποίηση τους, ώστε να δείχνουν υγιή και λαμπερά, αλλά και στο styling, αφού το μήκος τους της επιτρέπει να πειραματίζεται με διαφορετικά χτενίσματα κάθε φορά.

Mermaid looks, ίσια και λαμπερά, statement κότσοι, η Μπλέικ Λάιβλι δεν σταματά να πειραματίζεται με τα μαλλιά της και να αλλάζει την εικόνα και το ύφος τους ανάλογα την περίσταση. Αυτό που δεν είχε αλλάξει μέχρι τώρα είναι το ξανθό χρώμα, αλλά αυτό μάλλον ίσχυε μέχρι πριν λίγες ημέρες.

Μπλέικ Λάιβλι: Τόλμησε την μεγάλη αλλαγή στο hair look της

Οι πρώτες φωτογραφίες από το πλατό της επερχόμενης κινηματογραφικής δουλειάς της ηθοποιού, αποκάλυψαν τα "φλογερά" κόκκινα μαλλιά του ρόλου της. Η σταρ του "Gossip Girl", η οποία φημίζεται για το λαμπερό ξανθό της χρώμα, μεταμορφώθηκε για χάρη της νέας της ταινίας, δίνοντας στους θαυμαστές μια ματιά από αυτό που θα παρακολουθήσουν στις οθόνες τους.

Η ginger απόχρωση που επέλεξε για το hair transformation, είναι hot τάση για το καλοκαίρι του 2023, αφού έχουμε δει πολλές σταρ να υιοθετούν κόκκινους τόνους στις εμφανίσεις τους. Τα ginger μαλλιά πρωταγωνιστούν, επίσης, σε όλα τα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης (instagram, Tik Tok) με τις ινφλουένσερς να μη μπορούν να αντισταθούν στο φλογερό χρώμα.

Η Μπλέικ Λάιβλι μπήκε στην λίστα με τις ginger σταρ του πλανήτη, με αφορμή τον νέο της ρόλο, και της ταιριάζει αρκετά. Βέβαια, στις γυναίκες με λευκή και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα οι κόκκινες βαφές μαλλιών αποτελούν μια θαυμάσια επιλογή.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.