ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Influencer κερδίζει 70.000 δολάρια την εβδομάδα χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη

Η 23χρονη Κάριν Μάρτζορι βρήκε ένα ιδιαίτερο τρόπο να βγάλει τα προς το ζην.

Η Κάριν Μάρτζορι, 23 ετών, έχει περισσότερους από 1.800.000 ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Snapchat.

Στην εφαρμογή μοιράζεται τακτικά βίντεο από την προσωπική της ζωή όπως " Κάνε μπάνιο μαζί μου", " Γίνε ο Άγιος Βαλεντίνος μου" δημιουργώντας ένα φανατικό κοινό που την ακολουθεί πιστά σε κάθε της βήμα.

Τώρα, η νεαρή influencer έφτιαξε μία εικονή μορφή του εαυτού της χάρη στο OpenAl, ένα ερευνητικό εργαστήριο τεχνητής νοημοσύνης, και χρεώνει τους συνδρομητές 1 $ ανά λεπτό για να συνομιλούν με την "CarynAI". Ήδη, η εικονική μορφή της influencer μετράει 1.000 συνδρομητές!

Η "CarynAI" κυκλοφόρησε ως δοκιμή νωρίτερα αυτό το μήνα από το εργαστήριο τεχνητής νοημοσύνης και απέφερε έσοδα 71.610 $ σε περίπου μια εβδομάδα, σχεδόν εξ ολοκλήρου από άνδρες, ανέφερε το Fortune, επικαλούμενο μια δήλωση εισοδήματος που δόθηκε από τον μάνατζερ της influencer.

"Έχουμε αφιερώσει πάνω από 2.000 ώρες για να σχεδιάσουμε σχολαστικά και να κωδικοποιήσουμε τη γλώσσα και την προσωπικότητα της Κάριν σε μια καθηλωτική εμπειρία τεχνητής νοημοσύνης", δήλωσε η CarynAI.

Οι συνομιλίες που κάνει η εικονική Κάριν με τους συνδρομητές είναι αυστηρά εμπιστευτικές, και μπορούν να είναι σεξουαλικού, αλλά και φιλικού περιεχομένου.

"Είτε χρειάζεσαι κάποιον να σε παρηγορεί ή να σε αγαπάει, είτε απλά θέλεις να ξεσπάσεις για κάτι που συνέβη στο σχολείο ή στη δουλειά, η CarynAI θα είναι πάντα εκεί για εσένα", είπε η 23χρονη influencer στις δηλώσεις της σχετικά με το εγχείρημα.

H Kάριν υπολογίζει ότι μπορεί να κερδίσει 5 εκατομμύρια δολάρια σε μηνιαία βάση, εάν 20.000 από τους ακόλουθούς της στο Snapchat αποκτήσουν συνδρομή στην virtual μορφή της.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Δεκ 2023

H Πόπη Τσαπανίδου με μαγιό και χωρίς φίλτρα σε εξωτικό προορισμό

Η Πόπη Τσαπανίδου στη χρυσή αμμουδιά εξωτικού προορισμού

05 Δεκ 2023

Ιράν: Η φυλακισμένη νομπελίστρια της Ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί θα συνεχίσει τη μάχη για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Το ξεκαθαρίζει με επιστολή της μέσα από τη φυλακή του Ιράν, "ακόμα και μου κοστίσει τη ζωή μου" γράφει η Νομπελίστρια.

Περισσότερα από

News

05 Δεκ 2023

Η ηχηρή απάντηση του Γιάννη Στάνκογλου στις φήμες περί σχέσης

Έδωσε τη δική του απάντηση ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο Instagram.

05 Δεκ 2023

Πάμελα Άντερσον: Ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ στο κόκκινο χαλί των Fashion Awards 2023

Το fashion icon έχει "αγκαλιάσει" πλέον τη φυσική ομορφιά της στις δημόσιες εμφανίσεις της.

05 Δεκ 2023

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: ο δράστης φέρεται να είναι ο πρώην σύντροφος της

Η γυναίκα είχε λάβει κάθε δυνατό μέτρο, κι όμως έχασε τη ζωή της.

05 Δεκ 2023

Καστοριά: Κυνηγός δολοφόνησα μητέρα αρκούδα και τα δύο αρκουδάκια της

Χωρίς πάτο η απάνθρωπη συμπεριφορά των Ελλήνων προς τα ζώα. Τα αρκουδάκια θήλαζαν ακόμα.

05 Δεκ 2023

Μιμή Ντενίση: Με (ολόχρυση) φούστα Ελληνίδας σχεδιάστριας σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη

Η Μιμή Ντενίση έλαμψε με την παρουσία της στο Maria Callas Monaco Gala & Awards σε πολυτελές ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας.

05 Δεκ 2023

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Τα εντυπωσιακά παπούτσια με τα οποία συνδύασε το Total Black Look της

Η πάντα στιλάτη ηθοποιός μόλις υιοθέτησε μία από τις πιο glam τάσεις της σεζόν.

05 Δεκ 2023

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ ποζάρει στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας, φορώντας τη νέα του καλύπτρα ματιού

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ με την Μαρί Σαντάλ και την Αν Χάθαγουέι στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας 2023.

05 Δεκ 2023

Τάιρα Μπανκς: "Στα 50 το μυαλό μου είναι πιο δυνατό από ποτέ"

Η Τάιρα Μπανκς γιορτάζει τα 50α της γενέθλια χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Γιατί μπορεί.