ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τραγωδία στην Άρτα: πατέρας ξέχασε στο αυτοκίνητο το 5,5 μηνών κοριτσάκι του, το οποίο πέθανε

Σε διαφορετικά δωμάτια νοσηλεύονται οι γονείς του λίγων μηνών βρέφους που πέθανε στο αυτοκίνητο, όπου το ξέχασε ο πατέρας του. Συγγενείς της μητέρας απειλούν τη ζωή του πατέρα.

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τον τραγικό θάνατο του άτυχου βρέφους στην Άρτα, το οποίο ξέχασε ο πατέρας του κλεισμένο στο αυτοκίνητο για τουλάχιστον πέντε ώρες.

Οπως τονίζουν γιατροί, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, το 5,5 μηνών βρέφος έχασε τη ζωή του καθώς έμεινε χωρίς οξυγόνο και ήταν εκτεθειμένο στον ήλιο.


Παρ' ότι ο καιρός ήταν συννεφιασμένος όταν σημειώθηκε το περιστατικό, οι γιατροί ανέφεραν ότι η έλλειψη οξυγόνου για τόσες ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, αν και δεν είχε υπερβολική ζέστη, μαζί με το γεγονός ότι το κοριτσάκι ήταν αρκετές ώρες αφημένο στο αυτοκίνητο οδήγησαν στο θάνατο του παιδιού.

Η θερμοκρασία που διαμορφώνεται μέσα σε ένα σταθμευμένο όχημα που το "βλέπει" ο ήλιος, είναι πολύ μεγαλύτερη και οι ώρες πάρα πολλές για να παραμείνει κάποιος, πόσω μάλλον ένα βρέφος.

Πληροφορίες για απόπειρα αυτοκτονίας - Διαψεύδει ο Γιαννάκος

Μιλώντας στο Open ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, δήλωσε πως το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο σε σημείο από όπου διέρχονται πολίτες αλλά είχε φιμέ τζάμια και κανείς δεν το είδε.

Παράλληλα, διέψευσε τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας του πατέρα μέσα στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται φρουρούμενος.

"Το παιδί έφτασε στις τρεις παρά πέντε στο νοσοκομείο με τους γονείς του που το μετέφεραν νεκρό στα επείγοντα. Επειδή είναι η ώρα που αλλάζει η βάρδια έμειναν πίσω όλοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές που σχολούσαν και έπεσαν πάνω στο παιδί. Έκαναν πολλά παραπάνω από όσα επιβάλλει το πρωτόκολλο. Δυστυχώς δεν στάθηκαν τυχεροί. Υπάρχει πολύ μεγάλη θλίψη στο προσωπικό του νοσοκομείου για αυτή την τραγωδία" είπε ο Μιχάλης Γιαννάκος.

"Συγκεντρώθηκαν πολλοί συγγενείς στο νοσοκομείο και υπήρχε ένα τεταμένο κλίμα μεταξύ τους, βοήθησε πολύ η αστυνομία για να μην έχουμε επεισόδια. Οι δύο γονείς νοσηλεύονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση έχουν ψυχιατρική υποστήριξη. Ο πατέρας φρουρείται από χτες το απόγευμα γιατί είναι κατηγορούμενος" τόνισε και διέψευσε τα όσα έχουν ακουστεί για απόπειρα αυτοκτονίας από την πλευρά του.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 37χρονος πατέρας επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, χρησιμοποιώντας το καλώδιο της τηλεόρασης, με τους γιατρούς να παρεμβαίνουν άμεσα και να αποφεύγονται τα χειρότερα.

Ο 37χρονος του οποίου του χορηγούνται κατασταλτικά φάρμακα βρίσκεται φρουρούμενος σε δωμάτιο κλινικής του νοσοκομείου και οι μόνοι άνθρωποι με τους οποίους έχει επαφή είναι οι γονείς του.

Την ίδια στιγμή η τραγική μητέρα συνεχίζει να είναι σε κατάσταση σοκ, ζητάει διαρκώς το μωρό της και οι γιατροί προκειμένου να παραμείνει ήρεμη της χορηγούν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συγγενείς της 27χρονης μητέρας, βρέθηκαν στο νοσοκομείο με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του πατέρα, φτάνοντας να τον απειλήσουν για τη ζωή του, καταλογίζοντάς του την αποκλειστική ευθύνη για το θάνατο του μωρού.

Τραγωδία στην Άρτα: πατέρας ξέχασε στο αυτοκίνητο το 5,5 μηνών κοριτσάκι του, το οποίο πέθανε

Το χρονικό της τραγωδίας

Το αδιανόητο περιστατικό συνέβη όταν ο 37χρονος υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ έφυγε για την εργασία του, παίρνοντας μαζί του και το κοριτσάκι για να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Ωστόσο στο βρεφονηπιακό σταθμό δεν πήγε ποτέ. Αφότου άφησε το όχημά του σε πάρκινγκ με το μωρό μέσα σε αυτό, αναχώρησε για την εργασία του με υπηρεσιακό όχημα για τη Λευκάδα.

Ώρες αργότερα οι υπεύθυνοι του βρεφονηπιακού επικοινώνησαν με τη μητέρα για να μάθουν αν έχει συμβεί κάτι στο κοριτσάκι και δεν πήγε.

Η μητέρα του παιδιού κάλεσε αμέσως τον σύζυγό της και του είπε "Πού είναι το παιδί; Ήρθα να το πάρω και δεν είναι εδώ". Για να λάβει την απάντηση "κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο".

Τότε έτρεξε αμέσως στο αυτοκίνητο και βρήκε το 5,5 μηνών κοριτσάκι νεκρό, με αφρούς στο στόμα και δεμένο στο καρεκλάκι.

Στη συνέχεια μετέφερε το άτυχο κοριτσάκι στο νοσοκομείο Άρτας ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Εναντίον του 37χρονου ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια από τον αρμόδιο εισαγγελέα Άρτας. Σύμφωνα με το artinos.gr o 37χρονος αναμενόταν να μεταβεί στον τακτικό ανακριτή σήμερα Τετάρτη, ωστόσο, χάρη στην κατάσταση την οποία βρίσκεται, θα μεταβεί ο ανακριτής μαζί με ψυχολόγο για την απολογία του. Αν δεν είναι σε θέση να καταθέσει ο ανακριτής θα αποχωρήσει.

Πηγή: The TOC

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram


Read Next

30 Απρ 2024

Κόρντεϊ Κοξ: "Με χώρισε την ώρα της συνεδρίας χωρίς να το περιμένω!"

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για μια σκληρή εμπειρία που την οδήγησε όμως σε μια αποκάλυψη.

30 Απρ 2024

H επιστροφή του βασιλιά Κάρολου: Συμβολική η πρώτη του επίσκεψη- συνάντησε καρκινοπαθείς

Το βασιλικό ζεύγος επισκέφθηκε το Macmillan Cancer Centre του University College Hospital στο Λονδίνο.

Περισσότερα από

News

30 Απρ 2024

Η Κατερίνα Γερονικολού μας θύμισε κάτι από Ρουσλάνα

Σε πρόσφατη εμφάνιση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

30 Απρ 2024
30 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Το outfit που είδαμε στην πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision 2024

Ποιος είναι ο Bερολινέζικος οίκος μόδας που είναι γνωστός για τα avant garde ρούχα του;

30 Απρ 2024

Μπιγιονσέ: Η 70χρονη μητέρα της "δανείστηκε" την τζιν ολόσωμη φόρμα της

Η 70χρονη μητέρα της Μπιγιονσέ μοιάζει πολύ στην κόρη της.

30 Απρ 2024

30 χρόνια πριν: Όταν η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήταν ζευγάρι με τον Αλέκο Συσσοβίτη

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο Αλέκος Συσσοβίτης έζησαν έναν μεγάλο έρωτα

30 Απρ 2024

Φίλιππος Μιχόπουλος: Γελαστός στην πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου

Το ζευγάρι εξέδωσε την ανακοίνωση του χωρισμού του, την περασμένη Παρασκευή, αμέσως αφού έκλεισαν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα.

30 Απρ 2024

13 νέα βιβλία από τις εκδόσεις Διόπτρα αμέσως μετά το Πάσχα

13 νέες προτάσεις μας περιμένουν, μεταξύ των οποίων δύο εκδόσεις για τον Νίκο Καζαντζάκη.

30 Απρ 2024

Τραγωδία στο Μάτι: Θύελλα αντιδράσεων για τις ποινές- χάδι που επιβλήθηκαν στους κατηγορούμενους

Εκτιτέα τα πέντε έτη, δυνατότητα μετατροπής σε χρηματική ποινή.

30 Απρ 2024

13 χρόνια μαζί: Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ μοιράστηκαν μια νέα φωτογραφία από τον γάμο τους

Η δύσκολη επέτειος και το love story ενός ζευγαριού με πολύ γερά θεμέλια.