ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Τομ Χανκς δεν πήρε και τόσο καλά τις κριτικές για το πρώτο του μυθιστόρημα

Το ότι είναι κανείς αστέρας του Χόλιγουντ δεν σημαίνει ότι είναι αστέρι παντού.

Ο Τομ Χανκς έκανε μια ξεχωριστή έκπληξη σε φοιτητές που δεν μπόρεσαν να χαρούν την αποφοίτηση τους

Ο Τομ Χανκς απάντησε στους κριτικούς που δεν τους άρεσε το πρώτο του μυθιστόρημα "The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece".

Το μυθιστόρημα είναι ένα εισιτήριο πρόσβασης σε όλες τις περιοχές για να ζήσουν οι αναγνώστες την περίεργη μαγεία της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας.

Σύμφωνα με την περίληψη, το βιβλίο βασίζεται σε "μια πολύ φιλόδοξη ιστορία της δημιουργίας μιας κολοσσιαίας ταινίας δράσης με υπερήρωες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και στο ταπεινό κόμικ που την ενέπνευσε".

Δυστυχώς, πολλοί κριτικοί δεν εντυπωσιάστηκαν πολύ από το μυθιστόρημα.

Ο Ντέιβιντ Σέξτον σε άρθρο στους Sunday Times τονίζει ότι "ο Χανκς εξηγεί τη δημιουργία ταινιών" και επισημαίνει ότι "η γραφή είναι βαρετή σε όλη τη διάρκεια".

Ο Τιμ Άνταμς του Observer ανέφερε ότι το βιβλίο "αιχμαλωτίζει τη βουή του Χόλιγουντ, αλλά δεν έχει την ικανότητά του της οθόνης να δίνει ζωή στους χαρακτήρες".

Η Αλεξάντρα Τζέικομπς των New York Times έγραψε: "Καταγράφοντας ευφάνταστα τη δημιουργία μιας ταινίας τύπου Marvel, το "The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece" κάνει κοιλιά λόγω κατακλυσμού λεπτομερειών".

Σε νέα συνέντευξή του στο BBC ο Τομ Χανκς απευθύνθηκε στους επικριτές, λέγοντας ότι η αντίδρασή τους δε είναι "δίκαιη".

Ο Τομ Χανκς δεν πήρε και τόσο καλά τις κριτικές για το πρώτο του μυθιστόρημα

Ωστόσο δεν εξέφρασε λύπη τονίζοντας ότι το βιβλίο τελικά "θα ζήσει και θα πεθάνει με βάση τη δική του ικανότητα να ψυχαγωγεί και να διαφωτίζει ένα κοινό".

Ο Τομ Χανκς είπε επίσης ότι η "εργασία του ως αστέρας του κινηματογράφου" σημαίνει ότι μπορεί να "αντέξει" κάθε κριτική. "Γίνομαι πιο δυνατός όταν πρόκειται να με διαλύσουν πραγματικά" είπε.

Στην κριτική της εφημερίδας The Independent για το βιβλίο, η Έμιλι Πένινκ έγραψε: "Υπάρχει γοητεία του Χόλιγουντ, ίντριγκα στο πίσω μέρος, ηρεμία και αρκετά αρκτικόλεξα της βιομηχανίας για να κάνουν τον αναγνώστη να αισθάνεται ότι μπορεί να είναι απλώς ένας πραγματικός γνώστης του κινηματογράφου τώρα".

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

19 Ιαν 2026

Marie Chantal | Γιατί δεν συνόδευσε τον Παύλο Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη στη Μητρόπολη Αθηνών;

Τι πραγματικά συμβαίνει με την επιχειρηματία και ποιος ο λόγος της "εξαφάνισης" της.

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Nina Flohr | Συνόδευσαν την οικογένεια Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη

Η διακριτική παρουσία των συζύγων του Νικόλαου και Φίλιππου Ντε Γκρες στο πλευρό της Άννας Μαρίας.

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2026

Κηδεία Ειρήνης | Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα για τη διάδοχο του ισπανικού θρόνου

To βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας βασιλιάς Felipe και βασίλισσα Letizia, με τις κόρες τους πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Η κίνηση του Παύλου Ντε Γκρες στη Σοφία της Ισπανίας στη Μητρόπολη Αθηνών

Η χειρονομία του γιου της Άννας Μαρίας στην αγαπημένη του θεία, βασίλισσα Σοφία, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

19 Ιαν 2026

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Η Δήμητρα Ματσούκα με athleisure look σε δημόσια εμφάνιση

Η Δήμητρα Ματσούκα σε μια ανατρεπτική εμφάνιση στην κοπή της πίτας της "Κόμισσας της Φάμπρικας".

19 Ιαν 2026

Το τελευταίο αντίο στην Ειρήνη | Οι αφίξεις στη Μητρόπολη Αθηνών

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία στην πριγκίπισσα Ειρήνη.

19 Ιαν 2026

"Ήταν πραγματικά κακιά": Η αποκάλυψη για τη Celine Dion από πρώην συνεργάτη της

Η άγνωστη αντιπαλότητα ανάμεσα στη Celine Dion και τη Lara Fabian.

19 Ιαν 2026

Ελένη Βουλγαράκη | Το πλούσιο brunch που απόλαυσε σε spot της Λισαβόνας

Η Ελένη Βουλγαράκη μοιράζεται το λαχταριστό πρωινό που επέλεξε στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

19 Ιαν 2026

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέστρεψε στο instagram | H οικογενειακή έξοδος σε αγαπημένο της στέκι

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση απολαμβάνει το αγαπημένο της γλυκό με το αγόρι της.

18 Ιαν 2026

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το αγαπημένο της πρωινό είναι η υγιεινή επιλογή που θέλεις για το ξεκίνημα της ημέρας σου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει την τέλεια υγιεινή πρόταση για το πρωινό μας γεύμα.

16 Ιαν 2026

Στα μπλε η Ιωάννα Μαλέσκου | Η εμφάνιση σε κοσμικό event

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε νέα δημόσια εμφάνιση με κομψό σύνολο.

16 Ιαν 2026

Πέθανε η Μέλπω Ζαροκώστα - Η ζωή μιας γυναίκας που τόλμησε να δημιουργήσει

Η Μέλπω Ζαρόκωστα έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω της μια καλλιτεχνική διαδρομή που σημάδεψε γενιές.