ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αλίκη Βουγιουκλάκη - Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Ο άγριος καβγάς στις Κάννες που κατέληξε σε ξυλοδαρμό

Με αφορμή την ταινία τους "Διπλοπενιές" το λαμπερό ζευγάρι παρευρέθηκε σε πάρτι που είχε άσχημη κατάληξη.

Την σεζόν 1965-66, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ συμμετείχαν μόνο στην ταινία "Διπλοπενιές", από την νέα τους κινηματογραφική εταιρεία Δαμασκηνός – Μιχαηλίδης.

Μετά την επίσημη προβολή της ταινίας στις Κάννες, ακολούθησε μία ελληνική βραδιά στο Akou Akou Club με επίτιμους καλεσμένους την Αλίκη και τον Παπαμιχαήλ, ενώ έδωσαν το παρών σπουδαία ονόματα όπως οι Ομάρ Σαρίφ, Αλμπέρτο Σάρντι και άλλοι λαμπεροί άνθρωποι της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Η βραδιά δεν εξελίχθηκε όπως περίμενε η Αλίκη, η οποία ήταν έτοιμη να εντυπωσιάσει το κοινό της για ακόμη μία φορά.

Φορώντας ένα μακρύ φόρεμα με αποκαλυπτικό μπούστο, "έπνιγε" όλη την βραδιά στα φιλιά τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αλλά αυτά δεν ήταν αρκετά για να συγκρατήσουν τον έκρυθμο χαρακτήρα του συζύγου της.

Οι δυο πρωταγωνιστές είχαν συμφωνήσει με τον Ζαμπέτα και την ορχήστρα του να παίξουν το "Κάτω στον Πειραιά στα Καμίνια” και να σηκωθεί το ζευγάρι να χορέψει. Όταν ήρθε η στιγμή, ο Παπαμιχαήλ ανέβηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο, ενώ η Αλίκη έπιασε αμέσως το μικρόφωνο για να ξεσηκώσουν το γλέντι.

Η Αλίκη θυμάται από εκείνη την βραδιά: "πήρα εγώ το μικρόφωνο, άρχισαν οι Γάλλοι να σπάνε τα πιάτα, να γίνεται ένας σαματάς και ξαφνικά κατέβηκε ο γενικός διακόπτης. Σταμάτησαν όλα. Ο Βίκτωρας Μιχαηλίδης έκοψε το γλέντι, έδιωξε τις κάμερες και τους φωτογράφους και είπε "Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αργότερα".

Μετά από λίγο, ο παραγωγός Μιχαηλίδης ανεβάζει στην πίστα την Ρίκα Διαλυνά και ξεκινάει να σπάει πιάτα, ενώ οι κάμερες είναι στραμμένες πάνω της. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ θεώρησε ότι το σκηνικό ήταν στημένο από τον Μιχαηλίδη για να αναδείξει την Ρίκα Διαλυνά και να υποβιβάσει την Αλίκη.

"Είχε δίκιο ο Δημήτρης, έγινε χαμός. Βγήκαν έξω από το κέντρο και ο Ομάρ Σαρίφ κράταγε τον Δημήτρη. Η Ρίκα Διαλυνά συνέχιζε να χορεύει και οι κάμερες τραβούσαν το περιστατικό κι εγώ σε μια άκρη μόνη, έκλαιγα. Την άλλη μέρα ήταν σε όλες τις τοπικές εφημερίδες πρωτοσέλιδο ότι το ελληνικό γλέντι κατέληξε σε ξυλοδαρμό", είπε η Αλίκη για το άγριο περιστατικό στις Κάννες.

Η Ρίκα Διαλυνά πολλά χρόνια μετά, έδωσε μία άλλη πλευρά της ιστορίας λέγοντας: " Στις Κάννες, όταν έγινε η ελληνική βραδιά, βγήκε η Αλίκη και τραγούδησε. Δεν έγινε τίποτα. Μετά βγήκε ο Παπαμιχαήλ, έβγαλε το σακάκι του, άρχισε να χορεύει ζεϊμπέκικο και πάλι δεν έγινε τίποτα. Είχαν φέρει 15.000 πιάτα και είχαν πει πως όταν βγει η σταρ της βραδιάς, δηλαδή η Αλίκη, να τα σπάσουν. Αυτοί ήταν ξένοι όμως, δεν ήξεραν... Όταν σηκώθηκα εγώ έκαναν χαμό".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.