ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ερασμία Μάνου: Η κόρη της Σοφίας Βόσσου παντρεύτηκε τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη

Οι πρώτες δηλώσεις μετά το σύμφωνο συμβίωσης.

sofia_manou ndp

Σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψαν το απόγευμα της Πέμπτης, 4 Μαΐου, η κόρη της Σοφίας Βόσσου, η μουσικός και DJ, Ερασμία Μάνου, με τον κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού αρραβωνιαστικό της, Βασίλη Δημάκη. Έχοντας τη μητέρα της και δύο καλές φίλες στο πλευρό της, η Ερασμία Μάνου συνάντησε τις τηλεοπτικές κάμερες κατά την είσοδό της στο σωφρονιστικό κατάστημα, αλλά και κατά την έξοδό της από αυτό.

Ερασμία Μάνου: Η κόρη της Σοφίας Βόσσου παντρεύτηκε τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη

Η Ερασμία Μάνου παραδέχτηκε ότι είχε τρακ πριν την υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης, ενώ η μητέρα της, Σοφία Βόσσου δήλωσε: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν τόσο καλά παιδιά, όπως είναι ο γαμπρός και η κόρη μου".

Σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψαν το απόγευμα της Πέμπτης, 4 Μαΐου, η κόρη της Σοφίας Βόσσου, η μουσικός και DJ, Ερασμία Μάνου, με τον κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού αρραβωνιαστικό της, Βασίλη Δημάκη. Έχοντας τη μητέρα της και δύο καλές φίλες στο πλευρό της, η Ερασμία Μάνου συνάντησε τις τηλεοπτικές κάμερες κατά την είσοδό της στο σωφρονιστικό κατάστημα, αλλά και κατά την έξοδό της από αυτό.

Η Ερασμία Μάνου παραδέχτηκε ότι είχε τρακ πριν την υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης, ενώ η μητέρα της, Σοφία Βόσσου δήλωσε: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν τόσο καλά παιδιά, όπως είναι ο γαμπρός και η κόρη μου".

Η Ερασμία δήλωσε: "Είμαι πολύ συγκινημένη. Όλα καλά. Συγκινημένοι είμαστε και οι δυο. Ως διαδικασία δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Υπογράψαμε. Θα το γιορτάσουμε μάλλον με τις φίλες μου, κάτι θα κάνουμε. Με τον Βασίλη δε μπορούμε να το γιορτάσουμε, μακάρι να μπορούσαμε. Αν θέλετε να τον βγάλουμε, να τον πάμε μια βόλτα. Εμείς καθίσαμε λίγο παραπάνω μαζί", είπε αρχικά η Ερασμία Μάνου.

Η ίδια μίλησε για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί με τον σύζυγό της, Βασίλη Δημάκη. "Παιδί, πρώτα ο Θεός επιθυμούμε να κάνουμε. Ελπίζουμε μέσα στους επόμενους μήνες να είναι εκτός και να κάνουμε ένα παιδί αν τα καταφέρουμε", σημείωσε η Ερασμία Μάνου.

Η Ερασμία Μάνου είχε αποκαλύψει τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι είχε αρραβωνιαστεί με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη σε συνέντευξή της.

"Με τον Βασίλη αρχίσαμε να επικοινωνούμε όταν έκανε την απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του στο να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media, δεν το διαχειριζόταν ο ίδιος αυτό το προφίλ και οι άνθρωποι που το είχαν του μετέφεραν την πληροφορία.

Εκείνος επικοινώνησε μέσα από τη φυλακή, ακολούθησαν επισκεπτήρια που πήγαινα να τον δω στον Κορυδαλλό κάθε 15 ημέρες. Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλον για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά παράλληλα είναι μοναδικό", είχε πει τότε στην εκπομπή Happy Day. "Είμαι πάρα πολύ καλά, είναι η στιγμή που το ένιωσα", σημείωνε για τον αρραβώνα τους.

Η μητέρα της με τη σειρά της είχε δηλώσει παλιότερα για την κόρη της και τον αρραβώνα της με τον Βασίλη Δημάκη, δηλώντας για μία ακόμα φορά περήφανη και για τους δύο.

"Είμαι ροκ μαμά και αφήνω την Ερασμία να κάνει ότι θέλει. Δεν με ενόχλησαν τα σχόλια του κόσμου για τον αρραβώνα της. Δεν διανοούμαι ότι λεγόμαστε Χριστιανοί και δείχνουμε με το δάχτυλο έναν άνθρωπο που εκτίει μια ποινή. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στη φυλακή εκτίουν την ποινή τους και θα μπορούσαμε να είμαστε στη θέση τους. Είμαι πάρα πολύ περήφανη που ο Βασίλης Δημάκης είναι γαμπρός μου. Ο Βασίλης στη διάρκεια της ποινής του προόδευσε, σπούδασε, είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και περιμένει να βγει από τη φυλακή", είχε πει η Σοφία Βόσσου στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Read Next

05 Δεκ 2025

Η Δανάη Μπάρκα αποκαλύπτει όλα όσα θα ήθελε για το 2026

Η Δανάη Μπάρκα μοιράζεται τις επιθυμίες της για τη χρονιά που έρχεται.

05 Δεκ 2025
Περισσότερα από

News

05 Δεκ 2025

Η Jennifer Lopez έσβησε τον Ben Affleck με μία συγκεκριμένη κίνηση

Η απόφαση της Λατίνα σούπερ σταρ που αφήνει τον Ben Affleck οριστικά στο παρελθόν.

05 Δεκ 2025

Η Τζένη Μπαλατσινού φωτογραφίζει το στολισμένο για τις γιορτές σαλόνι και την τραπεζαρία του σπιτιού της στην Αθήνα

Η επιχειρηματίας πέρασε μία cozy βραδιά στο σπίτι της με θέα το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην τραπεζαρία.

05 Δεκ 2025

"Σώθηκα από θαύμα": Η Βrigitte Bardot μιλάει ανοιχτά για τις απόπειρες αυτοκτονίας της

Στο ντοκιμαντέρ "Bardot", το οποίο ήδη προβάλλεται στους κινηματογράφους, το είδωλο της δεκαετίας του 1960 ανατρέχει στα σκοτεινά της χρόνια, ανάμεσα στην κατάθλιψη και την απόπειρα αυτοκτονίας.

05 Δεκ 2025

Jennifer Lopez & Gwyneth Paltrow | Οι δυο πρώην του Ben Affleck ποζάρουν μαζί και αφήνουν πίσω την πολύχρονη κόντρα τους

Οι δυο πρώην σύντροφοι του Ben Affleck ξανασυναντήθηκαν αυτή την εβδομάδα σε μια εκδήλωση στο Λος Άντζελες.

05 Δεκ 2025

Σε καλοκαιρινό mood η Αμαλία Κωστοπούλου | Οι βουτιές στην παραλία του Μαϊάμι

Η Αμαλία Κωστοπούλου απολαμβάνει το κοκτέιλ της δίπλα στη θάλασσα.

05 Δεκ 2025

Η Katy Perry συνόδεψε τον Justin Trudeau σε διπλωματική επίσκεψη στην Ιαπωνία

Το επίσημο ντεμπούτο της Katy Perry και του Justin Trudeau ως ζευγάρι!

05 Δεκ 2025

Άλισον Φέλιξ: Όταν η κορυφαία αθλήτρια στίβου διέκοψε άσχημα τη συνεργασίας της με τη Nike - το παρασκήνιο και η ιστορική επιστροφή

Η αθλήτρια που με μία ρήξη άλλαξε όχι μόνο την καριέρα της, αλλά και τους κανόνες του γυναικείου αθλητισμού.

05 Δεκ 2025

Marie Chantal | Το σημαντικό ορόσημο που γιορτάζει πριν από την εκπνοή του 2025

Μία σημαντική στιγμή για την επιχειρηματία και σύζυγο του Παύλου Ντε Γκρες.

05 Δεκ 2025
05 Δεκ 2025

Kim Cattrall | Παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό της σε μία λιτή τελετή στο Λονδίνο με μόλις 12 καλεσμένους

Η Dior πινελιά στο νυφικό σύνολο της 69χρονης ηθοποιού, το οποίο υπέγραψε η καλή της φίλη, Patricia Field.