ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τι συμβαίνει τελικά στην Μεγκ Ράιαν;

Σχεδόν αγνώριστη από τις αισθητικές επεμβάσεις, η Μεγκ Ράιαν διχάζει το κοινό. Η σταρ όμως των '90's φαίνεται να επιστρέφει στα πράγματα.

Μια ακόμη rom-com που περιμένουμε: η Μεγκ Ράιν επιστρέφει με τέλειο ταίρι

Η Μεγκ Ράιν, το αγαπημένο κορίτσι των 90's φαίνεται να επιστρέφει στο κινηματογραφικό γίγνεσθαι. H πρωταγωνίστρια που κέρδισε τις καρδιές μας με επιτυχημένες ρομαντικές κομεντί όπως το "Άγρυπνος στο Σιάτλ" , "Όταν ο Χάρυ γνώρισε τη Σάλυ", "Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας" (για τα οποία είχε αποσπάσει υποψηφιότητα Χρυσής Σφαίρας) και η "Πόλη των Αγγέλων" μεταξύ άλλων, απείχε εδώ και καιρό από το Χόλιγουντ.

Τι συμβαίνει τελικά στην Μεγκ Ράιαν;

Μεγκ Ράιν

Τώρα λοιπόν επιστρέφει. Παρευρέθηκε στην προβολή του ντοκιμαντέρ "Still” του Μάικλ Τζ. Φοξ για να στηρίξει τον ηθοποιό. Μόνο που το πρόσωπο της ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που γνωρίζαμε κι έτσι δέχθηκε πλήθος επικριτικών σχολίων στα social media, αιχμηρότερο των οποίων ήταν μάλλον εκείνο που έλεγε πως η ίδια και η Μαντόνα πρέπει να έχουν τον ίδιο πλαστικό χειρουργό.

Όλοι θυμόμαστε το φωτεινό της χαμόγελο, τα απίστευτα κουρέματα της και τα καταγάλανα, αθώα μάτια και το γλυκό της πρόσωπο.

Μόνο που ξέρουμε πόσο σκληρό είναι το Χόλιγουντ για τις γυναίκες, πόσο μάλλον όταν μεγαλώνουν. Φαίνεται πως και η ίδια αισθάνθηκε αυτή την πίεση να παραμείνει "νέα" και μάλλον προέβη σε αισθητικές επεμβάσεις που κάνουν το πρόσωπο της να φαίνεται πολύ διαφορετικό.

Η Μεγκ Ράιν έχει επιστρέψει τώρα, μετά από πάρα πολλά χρόνια, επιστρέφει με την ταινία What Happens Later στην οποία κρατά και τον ρόλο της πρωταγωνίστριας και της σκηνοθέτριας. Αυτή είναι η δεύτερη ταινία που σκηνοθετεί, μετά το Ithaca του 2015.

Τι συνέβη όμως και εξαφανίστηκε;

Από τα τέλη της δεκαετίας του '80 ως τα τέλη της δεκαετίας του '90 η Μεγκ Ράιαν μεσουρανούσε. Ήταν η πρώτη επιλογή σχεδόν για πρωταγωνιστικό ρόλο σε ρομαντική κομεντί, το κορίτσι της διπλανής πόρτας που όλοι συμπαθούσαν. Μέσα σε αυτή τη δεκαετία σημείωσε και τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Η ζωή της άρχισε να κλυδωνίζεται από την εποχή του διαζυγίου της με τον ηθοποιό Ντένις Κουέιντ. Οι δυο τους είχαν γυριστεί στα πλατό της ταινίας "Innerspace" το 1987 και παντρεύτηκαν μια μέρα, χωρίς να έχουν κανονίσει τίποτα. Ξύπνησαν μια μέρα και αποφάσισαν να παντρευτούν.

Ο γιος τους Τζακ γεννήθηκε το 1992.

Καριέρα και προσωπική ζωή φαίνεται να πήγαιναν περίφημα για την Μεγκ Ράιν.

Στην αρχή της κοινής τους πορείας ο μεγάλος σταρ του ζευγαριού ήταν ο Ντένις Κουέιντ. Όμως λίγα χρόνια μετά τα πράγματα άλλαξαν και όταν το ζευγάρι έκανε κοινές εμφανίσεις όλοι φώναζαν το όνομα της Μεγκ, κάτι που δεν φαίνεται να άρεσε πολύ στον ηθοποιό. "Πρέπει να το παραδεχτώ" είχε δηλώσει κάποτε σε συνέντευξή του εκείνος. "Ένιωθα ότι είχα εξαφανιστεί. Δεν ένιωθα λιγότερο επιτυχημένος, αλλά τελικά ήμουν".

Από εκεί πρέπει να ξεκίνησαν οι πρώτοι τρυγμοί. Το 2000 το ζευγάρι τελικά χώρισε μ΄ένα πολύκροτο διαζύγιο και άπειρες φήμες γύρω από την αιτία του χωρισμού τους.

Όλοι έλεγαν πως αιτία του διαζυγίου ήταν ο Ράσελ Κρόου, τον οποίο είχε γνωρίσει στα γυρίσματα της ταινίας "Proof of Life". Την εποχή του διαζυγίου όλοι τους έβλεπαν μαζί και άρχισε να φημολογείται πως αυτός ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Ντένις.

Η Μεγκ Ράιν υπήρξε ωστόσο κατηγορηματική "(το διαζύγιο) δεν αφορούσε ποτέ άλλον άντρα. Αφορούσε το γεγονός πως εγώ και ο Ντένι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη σχέση μας" είχε πει στην Όπρα η σταρ. Και είχε πει πως ο ευτυχισμένος γάμος της δεν ήταν ακριβώς ευτυχισμένος. Η ίδια νιώθει πως θα έπρεπε να είχε φύγει πολύ νωρίτερα από αυτόν. Μάλιστα, αργότερα αποκάλυψε πως μετά τον χωρισμό έμαθε πως ο Ντένις διατηρούσε εξωσυγικές σχέσεις επί χρόνια.

Η πτώση

Η φήμη της όμως είχε αμαυρωθεί. Επιπροσθέτως, στην καριέρα της είχε την ατυχία να παίξει σε διάφορες αποτυχημένες ταινίες όπως το "In The Cut" του 2003.

Σε συνέντευξή τους στους New York Times είχε δηλώσει: "είχα πάθει burn out. Ένιωθα ότι δεν γνώριζα πια καλά τον εαυτό μου ή τον κόσμο, ώστε να σκεφτώ ως ηθοποιός. Ένιωθα απομονωμένη".

Έτσι, αποφάσισε να μετακομίσει από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη, αμέσως μετά από την αποφοίτηση του γιου της από το Λύκειο. Είχε αποφασίσει να αφοσιωθεί στον μητρικό της ρόλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Εκτός από τον Τζακ, η Μεγκ Ράιαν είχε πλέον και την Ντέιζι Τρου, ένα κοριτσάκι που υιοθέτησε από την Κίνα το 2006.

Επανήλθε στα πράγματα όταν σκηνοθέτησε το Ithaca το 2016. Το 2016, στα Tony Awards, όλοι άρχισαν να παρατηρούν την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Το περιοδικό Hollywood Life είχε ζητήσει τη γνώμη ενός πλαστικού χειρουργού, του Mark Youssef από την Younique Cosmetics ο οποίος είπε πως πιθανότητα έχει κάνει fillers στα μάγουλα, υπερβολικά κατά τη γνώμη του. Έχει κάνει μάλλον ρινοπλαστική, botox στο μέτωπο και γιαλουρονικό στα χείλη.

Η προσωπική της ζωή

Μετά το σκάνδαλο με τον Ράσελ Κρόου, φαίνεται πως βρήκε την ευτυχία δίπλα στον τραγουδιστή Τζον Μέλκαμπ, με τον οποίο έγιναν ζευγάρι το 2010. Η σχέση τους κράτησε τέσσερα χρόνια. Έπειτα έδωσαν και πάλι μια ευκαιρία το 2018 και φαίνεται πως περνούσαν πολύ καλά μαζί, αφού ο φωτογραφικός φακός τους έπιανε να βγαίνουν, να κάνουν ψώνια μαζί και να ζουν τελοσπάντως ως αγαπημένο ζευγάρι. Έναν χρόνο μετά πηγή δήλωσε στο Us magazine πως είχαν και πάλι χωρίσει.

To 2021 στις φωτογραφίες την έχουμε δει με ένα δαχτυλίδι αρραβώνων χωρίς να γνωρίζουμε αν πρόκειται για τον Τζον ή κάποιο νέο πρόσωπο στη ζωή της.

Η ίδια δηλώνει πως σε αυτή τη φάση της ζωής της θα επικεντρωθεί και πάλι στη δουλειά της με πρώτο σταθμό το "What Happens Later," μια ρομαντική κομεντί για ένα ζευγάρι που επανασυνδέεται δέκα χρόνια μετά τον χωρισμό του.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

27 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Κοκκινομάλλα και αγνώριστη 16 χρόνια πριν

Όταν η Μαρίνα Σάττι τραγουδούσε στα 22 της, με Παπακωνσταντίνου, Μπουλά και Ζουγανέλη.

Περισσότερα από

News

27 Απρ 2024

Πού θα ταξιδέψουν οι Έλληνες το φετινό Πάσχα - Οι top προορισμοί εσωτερικού και εξωτερικού

Οι αναχωρήσεις για προορισμούς του εσωτερικού και του εξωτερικού ξεκινούν από το Σάββατο και κορυφώνονται στα μέσα της Μ.Εβδομάδας.

27 Απρ 2024

"Ήταν αηδιαστικό": Η Αν Χάθαγουεϊ περιγράφει τη χειρότερη - ίσως - στιγμή που έχει βιώσει σε audition

Το αίτημα του παραγωγού απέναντι στη νεαρή τότε ηθοποιό απαιτούσε, μεταξύ άλλων, με φιληθεί με άλλους δέκα άντρες.

27 Απρ 2024

Ντάνι Ντε Βίτο και Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ξανά μαζί

Μετά από τη διάσημη ταινία "Οι δίδυμοι", το δίδυμο επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη.

27 Απρ 2024

Σέρρες: Τα "Λαζαράκια" και οι περίτεχνοι σταυροί από φοινικόφυλλα στην Αγία Παρασκευή Σιδηροκάστρου

Τα "Λαζαράκια" ή "Λαζάρηδες" ή "Λαζαρούδια" είναι μικρά νηστίσιμα ψωμάκια, τα οποία πρόσφεραν οι νοικοκυρές το Λαζαροσάββατο (το Σάββατο του Λαζάρου) στα παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα.

27 Απρ 2024

Netflix: Έρχεται το αριστούργημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες "Εκατό χρόνια μοναξιά"

Το βιβλίο που κατέκτησε την καρδιά μας γίνεται τώρα τηλεοπτική σειρά που περιμένουμε εναγωνίως.

26 Απρ 2024

Lifestory: Ο χαρισματικός Γκάρι Όλντμαν και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Γκάρι Όλντμαν.

26 Απρ 2024

Σκοτ Ντίσικ: Το Ozempic, η δραματική απώλεια κιλών και η κραυγή απόγνωσης για βοήθεια

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σκοτ Ντίσικ - του σταρ απο το Keeping Up with the Kardashians-λόγω της δραματικής απώλειας βάρους με τη χρήση του Ozempic.

26 Απρ 2024

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στην πασαρέλα της Athens Fashion Week

Η 24χρονη που έγινε γνωστή από το My Style Rocks, περπάτησε στην πασαρέλα της Kathy Heyndels.