ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μαρία Μενούνος: "Διαγνώστηκα με καρκίνο στο πάγκρεας, ενώ περιμένω το πρώτο μου παιδί"

"Σκέφτηκα "γιατί πρώτα με ευλογεί ο Θεός με ένα παιδί και μετά ετοιμάζεται να με πάρει κοντά του πριν το συναντήσω";

Η 44χρονη Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας δεύτερου σταδίου λίγο πριν γίνει μητέρα.

Η Μαρία Μενούνος είχε μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας το 2017, όταν διαγνώστηκε με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο, αλλά και για τα προβλήματα υπογονιμότητας που δεν της επέτρεψαν να αποκτήσει την δική της οικογένεια.

Τώρα, σε συνέντευξή της στο People η δημοφιλής δημοσιογράφος κάνει μία αποκάλυψη σοκ για την υγεία της, καθώς τον Ιανουάριο του 2023 διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας δεύτερου σταδίου.

"Όλη αυτή η χρονιά ήταν για μένα ένα τραύμα, γεμάτη άγχος και κρίσεις. Υπήρξε μια στιγμή που σχεδιάζαμε κάτι και, ξαφνικά, όλα έγιναν υπερβολικά και σκέφτηκα "οκ, πρέπει να αναρρώσω'", είπε η Μαρία Μενούνος.

Μιλώντας στο People αποκαλύπτει ότι ξέσπασε σε κλάματα μόλις έμαθε τη διάγνωση των γιατρών σκεπτόμενη ότι θα πεθάνει πριν αντικρίσει για πρώτη φορά την κόρη της. "Σκέφτηκα ότι ο άντρας μου θα μεγαλώσει μόνος του το παιδί μας" ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Σκέφτηκα "γιατί πρώτα με ευλογεί ο Θεός με ένα παιδί και μετά ετοιμάζεται να με πάρει κοντά του πριν το συναντήσω" σημείωσε. Το ζευγάρι, που μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας, είχε μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν για να γίνουν γονείς και προ μηνών είχαν ενημερώσει πως επέλεξαν να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητρότητας.

Μαρία Μενούνος: " Nόμιζαν ότι πάσχω από διαβήτη, ήταν τελικά καρκίνος"

Η Μαρία Μενούνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους και οι γιατροί θεώρησαν ότι πάσχει από διαβήτη τύπου 1, ο οποίος πιθανότατα είναι κληρονομικός καθώς ο πατέρας και ο αδερφός της πάσχουν επίσης.

"Μέχρι τον Οκτώβριο έπρεπε να κάνω καθημερινά ενέσεις ινσουλίνης και να φοράω ένα μόνιτορ για τη μέτρηση της γλυκόζης. Ένιωθα καλά, έλεγα "τι άλλο μπορεί να πάει στραβά;". Για ένα διάστημα οι πόνοι βελτιώθηκαν, αλλά λίγο καιρό αργότερα επέστρεψα στο νοσοκομείο με ακόμα πιο έντονο πόνο", είπε η Ελληνοαμερικανίδα.

"Η μαγνητική αποκάλυψε μία μάζα 3,9 εκατ. στο πάγκρεας μου, η οποία επρόκειτο τελικά για νευροενδοκρινικό όγκο δευτέρου σταδίου, δηλαδή μια μορφή καρκίνου. Έλεγα "πώς γίνεται να είχα όγκο στον εγκέφαλο και τώρα καρκίνο στο πάγκρεας;”. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ είναι ότι έρχεται ένα μωρό. Ήταν εξαιρετικά επώδυνο, αλλά έπρεπε να γίνω καλά", συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Το ταξίδι της γονιμότητας και η απόλυτη ευτυχία

Η Μαρία Μενούνος ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο του 2023 ότι περιμένει το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας. Μετά από 10 χρόνια που είχαν δοκιμάσει τα πάντα με τον σύζυγό της, Κέβιν, κατάφεραν να ολοκληρώσουν την διαδικασία της εμφύτευσης και μοιράστηκαν την παρακάτω φωτογραφία με τους φαν τους.

"Είμαι τόσο ευγνώμων και τυχερή. Ο Θεός μου χάρισε ένα θαύμα. Θα εκτιμήσω την ύπαρξή της στη ζωή μου πολύ περισσότερο από όσο θα την εκτιμούσα πριν από αυτό το ταξίδι", είπε για το μωρό που περιμένει μέσω παρένθετης μητέρας.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.