ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γκουίνεθ Πάλτροου: Απάντησε στο "καυτό" ερώτημα αν ο Μπραντ Πιτ ή ο Μπεν Άφλεκ είναι καλύτερος στο κρεβάτι

Μάντεψε ποιος! Η 50χρονη Γκουίνεθ Πάλτροου πιο αποκαλυπτική από ποτέ στο podcast "Call Her Daddy"

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μπορεί να θεωρεί τον εαυτό της αρκετά τυχερό, αφού ανάμεσα στους πρώην της συγκαταλέγονται ο Μπραντ Πιτ και ο Μπεν Άφλεκ. Η ηθοποιός ήταν μόλις 24 ετών όταν ξεκίνησε το ειδύλλιο με τον Μπραντ Πιτ και μάλιστα είχαν αρραβωνιαστεί.

Οι δυο τους ήταν ένα από τα πιο hot ζευγάρια της δεκαετίας του 90', ωστόσο χώρισαν 6 μήνες μετά τον αρραβώνα. Σύμφωνα με την Πάλτροου, ο λόγος που τράβηξαν χωριστούς δρόμους ήταν επειδή η ηθοποιός δεν ένιωθε έτοιμη για γάμο.

Όπως είπε για τον χωρισμό τους: "Νομίζω ότι ήμουν πραγματικά παιδί… Δεν είχα εξερευνήσει ποια ήμουν, τι ήταν σημαντικό για μένα, ποια ήταν τα όριά μου. Οτιδήποτε τέτοιο. Έτσι, ράγισε εντελώς η καρδιά μου όταν χωρίσαμε, αλλά ήταν ακριβώς το σωστό εκείνη τη στιγμή, αλλά ήταν πολύ δύσκολο.”

Αργότερα δημιούργησε σχέση με τον Μπεν Άφλεκ με τον οποίο επίσης χώρισαν πολιτισμένα.

Η ηθοποιός δεν δίστασε να απαντήσει με ειλικρίνεια στην καυτή ερώτηση... ποιος από τους δύο πρώην ήταν καλύτερος στο κρεβάτι: "Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο. Επειδή με τον Μπράντ είχαμε μεγάλη χημεία, όπως νιώθεις με τον έρωτα της ζωής σου, κατά κάποιο τρόπο. Ο Μπεν ήταν τεχνικά άριστος. Δεν το πιστεύω ότι η κόρη μου το ακούει αυτό” είπε η σταρ .

H Πάλτροου προχώρησε και σε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τους δύο πρώην της λέγοντας ότι ο Μπραντ Πιτ ήταν πιο ρομαντικός, ενώ ο Μπεν Άφλεκ είχε περισσότερο χιούμορ. Η podcaster της έκανε, επίσης, την εξής hot ερώτηση: " Ποιος φιλούσε καλύτερα" με την ηθοποιό να ξεσπάει σε γέλια και να ομολογεί: " Και οι δύο φιλούσαν εκπληκτικά".

@callherdaddy

grab your glass of wine and get ready to take some notes because the icon is HERE! Daddy Gang, get ready for @GwynethPaltrow - episode comes out tonight at 9pm pst!/ Midnight est!!

♬ original sound - Call Her Daddy

Επιπλέον, εξομολογήθηκε ποιος από τους δύο διάσημους πρώην της ενδιαφέρεται περισσότερο για την εμφάνισή του με την Πάλτροου να κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη: " Δεν μου αρέσουν οι φιλάρεσκοι άντρες, οπότε κανένας από τους δύο δεν είχε θέματα με την εμφάνισή του. Βέβαια, ο Μπεν είχε πάντα μαζί του ένα μικρό καθρεφτάκι που κοιταζόταν".

Τέλος η Γκουίνεθ Πάλτροου εκμυστηρεύτηκε ότι κρατάει μέχρι και σήμερα εξαιρετικές σχέσεις με τον Μπραντ Πιτ, καθώς τρέφουν μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον.

Τα πράγματα δεν ήταν πάντα τόσο αρμονικά ανάμεσα στους δύο πρώην, αφού τον Οκτώβριο η Γκουίνεθ είχε εξηγήσει την κατάσταση στο "Entertainment Tonight": "Όταν χωρίσαμε για πρώτη φορά, δεν ήμασταν φίλοι για ένα διάστημα. Και μετά βρήκαμε τον δρόμο της επιστροφής, πιθανότατα πριν από περίπου 18 ή 19 χρόνια, και μετά απλώς κρατήσαμε επαφή. Τον λατρεύω".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!