ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Άννα Φόνσου μιλά για τον Γιώργο Μαρίνο κι αποκαλύπτει πού βρίσκεται τώρα

Πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφορούν για την υγεία και την οικονομική κατάσταση του Γιώργου Μαρίνου. Η Άννα Φόνσου βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

ANA_FONSOY_ ndp

Προσκεκλημένη στην εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1 ήταν καλεσμένη η Άννα Φόνσου. Μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα αποσαφήνισε πολλά κομμάτια της ιστορίας του Γιώργου Μαρίνου, για τον οποίο έχουν ακουστεί πολλά, χωρίς να γνωρίζουμε τι πραγματικά συμβαίνει, αφού ο ίδιος απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε σχετικά από τον δημοσιογράφο, η Άννα Φόνσου είπε:

"Μια μέρα κάλεσε μία γιατρός από τη Νέα Μάκρη και μου είπε "είναι εδώ ο κ. Γιώργος Μαρίνος σε άθλια κατάσταση, είναι χάλια. Δεν πάτε σπίτι του να δείτε αν μένει μόνος του…" Πήγαμε, φωνάζαμε, δεν άνοιγε. Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία, αφού η γιατρός μού είχε πει πως ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση. Ήρθε η αστυνομία, ανοίγουμε, φωνάζουμε κ. Μαρίνο, και τον ακούμε να λέει "ποιος είναι". Γάβγιζαν πολλά σκυλια, τα μάζεψε.

"Τον πήραμε, τον πήγαμε στον Ευαγγελισμό, τον κοιτάνε και τον έβαλαν στην Εντατική. Πάω να κάνω πρεμιέρα στο θέατρο, επιστρέφω στο νοσοκομείο, όπου είχε μείνει μαζί του για έξι ώρες μια φίλη μου. Μου είπε ότι ο Γιώργος Μαρίνος έχει αναστατώσει τους πάντες γιατί έχει ιδιωτική ασφάλεια και θέλει να τον πάνε κάπου με την ασφάλειά του.

"Τον πήγαμε στο Υγεία, τον είδε ο γιατρός και είπε ότι την επόμενη το πρωί θα τον χειρουργούσε. Έβαλε "μπαλονάκι". Ρώτησα τον Γιώργο Μαρίνο να μου πει ποιοι είναι φίλοι του, τούς έπαιρνα τηλέφωνο τίποτα. Μετά ήρθε κάποιος Βασίλης, μάλλον ήταν ο επιστάτης του. Η μόνη που ήρθε ήταν η Κάτια Δανδουλάκη" είπε η Άννα Φόνσου.

Και συνέχισε την αφήγηση της: "Με ειδοποιεί μετά η ασφάλεια ότι ο Γιώργος Μαρίνος έχει να μας πληρώσει πολύ καιρό και θέλουμε 27.000 ευρώ. Δίνω εγώ τις 27.000, γίνεται καλύτερα, μου επέστρεψε τα χρήματα και του λέω τώρα πού να σας πάμε; Λέει δεν έχω πού να πάω… και τον πήγαμε στο σπίτι του Ηθοποιού. Δεν ήθελε να βλέπει κανέναν φίλο του, μόνο εμένα.

"Αφού πέρασε ένας μήνας του είπα ότι πρέπει να φύγει διότι κάποιος που έχει λεφτά δεν επιτρέπεται να μένει στο ίδρυμα. Μου είπε "Θέλω να δω αν μπορώ να πάω στης κ. Λάτση που έχει κάνει ένα ίδρυμα στον Γέρακα. Σε 5-6 μέρες μου λέει έκλεισα, έρχεται ο Σταμάτης Φασουλής, τον παίρνει, πάει εκεί και με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει "Άννα εδώ είναι καταπληκτικά, να έρθεις να με δεις". Παίρνω την άλλη μέρα και μου λένε ήρθε ο κ. Βασίλης και τον πήρε, μια μέρα κάθισε εκεί. Μιλήσαμε αργότερα και μου είπε "Άννα μου εδώ ο Βασίλης είναι αδελφός, και η γυναίκα και τα παιδιά, θα ήθελα όμως να μην ξαναμιλήσω σε κανέναν" και δεν τον ξαναείδα.

Ο Γιώργος Μαρίνος μένει στην Γλυφάδα με μια κοπέλα που τον φροντίζει, όλα αυτά τα έχει κανονίσει ο Βασίλης. Είναι καλά και δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Ο Βασίλης και η γυναίκα του τον φροντίζει πάρα πολύ".

Δείτε τη συνέντευξη εδώ:

Η Άννα Φόνσου μιλά για τον Γιώργο Μαρίνο κι αποκαλύπτει πού βρίσκεται τώρα

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.

02 Μαϊ 2024

"Πήρες Ozempic;" Η ασύλληπτη γκάφα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς την Μελίσσα ΜακΚάρθι πήρε την καλύτερη "πληρωμένη" απάντηση από την ηθοποιό

Η τραγουδίστρια έσβησε αμέσως μετά το σχόλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Η απάντηση της ηθοποιού όμως κέρδισε τις εντυπώσεις.