ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

MET Gala: όλες οι εμφανίσεις που θα έκαναν τον Καρλ Λάγκερφελντ να γουργουρίζει από ευτυχία

Ο Τζάρεντ Λέτo ως Choupette (τη λατρεμένη γάτα του Καρλ), πολλές πέρλες παντού, μα παντού, πολυμορφικά κοστούμια και βέβαια λάμψη.

Την φαντασμαγορική πορεία του μαιτρ της Μόδας Καρλ Λάγκερφελντ τίμησε φέτος το Met Gala, το μεγάλο ραντεβού της Μόδας. Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα και φέτος στο καθιερωμένο γκαλά που εγκαινιάζει την ετήσια έκθεση του Metropolitan Museum of Art, στη Νέα Υόρκη.

Έτσι, εκπρόσωποι από τον χώρο της μόδας, των σπορ, των επιχειρήσεων, της τέχνης και βέβαια κάθε είδους διάσημοι ήταν εκεί, πιστοί στο ραντεβού, την πρώτη Δευτέρα του Μάη.

Οι καλεσμένοι δεν είχαν παρά να αντλήσουν έμπνευση από μια πορεία έξι δεκαετιών δημιουργίας, για να βρουν το κοστούμι τους. Ωστόσο, η πορεία του στον οίκο Chanel στις αρχές της δεκαετίας του '90 θεωρείται από πολλούς το αποκορύφωμα της καριέρας του. Τότε ήταν που χρησιμοποίησε ρούχα και αξεσουάρ που υπήρξαν σήμα κατατεθέν του οίκου -σκεφτείτε κάτι σε tweed και πέρλες- για να τα κάνει... σέξι.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έκλεψαν την παράσταση στο κόκκινο χαλί του event. Ωστόσο, δεν θα μπορούσαμε παρά να ξεκινήσουμε από τον τραγουδιστή Τζάρεντ Λέτο που μεταμφιέστηκε στην αγαπήμενη γάτα του Καρλ Λάγκερφελντ, την γαλανομάτα Choupette. Είναι γνωστή η αδυναμία που της είχε ο σχεδιαστής. Εξάλλου, θεωρείται μία από τις βασικές κληρονόμους του, όταν λυθεί βέβαια αυτό το μυστήριο.

Εδώ η Choupette συνομιλεί με την Αν Χάθαγουεϊ.

;

Την Choupette υποδύθηκε και η ράπερ Doja Cat, όπως ήταν αναμενόμενο.

Εντυπωσιακή όπως πάντα έφτασε η εγκυμονούσα Rihanna με τον ASAP Rocky. Εκείνη φόρεσε μια ολόλευκη τουαλέτα από τον οίκο Valentino με υπερμεγέθη λευκά άνθη (αναφορά στον οίκο Chanel το τελευταίο στοιχείο). Κι επειδή το φόρεμα της θύμιζε κάπως νυφικό, όλοι αναρωτιούνται αν τελικά παντρεύτηκε τον αγαπημένο της.

Επόμενος σταθμός ο ράπερ Lil Nas X που στην ουσία έφτασε με εσώρουχο και απόλυτο body painting και μπόλικα... μαργαριτάρια, κλέβοντας βέβαια την παράσταση με το ευφάνταστο κοστούμι του.

Το πολυμορφικό ένδυμα της Τζανέλ Μονέ (η οποία πρωταγωνιστούσε τελευταία στο Glass Onion) εντυπωσίασε. Με τη βοήθεια δύο ανδρών μπόρεσε να αποκαλύψει όλο του το μεγαλείο στο κόκκινο χαλί.

Στα σκαλιά ξεδιπλώθηκε η δημιουργία του σχεδιαστή Erdem Moralıoğlu για την Γκλεν Κλόουζ. Ο ίδιος θυμάται πως η ηθοποιός τον είχε σαγηνεύσει όταν ήταν μικρός και είχε δει την εμβληματική της ταινία Ολέθρια σχέση.

Την Σίντι Κρόφορντ "υποδύθηκε" η Μάργκοτ Ρόμπι, η νέα καλλονή του Χόλιγουντ (η οποία παρεμπιπτόντως έχει τη δική της εταιρία παραγωγής και μόνο μια ξανθιά Barbie δεν είναι). Κι αυτό γιατί την εμβληματική τουαλέτα είχε φορέσει τότε, το μακρινό 1993, το τοπ μόντελ. To vintage φόρεμα τροποποιήθηκε για τη Μάργκοτ η οποία δήλωσε πως ένιωσε υπέροχα μέσα σε αυτό.

Mια τουαλέτα Chanel σε απαλό γαλάζιο χρώμα επέλεξε η Πενέλοπε Κρουζ, πρέσβειρα εξάλλου του οίκου. Σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε: "αγαπημένε μου Καρλ, ελπίζω να αισθάνεσαι όλη την αγάπη. Το ξέρω ότι συμβαίνει".

Mε ανδρόγυνο, ασπρόμαυρο λουκ εμφανίστηκε η άλλη πρέσβειρα του οίκου Chanel, Κίρστεν Στιούαρτ.

Η Λίλι Κόλινς έγραψε το όνομά του.

Η Lizzo έπαιξε με ένα από τα κυρίαρχα σύμβολα του οίκου Chanel, τις πέρλες.

Οι πέρλες είχαν την τιμητική τους και στο λουκ της ράπερ Yung Miami.

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.