ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ρίτσαρντ Γκιρ: "λιμοκτονούσα ως ηθοποιός τη δεκαετία του '70"

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ αποκάλυψε τις απίστευτες δυσκολίες που πέρασε στα πρώτα βήματα της καριέρας του. Έτρωγε μόνο αυγά.

Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί τις δυσκολίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει ο σούπερ σταρ Ρίτσαρντ Γκιρ στις αρχές της καριέρας του. Πολύ πριν η φήμη του εκτοξευτεί στα ύψη με την ταινία "American Gigolo” που τον οδήγησε στο μονοπάτι της επιτυχίας, της φήμης και βέβαια των χρημάτων.

"Το βασικό μου γεύμα ήταν αυγά" είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. "Το να πηγαίνω και να τρώω σε εστιατόρια δεν ήταν κάτι για εμένα. Αυτές ήταν πολύ δύσκολες εποχές".

Και συμπλήρωσε: "Λιμοκτονούσα τη δεκαετία του '70 ως ηθοποιός, στις αρχές της καριέρας μου, την περίοδο που προσπαθούσα να τα καταφέρω. Ήμουν τυχερός απλώς και μόνο επειδή είχα κάποια δουλειά, τότε οι ηθοποιοί δεν κέρδιζαν χρήματα. Έπαιζα για πρώτη φορά στο Μπρόντγουεϊ. Έπαιξα σε παραστάσεις οff-Broadway, και σε off-off- Broadway".

"Στη Νέα Υόρκη κανείς δεν κέρδιζε χρήματα. Δυστυχώς η πείνα ήταν κανονικότητα" σημείωσε ο Γκιρ.

"Το να πεινάς ήταν ο κανόνας για πολλούς ανθρώπους, ιδίως για τους ηθοποιούς που ξεκινούσαν την πορεία τους στη Νέα Υόρκη. Γι' αυτό είναι τόσο σημαντικός αυτός ο Οργανισμός για εμένα" είπε ο σταρ αναφερόμενος στην ΜΚΟ City Harvest που εξασφαλίζει φαγητό σε εκατομμύρια ανθρώπους που το έχουν ανάγκη στη Νέα Υόρκη.

"Το φαγητό είναι μια ανάγκη και πολλοί άνθρωποι στην Αμερική δεν μπορούν να την ικανοποιήσουν. Τα πάντα είναι τόσο ακριβά πια. Είμαι χαρούμενος να βοηθάω όταν αφορά προσπάθειες που εξασφαλίζουν ένα καλό γεύμα στους ανθρώπους. Είναι βασικό ανθρώπινο δικαίωμα" είπε ο Ρίτσαρντ Γκιρ.

Το γκαλά στο οποίο παρευρέθηκε ο ίδιος προκειμένου να προσφέρει στήριξη στο City Harvest κατόρθωσε να συγκεντρώσει 15 εκ. δολάρια.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.