ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σιαμαίες 22 ετών μιλούν για την ερωτική ζωή τους: "Η Κάρμεν έχει αγόρι"

Η Κάρμεν 22 ετών έχει το πρώτο της αγόρι και περιγράφει την ζώη με την σιαμαία αδερφή της και τον Ντάνιελ.

Η Κάρμεν και η Λουπίτα Αντράντε είναι 22χρονες δίδυμες αδερφές που ζουν στο Κονέκτικατ της Αμερικής. Τα δύο κορίτσια που μετακόμισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες από το Μεξικό όταν ήταν ακόμη μωρά, συνδέονται στον κορμό και μοιράζονται μια κοινή λεκάνη καθώς και το αναπαραγωγικό τους σύστημα.

Σχετικά με το γεγονός ότι είναι σιαμαίες εξήγησαν ότι είναι μία φυσιολογική συνθήκη για αυτές η οπόια δεν τις έχει αποτρέψει από το να απολαμβάνουν την ζωή. Κάθε μία έχει δύο χέρια, αλλά ένα κοινό πόδι. " Εγώ ελέγχω το δεξί πόδι, οπότε αναλαμβάνω την οδήγηση", εξηγεί η Κάρμεν " Και η Λουπίτα βοηθάει στην καθοδήγηση και την μουσική".

Έχουν δύο ξεχωριστές καρδιές και δεν μοιράζονται τον ίδιο εγκέφαλο, ωστόσο, υπάρχουν πολλά μέρη του σώματός τους που είναι πλεγμένα, συμπεριλαμβανομένου του πεπτικού και του αναπαραγωγικού τους συστήματος.

" Έχουμε αγόρι, δηλαδή η Κάρμεν έχει"

Οι 22χρονες δίδυμες αδερφές έχουν μιλήσει ανοιχτά για την ζωή τους ως σιαμαίες, για τις προκλήσεις αλλά και την ιδιωτικότητα που προσπαθούν να διατηρήσουν. Η Κάρμεν έχει πλέον σύντροφο, τον Ντάνιελ, με τον οποίο περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί και έχει άριστες σχέσεις με την αδερφή της, Λουπίτα.

" Γνωριστήκαμε μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών και δεν έκρυψα ποτέ ότι είμαι σιαμαία. Ήξερα αμέσως ότι ο Ντάνιελ ήταν διαφορετικός από τους άλλους, γιατί δεν έκανε αδιάκριτες ερωτήσεις για την κατάστασή μου", είπε η Κάρμεν σε συνέντευξή της.

"Είμαστε μαζί δυόμισι χρόνια και έχουμε συζητήσει να αρραβωνιαστούμε, αλλά θέλουμε πρώτα να ζήσουμε μαζί. Ο Ντάνιελ και η αδερφή μου τα πάνε πολύ καλά. Είναι αστείο γιατί ξυπνάω πιο αργά από τη Λουπίτα, και όταν ξυπνάει ο Ντανιελ πιο νωρίς από εμένα μιλάει μαζί της".

Η 22χρονη Κάρμεν ανέφερε ότι δεν έχουν στενή σεξουαλική σχέση λόγω της κατάστασής της, και το αγόρι της δεν έχει πρόβλημα με αυτό. Ωστόσο, σίγουρα υπάρχουν στιγμές που νιώθει άβολα ή που πρέπει να γίνουν συμβιβασμοί.

"Μερικές φορές νιώθω άσχημα γιατί θέλω να περάσω τόσο πολύ χρόνο με τον Ντάνιελ. Προσπαθούμε λοιπόν να καταλήξουμε οι 3 μας σε συμβιβασμούς. Για παράδειγμα, η Λουπίτα θα επιλέξει πού θα πάμε για δείπνο ή ποια δραστηριότητα θα κάνουμε", πρόσθεσε.

Στα άμεσα πλάνα της Κάρμεν δεν συμπεριλαμβάνεται ο γάμος ή τα παιδιά, αλλά σίγουρα φαντάζεται να μοιράζεται το υπόλοιπο της ζωής της με έναν σύντροφο. Το ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης είναι αδύνατον για το νεαρό κορίτσι, αφού πάσχει από ενδομητρίωση και παίρνει, επίσης, έναν ορμονικό αναστολέα που εμποδίζει την έμμηνο ρύση. "Δεν με πειράζει, και εγώ και ο Ντάνιελ αγαπάμε τα παιδιά, αλλά έχουμε τον σκύλο μας", εξηγεί η 22χρονη.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.