ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

40χρονη ζητάει επιστροφή χρημάτων γιατί η πισίνα ήταν 6 βαθμούς πιο κάτω από όσο της υποσχέθηκαν

O ιδιοκτήτης της βίλας δίνει, όμως, μία άλλη εκδοχή της ιστορίας!

Η Γκουλνάρα Αντομένε ξέσπασε και ζήτησε επιστροφή χρημάτων, όταν ανακάλυψε πως η θερμοκρασία της πισίνας της είναι 6 βαθμούς χαμηλότερη από αυτή που ζήτησε. Η Αγγλίδα κάτοικος αποφάσισε να επισκεφθεί μαζί με τα παιδιά της μία πολυτελή βίλα στο νησί Λανθαρότε της Ισπανίας και έκλεισε μέσω Booking την διαμονή τους.

Όπως δηλώνει η 40χρονη μητέρα, η θερμαινόμενη πισίνα ήταν ανάμεσα στους βασικούς λόγους που επέλεξε την συγκεκριμένη βίλα, αφού τα παιδιά της λατρεύουν τα παιχνίδια στο νερό.

"Βρήκα την βίλα Casa Dak στο Booking.com, κοίταξα τις φωτογραφίες και την τιμή και έστειλα μερικές ερωτήσεις στον ιδιοκτήτη της βίλας ρωτώντας τι θερμοκρασία είναι η πισίνα. Μου έστειλε μια απάντηση λέγοντας "30-32" βαθμούς. Τον εμπιστεύτηκα και επέλεξα τη βίλα του", δηλώνει η κ. Αντομένε.

Παρά την διαβεβαίωση του ιδιοκτήτη της βίλας ότι η πισίνα φτάνει τους 30-32 βαθμούς κατά τη διάρκεια της ημέρας, η 40χρονη Αγγλίδα ισχυρίζεται ότι παρέμεινε έξι βαθμούς χαμηλότερη από το αναμενόμενο για όλη τη διαμονή τους.

"Φτάσαμε εκεί γύρω στις εννιά το βράδυ και ο ιδιοκτήτης ήταν εκεί. Μου έδειξε την βίλα και την πισίνα. Έφτασα στην πισίνα και ένιωσα ότι ήταν λίγο κρύα. Τον ρώτησα "Πόση είναι η συγκεκριμένη θερμοκρασία;" και είπε ότι ήταν 26 ή 25, αλλά ότι την ημέρα θα έφτανε τα 30 με 32. Τον εμπιστεύτηκα νομίζοντας ότι έκανε κρύο επειδή ήταν βράδυ. Την επόμενη μέρα ξύπνησα και υπήρχαν μερικά θέματα".

Όταν η οικογένεια προσπάθησε να μπει το πρωί στην πισίνα, η απογοήτευσή τους ήταν μεγάλη: "Άνοιξα το κάλυμμα και η εννιάχρονη κόρη μου πήδηξε μέσα, αλλά έμεινε μόνο για δέκα λεπτά. Βγήκε τουρτουρίζοντας. Τα άλλα παιδιά προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να μπουν μέσα".

Η γυναίκα κάλεσε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος την διαβεβαίωσε ότι θα διορθώσει το πρόβλημα την επόμενη ημέρα. Ωστόσο, ο μηχανικός της πισίνας πήγε την 3η ημέρα της διαμονής τους, ισχυρίζεται η 40χρονη Αγγλίδα. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισε να αλλάξει κατάλυμα, ωστόσο ήταν υπερβολικά αγχωμένη κατά την διάρκεια των διακοπών της, καθώς δεν ήξερε αν θα λάβει αποζημίωση. Ένιωθε, επίσης, απόρριψη και από την Booking.

"Επικοινώνησα με την πλατφόρμα και μου έλεγαν συνέχεια ότι έπρεπε να επικοινωνήσω με τον ιδιοκτήτη για επιστροφή χρημάτων. Εμπιστεύτηκα την πλατφόρμα τους και σκέφτηκα ότι ο πελάτης θα προστατεύεται ".

Βέβαια, ο ιδιοκτήτης της βίλας δίνει μια άλλη εκδοχή της ιστορίας: " Λυπάμαι για το πρόβλημα, αλλά είναι η ίδια που το δημιούργησε. Δεν έκλεισε το κάλυμμα της πισίνας το βράδυ. Της έστειλα δύο συνεχόμενες ημέρες μηχανικό. Μου έστειλε 80 μηνύματα μέσα σε 3 ημέρες".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.