ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σε φυλακή - κόλαση του Μεξικού η πρώην "Μις Αγγλία"

Η Τζένιφερ Γιανγκ, στέφθηκε Βασίλισσα Ομορφιάς στα 17 της χρόνια, ενώ στα 33 της βρίσκεται σε μία από τις πιο σκληρές φυλακές του Μεξικού και κινδυνεύει με 20 χρόνια φυλάκιση.

Η Τζένιφερ Γιανγκ, πρώην βασίλισσα ομορφιάς της Αγγλίας, αντιμετωπίζει 20 χρόνια φυλάκισης στο Μεξικό για ύποπτη διακίνηση ναρκωτικών. Η 33χρονη γυναίκα συνελήφθη προσπαθώντας να μεταφέρει λαθραία κεταμίνη αξίας άνω των 250.000 λιρών στο αεροδρόμιο του Κανκούν. Η σύλληψη έγινε τον περασμένο Αύγουστο μετά την άφιξή της από το Άμστερνταμ.

Το μοντέλο φέρεται να κουβαλούσε μαζί του 13.080 κιλά ναρκωτικών κρυμμένα σε πακέτα και μπουκάλια σε ψεύτικο πάτο στη βαλίτσα της. Πέρασε αρκετούς μήνες σε μία σκληρή και υπερπληθή φυλακή κοντά στο Κανκούν.

Για 6 μήνες κανείς από το οικογενειακό περιβάλλον της Τζένιφερ δεν γνώριζε για την περιπέτεια της με τις αρχές. Τους είχε πει ψέματα ότι ταξιδεύει σε διάφορες χώρες για επαγγελματικούς λόγους, και σε κανέναν δεν είχε κάνει εντύπωση γιατί αγαπούσε τα ταξίδια.

Η μητέρα του μοντέλου έμαθε για την φυλάκιση της μονάκριβης κόρης της στο Μεξικό την ημέρα των γενεθλίων της, αφού η Τζένιφερ δεν επικοινώνησε μαζί της. "Είμαι ακόμα σε σοκ. Ήξερα ότι η Τζένη ήταν στο Μεξικό, αλλά νόμιζα ότι ταξίδευε. Μόλις έμαθα ότι η Τζένη είναι στη φυλακή. Τα γενέθλιά μου είναι τον Μάρτιο και όπου κι αν βρίσκεται η Τζένη πάντα με καλεί. Αλλά δεν ήρθε σε επαφή και άρχισα να ανησυχώ. Τότε έλαβα ένα μήνυμα από φίλο της. Τον ρώτησα πού ήταν. Μετά από πολλά μηνύματα, τελικά μου είπε ότι ήταν στη φυλακή. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Τότε έμαθα όλη την ιστορία. Ότι βρισκόταν στη φυλακή στο Κανκούν για μήνες. Τον Φεβρουάριο μεταφέρθηκε σε άλλη φυλακή έξω από την Πόλη του Μεξικού. Έχει κατηγορηθεί για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά δεν έχει δικαστεί ακόμα. Θα μπορούσε να της επιβληθεί ποινή κάθειρξης 20 ετών. Είμαι τόσο ανήσυχη", δήλωσε η μητέρα της κατηγορούμενης.

Η Τζένιφερ δέχτηκε επισκέψεις από τον Βρετανό πρόξενο στο Μεξικό, ενώ αυτή την εβδομάδα αναμένεται να συναντηθεί με δικηγόρο για να συζητήσουν για τη δίκη της. Η ποινή που αντιμετωπίζει είναι 20 χρόνια φυλάκισης, καθώς η διακίνηση ναρκωτικών θεωρείται ένα από τα πιο σοβαρά εγκλήματα στο Μεξικό.

Οι κρατούμενοι επιτρέπεται να έχουν επισκέψεις από μέλη της οικογένειας τους και οι συγγενείς τους φέρνουν φαγητό και άλλα πράγματα. "Η Τζένιφερ λέει ότι παίρνει τρία γεύματα την ημέρα, αλλά είναι πολύ μικρές μερίδες. Περιμένει να τη δει ο δικηγόρος της. Με είχε πάρει τηλέφωνο στο παρελθόν, αλλά δεν είπε ότι είχε πρόβλημα. Με έπαιρνε τηλέφωνο από τη φυλακή. Έχει μόνο πέντε λεπτά και δεν ξέρω ποιος την ακούει, οπότε δεν έχει μιλήσει για το τι συνέβη, μου λέει μόνο "Σ 'αγαπώ, τα λέμε σύντομα", δηλώνει η μητέρα της πρώην εστεμμένης.

Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών επιβεβαίωσε χθες το βράδυ ότι ο Βρετανός Πρόξενος στο Μεξικό παρέχει βοήθεια στην Βρετανίδα υπήκοο στο Κανκούν και την οικογένειά της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024