ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μπρίτζετ Φόντα: Η μεγάλη καριέρα, η 20χρονη αποχή και το τραγικό ατύχημα που της ανέτρεψε την ζωή

Πέρασαν 20 χρόνια από τη στιγμή που η Μπρίτζετ Φόντα, διάσημη ηθοποιός των 90’s αποσύρθηκε από τον χώρο του κινηματογράφου. Μόλις εμφανίστηκε ξανά.

Έχοντας γράψει τη δική της σελίδα στην κινηματογραφική οθόνη με πρωταγωνιστικούς ρόλους στις ταινίες "Νέα γυναίκα μόνη, ψάχνει”, και "Τζάκι Μπράουν” του Κουέντιν Ταραντίνο, η Μπρίτζετ Φόντα αποφάσισε να πει "αντίο” στο Χόλιγουντ και να χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να μεγαλώσει τον γιο της.

Η ίδια προέρχεται από δυναστεία κινηματογραφικών αστέρων, όπως ο παππούς της Χένρι Φόντα, ο πατέρας της Πίτερ Φόντα και η θεία της Τζέιν Φόντα.

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν το 2009 στην πρεμιέρα της ταινίας του Ταραντίνο "Άδωξοι Μπάσταρδη”. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν, μέχρι χθες, οπότε ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στο Λος Άντζελες.

Το καθοριστικό για την καριέρά της ατύχημα

Η εγγονή του μεγάλου Χένρι Φόντα και προτεινόμενη για δύο Χρυσές Σφαίρες ηθοποιός, γνωστή για τους ρόλους της στις ταινίες "Godfather III", "Single White Female", "Point of No Return" και "Jackie Brown" κατόρθωσε να κάνει μία θεαματική καριέρα για μία δεκαετία και ήταν περιζήτητη από παραγωγούς και σκηνοθέτες.

Λίγο όμως μετά από τα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας Snow Queen, έπαθε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή. Όμως της προκάλεσε έναν σοβαρό τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη και αυτό το τραύμα την ταλαιπώρησε για πολλά χρόνια. Τότε πήρε την απόφαση να αποσυρθεί για να αφιερωθεί στο γάμο της με τον μουσικό και παραγωγό Danny Elfman και το γιo τους που ήρθε λίγο αργότερα στη ζωή.

Η Μπρίτζετ Φόντα τώρα απολαμβάνει μια ήσυχη ζωή. Πρόσφατα εθεάθη μετά από αρκετό κοινό δημόσια στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες τη Δευτέρα.

Συνοδευόμενη από τον έφηβο γιο της, Όλιβερ, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Μπρίτζετ Φόντα αν είναι στα πλάνα της να επιστρέψει στο Χόλιγουν και η απάντησή της ήταν κατηγορηματική: "Όχι, δεν νομίζω".

"Είναι πολύ ωραίο να είσαι απλά πολίτης".

Πριν την αποχώρησή της, η Μπρίτζετ Φόντα είχε υπάρξει δύο φορές υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα. Έλαβε το βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου το 1990 για το Scandal, και το βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας το 2002 για το No Ordinary Baby.

Read Next

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024