ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κώστας Βουτσάς: "Μην στεναχωριέσαι επειδή έχασες μια γυναίκα, είναι όπως το λεωφορείο, αν το χάσεις μετά από λίγο θα περάσει άλλο"

Κώστας Βουτσάς:Ο αγαπημένος μας ηθοποιός που "έφυγε" στις 26 Φεβρουαρίου του 2020 είχε μια ζωή γεμάτη έρωτες και γυναίκες.

Ο Κώστας Βουτσάς έμεινε στην ιστορία του κινηματογράφου και της τηλεόρασης με το φυσικό χιούμορ, τις απίστευτες ατάκες και την πολυτάραχη ερωτική ζωή του. Ο Έλληνας ζεν πρεμιέ είχε αδυναμία στο γυναικείο φύλο και δεν είχε μείνει σχεδόν ποτέ μόνος. "Παντρεύτηκα τρεις φορές και δεν το μετάνιωσα. Τι άλλο να πω γι’ αυτό το κεφάλαιο. Είμαι ένας άνθρωπος που ελάχιστα έμεινα μόνος, χωρίς να έχω δίπλα μου τον έρωτα, τον ρομαντισμό" είχε πει σε συνέντευξή του.

Σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο, ο Κώστας Βουτσάς ποζάρει αγκαλιά με την Μαίρη Βιδάλη, την Λίνα Μπαμπατσιά και την Γιούλα Ζουμπουλάκη. Η ασπρόμαυρη φωτογραφία ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το προφίλ Elena's Diary και απεικονίζει μοναδικά την χαρά του Κώστα Βουτσά, όταν ήταν δίπλα σε γυναίκες.

"Some guys have all the luck: Ο Κώστας Βουτσάς μαζί με την Μαίρη Βιδάλη, την Λίνα Μπαμπατσιά και την Γιούλα Ζουμπουλάκη σε κάλεσμα της αρχής της δεκαετίας του 80. Ο πολυαγαπημένος ηθοποιός με την δοτική, large προσωπικότητα αγαπήθηκε πολύ από τις γυναίκες της ζωής του, την αδελφή του, τις συντρόφους, τις συζύγους και φυσικά από τις κόρες του.

Σχολιάζοντας την επιτυχία του στο αντίθετο φύλο, ο αξέχαστος Κώστας Βουτσάς είχε διηγηθεί με χιούμορ στην συνέντευξη που είχε δώσει στο Life&Style το 2012: " Ο πατέρας μου έλεγε πάντα μην στεναχωριέσαι επειδή έχασες μια γυναίκα, είναι όπως το λεωφορείο, αν το χάσεις μετά από λίγο θα περάσει άλλο".

Κώστας Βουτσάς: Μια ζωή γεμάτη έρωτες και γυναίκες

Ο Κώστας Βουτσάς έζησε θυελλώδεις έρωτες και απασχόλησε τον Τύπο της εποχής με τα σκάνδαλά του. Η σχέση του με την Σπεράντζα Βρανά ήταν γεμάτη ζήλιες, απιστίες, χωρισμούς και επανασυνδέσεις.

Ωστόσο, η ηθοποιός και χορεύτρια, Έρρικα Μπρόγερ, ήταν η γυναίκα που οδήγησε τον ζεν πρεμιέ στα σκαλιά της εκκλησίας. Μαζί της απέκτησε την κόρη του Σάντρα , το 1966.

Η δεύτερη σύζυγος του Κώστα Βουτσά ήταν η Θεανώ Παπασπύρου με την οποία απέκτησε την κόρη του τη Θεοδώρα και τη Νικολέτα. Όπως είχε δηλώσει ο ηθοποιός, την δεύτερη γυναίκα του την είχε ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα με τις απιστίες του.

Τρίτη σύζυγος του Κώστα Βουτσά ήταν η Εύη Καραγιάννη, και η τελευταία γυναίκα που παντρεύτηκε τον αείμνηστο, Κώστα Βουτσά, ήταν η Αλίκη Κατσαβού με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον Φοίβο.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

26 Ιουλ 2024

Αρετή Κετιμέ: Πώς είναι σήμερα το κορίτσι-θαύμα που πριν από 20 χρόνια μάγεψε τον κόσμο στην "Αθήνα 2004";

Πριν από 20 χρόνια μία 15χρονη και το σαντούρι της μεσουρανούσαν στην ελληνική μουσική σκηνή.

26 Ιουλ 2024

Κόλαφος η απάντηση της ΕΣΗΕΑ στην Ακρίτα για την επίθεση στην Παναγοπούλου: "Οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε"

"Σε μια εποχή που ο κακοποιητικός λόγος ισοπεδώνει τη γυναικεία προσωπικότητα, οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε και στον χώρο των social media" αναφέρει η ανακοίνωση.

Περισσότερα από

News

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Φρενίτιδα με τη Σελίν Ντιόν- Ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει και πώς την αποθεώνει ο κόσμος

Η μεγάλη ντίβα ανταποδίδει την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος και εκθειάζει το Παρίσι στο Instagram της.

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: To λαμπερό πάρτι της Louis Vuitton- Όλοι οι διάσημοι καλεσμένοι

Πλήθος αστέρων παρευρέθηκαν στο πάρτυ που παρέθεσε ο γαλλικός οίκος λίγο πριν την τελετή έναρξης των Αγώνων στο Παρίσι.

26 Ιουλ 2024

"Μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο στρίψιμο του στόματος. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω"

Ο Παύλος Πολάκης για άλλη μια φορά "παραδίδει μαθήματα ευγένειας", τα οποία προφανώς και διδάχτηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ. Και αποχώρησε αμετανόητος και προφανώς ατιμώρητος.

26 Ιουλ 2024

Μαρία Μενούνος: Χειροκροτεί την κόρη της, Αθηνά, την ώρα που κάνει τα πρώτα της βήματα

Η Μαρία Μενούνος φαίνεται ενθουσιασμένη καθώς η Αθηνά μεγαλώνει.

26 Ιουλ 2024

Παρίσι 2024: Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο δείπνο Μακρόν στο Λούβρο

Καλεσμένοι ήταν αρχηγοί κρατών, βασιλείς, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών και αθλητικών φορέων και φυσικά ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

26 Ιουλ 2024

Δώρα Τσαμπάζη προς Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη: "Απόψε θα ζήσετε ίσως την κορυφαία στιγμή της καριέρα σας"

Η Δώρα Τσαμπάζη θυμάται σε ανάρτηση της τη στιγμή που ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης κράτησε ψηλά την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

26 Ιουλ 2024

Η Βασιλική Τρουφάκου στο χωριό με τον δύο μηνών γιο της

Βιώνει την απόλυτη ευτυχία η Βασιλική Τρουφάκου.

26 Ιουλ 2024

Lady Gaga: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα με τις πρόβες της στον Σηκουάνα

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

26 Ιουλ 2024

20 χρόνια πριν- Η Ναόμι Κάμπελ αναπολεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας

Η ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.