ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μάντλιν Σμιθ: επάγγελμα "δόλωμα"- τεστάρει τους συζύγους και τους συντρόφους στα social με εντολή των γυναικών

Η Μάντλιν "ξεσκεπάζει" τους άπιστους διατηρώντας πολλαπλά προφίλ και μια βεντάλια από φωτογραφίες.

Κάθε εποχή γεννά και τις υπηρεσίες της. Την εποχή λοιπόν των social media και του ανεξέλεγκτου scrolling, ή του πολύ αριστερά/ δεξιά, θα πρέπει κανείς να είναι σε θέση να τεστάρει τον/την σύντροφο του και τις προθέσεις τους καθώς είναι πολλές οι Σειρήνες.

Το κενό αυτό διέκρινε η Μάντλιν Σμιθ που βοηθούσε τις φίλες της ήδη από το σχολείο να διαπιστώσουν αν τα αγόρια τους είναι πιστά ή όχι. Είχε, ας πούμε, το χάρισμα. Τώρα το κάνει επαγγελματικά και με μόλις 25 δολάρια προσφέρει την απάντηση που δεν είναι καθόλου σπάνια αυτή που δεν θέλουν να ακούσουν οι γυναίκες.

Το "δόλωμα" ξεκινάει απλά την προσέγγιση της, "κάπου σε ξέρω νομίζω" και τα λοιπά. Το πόσο θα προχωρήσει αυτή η επικοινωνία το ορίζει η πελάτισσά της, καθώς το οπλοστάσιο διαθέτει και γυμνές φωτογραφίες, αν φτάσουν μέχρι εκεί τα πράγματα. Το τεστ μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά, ως μερικές ώρες, ως δυο- τρεις μέρες. Εξαρτάται από τις άμυνες του κάθε συντρόφου.

"Η πρώτη άγνωστη που με προσέγγισε ήταν μητέρα πέντε παιδιών και ήθελε να δει αν ο φίλος της ήταν άπιστος. Είχε ήδη ένα διαζύγιο στο ιστορικό της λόγω απιστίας και τώρα έβγαινε και πάλι στον κόσμο. Εκείνος είχε δείξει κατανόηση σε όλα όσα είχε περάσει, όμως η γυναίκα άρχισε να βλέπει κάποια ύποπτα σημάδια και έτσι απευθύνθηκε σ' εμένα" αφηγείται η Μάντλιν.

Και συνεχίζει: "Μου ζήτησε να του στείλω μήνυμα στα σόσιαλ μίντια όσο έλειπε εκτός. Ξεκίνησα μια κουβέντα μαζί του και σχεδόν αμέσως άρχισε να μου στέλνει περίεργα μηνύματα και να μου λέει ότι είναι ελεύθερος".

@madelinethereal 🎶 Row, row, row, your boat quickly past the d0uch3 🛶 #loyaltytest #lotaltycheck #fail ♬ original sound - madelinetheREAL

"Η όλη υπόθεση μου προκάλεσε λύπη, αλλά το πιο δύσκολο ήταν πως έπρεπε να το πω σε μια άγνωστη. Δεν την ήξερα, δεν ήξερα πώς θα το πάρει, πόσο ευαίσθητη είναι, αν είχε οικογένεια ή φίλους να την στηρίξουν. Με είχε εμπιστευτεί, όμως τώρα θα της έλεγα νέα που θα της έσπαγαν την καρδιά" εξηγεί.

Η βασική της πελατεία είναι ετεροφυλόφυλες γυναίκες που θέλουν να τσεκάρουν τους άντρες τους ή γκέι γυναίκες που θέλουν να τεστάρουν τις κοπέλες τους. Και δεν είναι λίγες. Η Μάντλιν λέει πως δέχεται περίπου 1.000 αιτήματα την εβδομάδα! Και πως βέβαια στην πλειοψηφία τους αποδεικνύονται άπιστοι!

Η πρώτη ένδειξη είναι η αφύπνιση του ενστίκτου: εκείνος λέει και κάνει όλα τα σωστά, όμως εσύ νιώθεις κάτι περίεργο. Μερικές άλλες είναι οι εξής: συμπεριφέρεται περίεργα με το τηλέφωνο του, σου λέει ότι είσαι "τρελή" επειδή αισθάνεσαι ανασφάλεια, κατηγορεί εσένα για απιστία κλπ. Και βέβαια το τελειωτικό χτύπημα είναι όταν σου πει "μην είσαι αστεία, αυτό είναι εντελώς τρελό, δεν θα συμβεί ποτέ"- ας το κρατήσουμε αυτό.

Προφανώς δεν τους αντιμετωπίζει η ίδια σχετικά με το γεγονός, εκείνη είναι απλώς η πληροφοριοδότης και βέβαια μπλοκάρει τον συνομιλητή προτού του μιλήσει η σύντροφος του. Κάποιοι ωστόσο την έχουν εντοπίσει και προσπαθούν να τη δωροδοκήσουν. Τους μπλοκάρει και αυτούς.

Το χειρότερο ήταν ένα φωνητικό μήνυμα που της άφησαν. Εκείνος ο άντρας την έβριζε και της είπε πως εκείνη είναι ο λόγος που τον άφησε η γυναίκα του. Πόσο αστείο;

Η Μάντλιν έχει τεστάρει και κάποιους διάσημους. Όπως έναν παίκτη του NBA που παρότι ήταν σε σχέση δεν δίστασε σχεδόν αμέσως να την καλέσει στο ξενοδοχείο που βρισκόταν εκείνες τις μέρες. Επίσης στη συλλογή της έχει και έναν άντρα που ενώ τον εξέθεσε εκείνος συνέχιζε να της στέλνει μηνύματα να βρεθούν. Κελεπούρι δηλαδή.

Κάποιες φορές ο άντρας ζει διπλή ζωή. Μια κοπέλα είχε έναν αρραβωνιαστικό με τον οποίο τα έφτιαχναν και τα χαλούσαν για χρόνια. Αποδείχτηκε πως ήταν παντρεμένος, με παιδιά και ζούσε μερικές πόλεις πιο κάτω. Και το πιο φοβερό είναι πως η γυναίκα του το γνώριζε, όχι όμως η αρραβωνιαστικιά.

Ενώ όταν αποκάλυψε έναν άλλο, η αρραβωνιαστικιά του και η "ερωμένη" έγιναν τελικά φίλες, όσο μιλούσαν για εκείνον και έκλαιγαν, αφού καμία από τις δύο δεν γνώριζε για την άλλη. Τόσες ιστορίες, όσοι και οι άνθρωποι.

Η ίδια λέει πως έχει κάνει "σχέσεις ζωής" με πολλές από τις πελάτισσες της που είναι εκεί για εκείνη και αυτή για εκείνες. Με δυο λόγια, γυναικεία αλληλεγγύη.

Ο λογαριασμός της Μάντλιν στο TikTok: @madelinetheREAL

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

02 Μαϊ 2024

Δημήτρης Παπανικολάου: "Δεν μπορώ να είμαι περήφανος, επειδή γεννήθηκα 2 μέτρα και καρφώνω καλύτερα, Στόχος μου είναι να εμπνέω τους ανθρώπους"

Για αυτό και συμφωνούμε απόλυτα μαζί του: σημασία δεν έχουν μόνο τα δώρα που μας χάρισε απλώς η Φύση, αλλά ό,τι κατακτούμε με το πνεύμα και την ψυχή μας.

02 Μαϊ 2024

Τομ Χανκς- Ρίτα Γουίλσον: "Ακόμα δεν πιστεύω πως η γυναίκα μου βγαίνει μαζί μου"

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν 36 χρόνια γάμου και έχουν πολλά να πουν για τις σχέσεις.

Περισσότερα από

News

02 Μαϊ 2024

Ο πρίγκιπας William μιλά για πρώτη φορά για την υγεία της Kate

Τη δική της μάχη με τον καρκίνο δίνει η πριγκίπισσα Kate Middleton, και ο πρίγκιπας William θέλησε να ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της.

01 Μαϊ 2024

Πολ Όστερ:Το συγκλονιστικό βιβλίο του για την οπλοκατοχή και το οικογενειακό δράμα που κρύβεται από πίσω

Ο σπουδαίος συγγραφέας Πολ Όστερ προσπαθεί να εξηγήσει ένα αμιγώς αμερικανικό φαινόμενο, που κρύβει και ένα οικογενειακό δράμα.

01 Μαϊ 2024

O Κιάνου Ριβς φιλά (ξανά) την σύντροφό του με ανοιχτά μάτια - Μήπως είναι το νέο dating trend;

Για ακόμα μια φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το φιλί του ηθοποιού Keanu Reeves στη σύντροφό του Alexandra Grand.

01 Μαϊ 2024

"Αγκαλιά μου": Η Ελένη Ράντου σε σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τη μητέρα της μοιράστηκε η Ελένη Ράντου

01 Μαϊ 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ αποκαλύπτει το "κοινωνικό" της πρόσωπο

Η πρώτη ανάρτηση της Τατιάνα Μπλάτνικ μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Νικόλαο, αφορούσε την πλατφόρμα ψυχικής υγείας που έχει δημιουργήσει.

01 Μαϊ 2024

Sporty chic: Η total black εμφάνιση της Άντζελας Γκερέκου και τα sneakers που θα φορέσουμε φέτος την άνοιξη

Πρωινή βόλτα στη Γλυφάδα με μαύρο σύνολο και τα αθλητικά που θα είναι hot την φετινή άνοιξη.

01 Μαϊ 2024

"Becoming Karl Lagerfeld": Τον Ιούνιο η πρεμιέρα της βιογραφικής σειράς

Η σειρά εστιάζει σε έναν έρωτα του Καρλ που πυροδότησε και τη μεγάλη αντιπαλότητα με τον Ιβ Σεν Λοράν.

01 Μαϊ 2024

Τζούλι Άντριους: Η σπάνια εμφάνιση της 88χρονης σταρ στα Χάμπτονς

Η αξέχαστη Mary Poppins κομψή και στα 88 της χρόνια.

01 Μαϊ 2024

Πέθανε ο συγγραφέας Πολ Όστερ στα 77 του χρόνια από καρκίνο του πνεύμονα

Ο Πολ Όστερ είχε γράψει 34 βιβλία, μεταξύ των οποίων και η φημισμένη "Τριλογία της Νέας Υόρκης".

01 Μαϊ 2024

Ευγενία Σαμαρά - Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι - Η εμφάνιση στα Πετράλωνα

Αγκαλιά στα Πετράλωνα το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ - Η γνωριμία των δύο ηθοποιών στο θέατρο και ο κεραυνοβόλος έρωτας.