ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κωνσταντίνος Αργυρός: "Θα έφευγα για να σπουδάσω Ιατρική, όταν με κάλεσε η Βίσση να τραγουδήσω μαζί της"

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε για τη στιγμή που άλλαξε τη ζωή του, την οικογένεια του που έφερε στον κόσμο τα πρώτα μωρά από εξωσωματική γονιμοποίηση, την αμφισβήτηση των εταιριών στην αρχή της πορείας του και τα μελλοντικά του σχέδια.

Κωνσταντίνος Αργυρός: «θα έφευγα για να σπουδάσω Ιατρική, όταν με κάλεσε η Βίσση να τραγουδήσω μαζί της»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Τετ-α-τετ" στον Alpha και παραχώρησε μια γενναιόδωρη συνέντευξη για τη δουλειά και τη ζωή του. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής μίλησε για το τραγούδι του, τα αρχικά του όνειρα, την οικογένειά του (ήταν το πρώτο παιδί που γεννήθηκε στην Ελλάδα μετά από εξωσωματική γονιμοποίηση), τα σχέδια για δική του οικογένεια, με μια λέξη: για όλα.

Η γέννηση του ίδιου και των αδερφιών του αποτέλεσε γεγονός στην Ελλάδα


"Οι γονείς μου ήταν δυο άνθρωποι που πάλευαν στη ζωή τους να καταφέρουν πράγματα…Ήταν άνθρωποι που κυνηγούσαν τα όνειρά τους. Γνωρίστηκαν στην Ιταλία, στη Ρώμη, όταν πήγαν να σπουδάσουν. Από τότε είναι μαζί. Όταν τελειώσανε από την Ιταλία και γυρίσανε στην Αθήνα, παλεύανε να κάνουν οικογένεια πάρα πολλά χρόνια. Είχαν κάποιες στενάχωρες αποτυχημένες προσπάθειες στο να κάνουν οικογένεια. Παλεύανε ξανά και ξανά. Φτάσανε στο σημείο να μη μπορεί πλέον να γίνει με φυσιολογικό τρόπο, αλλά είχανε τόσο μεγάλη θέληση να κάνουν οικογένεια παρά τα όποια προβλήματα είχαν τότε, και στα οικονομικά τους και τη ζωή τους".

"Ο στόχος τους ήταν να κάνουν οικογένεια με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν είναι ότι είχαν λεφτά. Ξεκίνησαν με ένα σπίτι στο ενοίκιο με μόνο στόχο να κάνουν οικογένεια. Έτσι μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν εξωσωματική. Τότε ήταν πολύ δύσκολο στην Ελλάδα… Τα κατάφεραν. Της είπε τότε ο γιατρός της μητέρας μου πως επειδή ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό και δεν είχαν ξαναγίνει στην Ελλάδα τρίδυμα, ότι για εννέα μήνες θα έπρεπε να είναι στο κρεβάτι και να μην κάνει τίποτα. Έκατσε εννέα μήνες στο κρεβάτι. Όταν τη ρωτάω πως το έκανε αυτό, πάντα μου λέει ότι το μόνο που σκεφτόταν επί εννέα μήνες ήταν η μέρα που θα γεννούσε" πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός."Στην αρχή μέναμε στο Περιστέρι. Μετά μετακομίσαμε στο Ίλιον. Οι γονείς μου ζουν ακόμη εκεί. Εγώ έχω μετακομίσει στο κέντρο… Δεν ένιωθα ότι θέλω να ξεφύγω από το Ίλιον γιατί είναι μια περιοχή που έχω ζήσει μαγικά. Πάω ακόμα εκεί γιατί είναι οι γονείς μου, μένει και ο αδερφός μου εκεί. Θα δω παιδικούς μου φίλους που μένουν εκεί" τόνισε.

Το αρχικό του όνειρο ήταν να γίνει... γιατρός

"Δεκαοκτώ χρονών θα έφευγα για Ιταλία να γίνω γιατρός. Ταξίδεψα προς άλλη μεριά. Δεν πέρασα ιατρική, μπήκα νοσηλευτική. Σε εκείνη την περίοδο η Βίσση μου λέει "έλα να τραγουδήσεις μαζί μου". Το είπα στον πατέρα μου και στη μητέρα μου και μου είπαν ότι αν σου αρέσει αυτή θα είναι η ζωή σου, κάνε μια σεζόν και βλέπουμε. Από εκεί και πέρα ακολούθησα το ένστικτο μου".

"Στην αρχή δεν με πίστευαν εταιρείες, κάποια ακραία περιστατικά, άνθρωποι με πίστευαν αλλά οι εταιρείες έλεγαν να μην ασχολούνται μαζί μου. Δεν με πήρε ποτέ από κάτω, αντιθέτως, όποιος μου έλεγε ότι δεν θα τα καταφέρω, θα πείσω τον εαυτό μου ότι μπορώ πρώτα από όλα. Με απασχολούσε το "γιατί μου το λένε αυτό;”. Η Βίσση για εμένα είναι legend, είναι ένας άνθρωπος και καλλιτέχνιδα την οποία έχω πολύ ψηλά. Ήταν ο λόγος που ξεκίνησα να τραγουδάω. Ένιωσα ότι με πιστεύει, ακόμα και ότι πίστεψα ότι η Άννα με πιστεύει για εμένα ήταν πολύ σημαντικό. Η Άννα είναι φανταστική, δίνει την ψυχή της, ζει γι αυτό το πράγμα. Όποτε μπορώ θα πάω να τη δω, να την τιμήσω, το αξίζει. Μιλάμε και στο τηλέφωνο, έχουμε πολύ ωραία σχέση".

"Οι άνθρωποι που με αμφισβήτησαν τότε, μου έκαναν καλό. Τώρα είναι πολύ καλά μαζί μου. Κι εγώ τους ευχαριστώ γιατί χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα να έχω κάνει κάποια πράγματα που ούτε φανταζόμουν μικρός ότι θα τα κάνω" πρόσθεσε.

"Από μικρό παιδί ακολουθούσα το ένστικτό μου και τα θέλω μου… Δε καταλάβαινα για ποιο λόγο δουλεύω τόσο πολύ και για ποιο λόγο δίνω τόση ενέργεια στην εξέλιξή μου, στον τρόπο που τραγουδάω. Από μικρός μου άρεσε να εξελίσσομαι. Δε γεννήθηκα καλός τραγουδιστής, δε γεννήθηκα μουσικός. Σπούδασα πιάνο, μουσική, μελέτησα τη φωνή μου, άρχισα να την εξελίσσω αλλά, ακόμα και τώρα δε καταλαβαίνω πως γίνονται κάποια πράγματα πραγματικότητα. Προσπαθώ να το χαίρομαι. Πιο παλιά δε το χαιρόμουν" είπε στην πορεία της συνέντευξης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Για την προσωπική του ζωή


"Οι γονείς μου, μου λένε να κάνω οικογένεια και όσο περνάει ο καιρός το έχω και εγώ στο μυαλό μου. Αυτό που τους απαντάω, είναι ότι όλα θα γίνουν όπως τα φέρει ο Θεός, δε κάνεις πλάνο σε αυτό… Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν οικογένεια. Πιστεύω ότι όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα βρίσκω χρόνο για όλα. Έχουν υπάρξει στο παρελθόν σχέσεις μου που έχουν αντέξει λίγο παραπάνω αλλά για να μην προχώρησαν κάποιος λόγος θα υπάρχει".


"Σαφώς και δεν είναι εύκολο για μια κοπέλα να είναι μαζί μου αλλά δύσκολο είναι και για εμένα το να σκέφτομαι ότι της είναι δύσκολο όλο αυτό. Θεωρώ πως αν υπάρχει κατανόηση, μέσω του διαλόγου μπορούν να λυθούν τα πάντα".


"Αν θες να προστατέψεις την ιδιωτική σου ζωή, μπορείς να το κάνεις… Έχει υπάρξει σχέση μου που δεν έχει μαθευτεί. Γενικά, μου αρέσει να προστατεύω τις σχέσεις μου. Δεν προστατεύω μόνο εμένα, προστατεύω και την κοπέλα γιατί ποτέ δε ξέρεις πόσο θα κρατήσει αυτό ή που θα οδηγηθεί. Για ποιο λόγο να χρεωθείς κάτι χωρίς να υπάρχει η ευλογία ή η σοβαρότητα μιας κατάστασης; Από μικρός δε μου άρεσε να δείχνω τη ζωή μου".

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

09 Ιουν 2023

Λίαμ Νίσον- Έλεν Μίρεν: "ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά" έχει παραδεχθεί ο ηθοποιός

Ο Λίαμ Νίσον και η Έλεν Μίρεν, ήταν ζευγάρι τη δεκαετία του '80 κι ακόμα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον.

Περισσότερα από

News

09 Ιουν 2023

Σεΐχα Μόζα: η αινιγματική και πανίσχυρη σύζυγος του τέως Εμίρη εντυπωσιάζει και διχάζει

Η πανέμορφη και βαθύπλουτη Σεΐχα ασκεί soft politics προσπαθώντας να προωθήσει μια μοντέρνα εικόνα για το Κατάρ.

09 Ιουν 2023

Αυτά τα κορίτσια γεννήθηκαν σιαμαία πριν από 19 χρόνια: Πώς είναι σήμερα & τι είπαν στους γιατρούς που τις έσωσαν

Έρευνες δείχνουν πως μόνο το 60% των σιαμαίων που χωρίζονται κατορθώνουν να επιβιώσουν.

09 Ιουν 2023

Λέσβος: Το ανεξερεύνητο διαμάντι του B. Αιγαίου

Με ανοδικούς ρυθμούς κινείται ο τουρισμός στο νησί που αγάπησε ο Ελύτης.

09 Ιουν 2023

H Σάντι και η Έλι έκαναν τον γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες, στα 80 τους!

Δύο φίλες από το Τέξας έζησαν την απόλυτη περιπέτεια ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο σε 80 ημέρες. Υποκλινόμαστε.

08 Ιουν 2023

Καλεσμένη σε γάμο: Η formal εμφάνιση της Τατιάνας Μπλάτνικ με φόρεμα διά χειρός Celia Kritharioti

Η Τατιάνα Μπλάτνικ παρευρέθηκε σε έναν πολύ ξεχωριστό γάμο.

08 Ιουν 2023

Η Τζένιφερ Λόπεζ "υποχρέωσε" τον Μπεν Άφλεκ να ξεκινήσει σκληρό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής

Eίναι γνωστή η αδυναμία του 50χρονου ηθοποιού για τα fast food αλλά τώρα έχουν "κοπεί" όλα μαχαίρι

08 Ιουν 2023

Ο Φοίβος Δεληβοριάς σε μία σπάνια, καλοκαιρινή φωτογραφία με την κόρη του Ιόλη

Μπαμπάς και κόρη φόρεσαν τα μαγιό τους, έκαναν το μπάνιο τους και έβγαλαν την πιο χαριτωμένη selfie.

08 Ιουν 2023

Τζένιφερ Άνιστον: "Ο Θεός να ευλογεί τους γονείς μου που δεν είναι πια μαζί μας, αλλά δεν ήταν και πρότυπα υγείας"

Οι φίλοι μου με φωνάζουν "Δρ. Άνιστον" έχει πει η ηθοποιός που φροντίζει το σώμα και την υγεία της.

08 Ιουν 2023

Κατερίνα Ζαρίφη: " Αυτά τα τύπου "αδυνάτισες κι είσαι καλή" είναι απαίσια"

Αποκάλυψε το μπούλιγνκ που δέχτηκε λόγω κιλών και μίλησε ανοιχτά για το ενδεχόμενο της μητρότητας στα 46 της χρόνια

08 Ιουν 2023

Μητέρα αναγκάστηκε να κρατήσει το νεκρό παιδί της σε σακούλα βιολογικού κινδύνου

Η απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα σε μία μικρή αγροτική πόλη της Αυστραλίας