ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο γάμος της Τζούλια Ρόμπερτς με τον Ντάνιελ Μόντερ και οι δύο άνθρωποι που πρόδωσαν

Εκείνος ήταν ακόμη παντρεμένος, εκείνη σε δεσμό με τον ηθοποιό Μπέντζαμιν Μπρατ. Μετά όλα άλλαξαν.

Η Τζούλια Ρόμπερτς αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό ενός πετυχημένου γάμου

Η Τζούλια Ρόμπερτς είχε για πολλά χρόνια τον τίτλο της America's Sweetheart. Ήταν το αγαπημένο κορίτσι των ΗΠΑ. Ένα πιο λαμπερό -και σίγουρα πιο ψηλό- κορίτσι της διπλανής πόρτας με το υπέροχο χαμόγελο που όλοι θα το γνώριζαν από το Mystic Pizza και θα το παρακολουθούσαν να ανεβαίνει σκαλί- σκαλί τη διασημότητα, που βέβαια έφτασε στην πρώτη μεγάλη κορυφή με το Pretty Woman.

Το 1997 ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές της. Έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα στο "Ο Γάμος του Καλύτερου μου φίλου" και στις "Θεωρίες συνωμοσίας". Εκείνη τη χρονιά θα γνωρίσει σε ένα εστιατόριο τον ηθοποιό Μπέντζαμιν Μπραντ, ο οποίος θα την ερωτευτεί με την πρώτη ματιά, "σαν να τον χτύπησε μπαστούνια του μπέιζμπολ", όπως θα πει.

Ήταν εξάλλου μαζί της, δίπλα της όταν εκείνη κέρδισε το Όσκαρ, το 2001 για την ερμηνεία της στο "Έριν Μπρόκοβιτς".

Οι δυο ηθοποιοί ήταν ένα από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Μέχρι που 4 χρόνια μετά, δημοσίευσαν μια δήλωση πως χωρίζουν φιλικά. "Είναι μια απίστευτη γυναίκα" είπε για εκείνη ο Μπέντζαμιν. Και οι δύο επέμεναν σε αυτή την εκδοχή του χωρισμού. Όμως τι είχε συμβεί στην πραγματικότητα;

Τα γυρίσματα του Mexican. Αυτό μάλλον μεσολάβησε. Εκεί όπου η Ρόμπερτς, ακόμα σε σχέση με τον Μπέντζαμιν, γνώρισε τον cameraman Ντάνιελ Μόντερ. Ο Μόντερ ήταν εκείνη την εποχή παντρεμένος με την make up artist Βέρα Στάινμπεργκ. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο έρωτας τους ήταν τόσο δυνατός ώστε και οι δύο μπήκαν στη διαδικασία να αλλάξουν τη ζωή τους για να είναι μαζί.

Περίπου έναν χρόνο μετά ο Μόντερ έκανε αίτηση διαζυγίου, μόνο που η γυναίκα του αρνιόταν να υπογράψει. Λέγεται πως τότε την πίεσε πολύ η ίδια η Ρόμπερτς. Οι φήμες αυτές άρχισαν να ζημιώνουν τη φήμη της. Ωστόσο κέρδισε το παιχνίδι. Αμέσως μετά την έκδοση του διαζυγίου του, ο Ντάνιελ της έκανε πρόταση γάμου και παντρεύτηκαν στο Μεξικό.

"Το να παντρευτώ τον Ντάνι ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που κατάλβα ότι τίποτα δεν πρόκεται να είναι ξανά το ίδιο με τον πιο απίστευτο τρόπο" έχει δηλώσει δημόσια η Ρόμπερτς.

Κι αυτό δεν είναι λίγο αν αναλογιστεί κανείς πως από τη ζωή της είχαν περάσει σπουδαίοι άντρες, όπως ο Μπέντζαμιν, ο Λίαμ Νίσον, ο Κίφερ Σάδερλαντ, ο Μάθιου Πέρι.

Το 2004 ο Ντάνι και η Τζούλια απέκτησαν τα δίδυμά τους (Χέιζελ Πατρίσια και Φιννέα "Φιν" Γουόλτερ) και το 2007 τον γιο τους Χένρυ Ντάνιελ.

Η σούπερ σταρ δήλωσε στο podcast της Γκούινεθ Πάλτροου πως ο Ντάνι παραμένει ο πιο αγαπημένος της άνθρωπος στον κόσμο. Μαζί μετρούν 20 χρόνια γάμου πλέον, όσο και αν ο γάμος αυτός ξεκίνησε κάπως περίεργα.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!