ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σακίρα: "Ευχαριστώ όλους όσους ήταν εκεί για να μου στεγνώσουν τα δάκρυα"

Η Σακίρα είπε το "τελευταίο αντίο" στη Βαρκελώνη και αποχώρησε με τους γιους της μετά τον χωρισμό από τον Ζεράρ Πικέ.

Η Σακίρα εγκατέλειψε τη Βαρκελώνη μαζί με τους δύο γιους της, σε έναν συναισθηματικό αποχαιρετισμό, μετά τον χωρισμό από τον Ζεράρ Πικέ.

Τα ισπανικά Μέσα ανέφεραν ότι η 46χρονη καλλιτέχνις εγκατέλειψε την καταλανική πρωτεύουσα γύρω στο μεσημέρι της Κυριακής για άγνωστη τοποθεσία και δεν θα επιστρέψει ενόψει της μετεγκατάστασής της στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Η καταλανική εφημερίδα El Periodico περιέγραψε τη σκηνή ως το "τελευταίο αντίο” της, αφού μετά τις διακοπές θα συνεχίσουν για το Μαϊάμι όπου θα κάνουν νέο ξεκίνημα στη ζωή τους.

Η τραγουδίστρια έδειχνε συγκινημένη καθώς αποχαιρετούσε τους αγαπημένους της, αποχωρώντας οριστικά από την πόλη που ήταν σπίτι της εδώ και χρόνια, συνοδευόμενη από τους δύο γιους της, τον 10χρονο Milan και τον 8χρονο Sasha.

Η είδηση της αναχώρησής της ακολούθησε προηγούμενες αναφορές ότι ο πρώην σύντροφός της Ζεράρ Πικέ ήταν έξαλλος, αφού η Κολομβιανή σουπερστάρ ειδοποίησε μόνο λίγες ημέρες πριν ότι θα έφευγε για Μαϊάμι.

Η Σακίρα ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instagram με τον ορίζοντα της Βαρκελώνης και την συνόδευσε με μια αποχαιρετιστήρια λεζάντα στα ισπανικά.

"Εγκαταστάθηκα στη Βαρκελώνη για να δώσω στα παιδιά μου σταθερότητα, την ίδια που ψάχνουμε τώρα σε μια άλλη γωνιά του κόσμου δίπλα στην οικογένεια, τους φίλους και τη θάλασσα. Σήμερα ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο στην αναζήτηση της ευτυχίας τους. Ευχαριστώ όλους όσοι έκαναν σερφ σε τόσα πολλά κύματα μαζί μου εκεί στη Βαρκελώνη, την πόλη όπου έμαθα ότι η φιλία είναι αναμφίβολα μεγαλύτερη από την αγάπη".

Η ποπ σταρ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει "όλους όσοι με ενθάρρυναν εκεί, στέγνωσαν τα δάκρυά μου, με ενέπνευσαν και με έκαναν να μεγαλώσω. Ευχαριστώ το κοινό μου στην Ισπανία που πάντα με κάλυπτε με την αγάπη και την πίστη του. Θα σας ξαναδώ και όπως είπε ο πατέρας μου τόσες φορές, θα τα ξαναπούμε στις στροφές", έγραψε σχετικά.

Οι δημοσιογράφοι είχαν προσδιορίσει την 1η Απριλίου ως την ημερομηνία που η Shakira θα έφευγε από την Ισπανία με τα παιδιά της, αφού είχε αναστείλει προηγούμενα σχέδια για ταξίδι στην αρχή της χρονιάς λόγω της κακής υγείας του 91χρονου πατέρα της William Mubarak.

Ωστόσο ο Πικέ φέρεται να είναι θυμωμένος που τα παιδιά του θα ξεκινήσουν σχολείο στο Μαϊάμι μόλις στις 11 Απριλίου.

"Είναι πολύ θυμωμένος επειδή δεν του δόθηκε καθόλου χρόνος γι’ αυτή την αλλαγή", όπως υποστηρίζουν. Προσθέτουν ότι, εκτός από την ειδοποίηση μέσω των δικηγόρων, η Σακίρα τηλεφώνησε επίσης στον πρώην ποδοσφαιριστή για να του πει ότι τα παιδιά έχουν μια θέση στο σχολείο Miami Country Day.

"Ο ποδοσφαιριστής διαφωνεί με το σχέδιο τα παιδιά να φύγουν τώρα και να μην τελειώσουν τη σχολική χρονιά στη Βαρκελώνη", πρόσθεσαν οι άνθρωποι από το περιβάλλον του Πικέ.

Το γεγονός ότι η Σακίρα και τα παιδιά της φεύγουν για το Μαϊάμι την εβδομάδα του Πάσχα δεν είναι τυχαίο και υπάρχουν δύο λόγοι γι' αυτό. Ο ένας λόγος είναι ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει την επιμέλεια των παιδιών, ενώ ο άλλος λόγος είναι ότι η 11η Απριλίου είναι η ημερομηνία κατά την οποία τα παιδιά στις Ηνωμένες Πολιτείες επιστρέφουν στα σχολεία μετά τις ανοιξιάτικες διακοπές. Φαίνεται ότι η Σακίρα παίρνει τον δικό της μετά το διαζύγιο, καθώς επιθυμεί να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν τη νέα ζωή της οικογένειάς της στις ΗΠΑ.

Read Next

26 Απρ 2024

Σκοτ Ντίσικ: Το Ozempic, η δραματική απώλεια κιλών και η κραυγή απόγνωσης για βοήθεια

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σκοτ Ντίσικ - του σταρ απο το Keeping Up with the Kardashians-λόγω της δραματικής απώλειας βάρους με τη χρήση του Ozempic.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στην πασαρέλα της Athens Fashion Week

Η 24χρονη που έγινε γνωστή από το My Style Rocks, περπάτησε στην πασαρέλα της Kathy Heyndels.

26 Απρ 2024

Συλλεκτικό βίντεο: Η (μελαχρινή) Βίκυ Χατζηβασιλείου λέει στη Βουγιουκλάκη ότι τη θαύμαζε... η πρόγιαγιά της!

Η Αλίκη σε κέφια, ένα πρωινό του Μαρτίου το 1994, στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

26 Απρ 2024

Σοφία Μπους: "Είμαι queer και επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να ανασάνω"

Μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, η Σοφία Μπους έκανε coming out και μίλησε για τη σχέση της με την Άσλιν Χάρις.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Για safari η Αμαλία Κωστοπούλου με τον σύντροφό της με τα παπούτσια της σεζόν

Οι εντυπωσιακές λήψεις που δημοσίευσε η Αμαλία.

26 Απρ 2024

Κρίστι Τέρλινγκτον: Ποζάρει (σχεδόν) τόπλες στα 55 της και είναι άψογη

"Αισθάνομαι τυχερή που έχω την επιλογή να κάνω το μοντέλο. Ακόμα βιοπορίζομαι από αυτήν την δουλειά"

26 Απρ 2024

Ένα θαύμα στα Μετέωρα: Ο "εργένης των Μετεώρων" βρήκε ταίρι

Ο ασπροπάρης (είδος γύπα) γυρνούσε για χρόνια μόνος στη φωλιά του, φέτος η τύχη του άλλαξε!

26 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ – Έμιλι Μπλαντ: Εντυπωσιακοί σε ειδική προβολή του "The Fall Guy" στο Λονδίνο

"The Fall Guy" θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Μαΐου

26 Απρ 2024