ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κατιάνα Μπαλανίκα: "Έχω κατάθλιψη, το πάλεψα με τους ειδικούς, τώρα πια το έφτιαξα"

Η ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για την προσωπική της ζωή, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον γάμο της με τον Στηβ Κακέτση.

κατιανα_μπαλανικα NDP

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική στον λόγο της εμφανίστηκε η Κατιάνα Μπαλανίκα σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην βραδινή εκπομπή του Mega "Έλεος!". Η ηθοποιός κάνοντας μια μακρά αναδρομή σε νοσταλγικές στιγμές του παρελθόντος, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, μιλώντας για την γνωριμία της με τον Στηβ Κακέτση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ψυχική της υγεία, δηλώνοντας πως αν και έχει κατάθλιψη, πλέον καταφέρνει με τον δικό της τρόπο να την αντιμετωπίσει.

Όπως εξήγησε χαρακτηριστικά η Ελληνίδα ηθοποιός, η κατάθλιψη την ταλαιπώρησε αρκετά τα προηγούμενα χρόνια, όμως με την βοήθεια "πολλών ειδικών" καταφέρνει πια τόσο να την διαχειρίζεται, όσο και να την αντιμετωπίζει. "Ναι, έχω κατάθλιψη, αλλά το πάλεψα με ειδικούς πολλούς. Άλλαξα πολλούς. Το έφτιαξα τώρα και το διακρίνω πια, ξέρω τι να κάνω" ανέφερε με ειλικρίνεια μεταξύ άλλων.

Κατιάνα Μπαλανίκα: "Έχω κατάθλιψη, το πάλεψα με τους ειδικούς, τώρα πια το έφτιαξα"

Όσο για την γνωριμία και τον γάμο της με τον επιχειρηματία Στηβ Κακέτση, η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα παραδέχτηκε πως βρέθηκε στο διάβα της την πιο αναπάντεχη στιγμή, καθώς βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της, ενώ παραδέχτηκε πως υπήρξαν πολύ "περίεργο" ζευγάρι αφού προέρχονταν από "εντελώς διαφορετικούς κόσμους". "O γάμος "έσκασε" στο απόγειο της καριέρας μου και εγώ γενικώς σε μια στιγμή που ήθελα να φύγω. Τότε βρήκα τον Στηβ Κακέτση και πήγα στην Αμερική. Ήμασταν πολύ περίεργο ζευγάρι. Ήμασταν από εντελώς διαφορετικούς κόσμους.

Μου έστειλε μια φίλη κοινή και μου είπε ότι ήθελε να με γνωρίσει. Της απάντησα "ποιος είναι αυτός που πάει στα μπουζούκια; Δεν θέλω, δεν με ενδιαφέρει”. Ήμασταν ένα βράδυ στην Μαρινέλλα και περνάει από μπροστά μου. Μου λέει ο φίλος μου "αυτός είναι ο Στηβ. Δεν χαλάει τα λεφτά του μπαμπά του, είναι ένα παιδί που δουλεύει στην Αμερική και βγάζει τα λεφτά του”. Δεύτερη φορά στην Μαρινέλλα βλέπω μπροστά μου έναν καλλονό. Λέω "ποιος είναι αυτός;”. Και του λέω "για έλα εδώ’’" δήλωσε στην συνέχεια και κατέληξε:

"Ο Στηβ Κακέτσης είπε ότι του άρεσε όπως φαινόταν η πλάτη μου, στα φουστάνια που φορούσα. Με άφησε σπίτι. Με ρώτησε αν θέλω να ανέβει πάνω και είπα όχι. Είχαμε πιει και του είπα θα τηλεφωνηθούμε. Από εκεί ξεκίνησε. Τον ερωτεύτηκα. Ο γιος μου είναι 46 χρονών, έχω δύο εγγονές".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

21 Οκτ 2024

H Jennifer Lopez ετοιμάζει μεγάλο comeback για το 2025

Ο νέος στόχος που έχει βάλει η Jennifer Lopez μετά από μία δύσκολη χρονιά.

21 Οκτ 2024

Σαν κοριτσάκι | H εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στα ροζ

Μία νέα δημόσια εμφάνιση έκανε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Περισσότερα από

News

21 Οκτ 2024
21 Οκτ 2024

Πριγκίπισσα Leonor | Αυτό είναι το πολυτελές ιδιωτικό αεροσκάφος που χρησιμοποιεί για να ταξιδέψει στην Ισπανία

Η πριγκίπισσα Leonor είναι η μελλοντική βασίλισσα οπότε είναι αναμενόμενο να έχει στη ζωή της πολλές ανέσεις.

21 Οκτ 2024

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στο Harper's Bazaar: "Δεν πιστεύω στην τύχη"

Για τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ η απόλυτη ευτυχία είναι να ξεφεύγει της και να εναρμονίζεται με τη φύση και το περιβάλλον.

21 Οκτ 2024

Σκάνδαλο P. Diddy | Η αναφορά σε πρίγκιπα William και πρίγκιπα Harry

Η εμμονή του P. Diddy με τους δύο πρίγκιπες και η παρουσία τους στα White Parties του υπόδικου ράπερ.

21 Οκτ 2024

Κάρολος & Καμίλα | Τα χριστουγεννιάτικα σχέδιά τους για τις βασιλικές κατοικίες

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα έχουν ξεκινήσει τις εορταστικές διαδικασίες στο κάστρο του Windsor και στο παλάτι του Holyroodhouse

21 Οκτ 2024

Kate Middleton | Τα τέσσερα δαχτυλίδια που επέλεξε στην τελευταία της επίσημη εμφάνιση

Τα κοσμήματα της Kate Middleton τράβηξαν την προσοχή των royal fans.

21 Οκτ 2024

Jennifer Lawrence | Έγκυος ξανά

Η ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδί της, καρπό ξανά του έρωτά της με τον Cooke Maroney.

21 Οκτ 2024

Adam Brody | Η θριαμβευτική επιστροφή του ηθοποιού που λάτρεψαν οι millennials

Δύο δεκαετίες μετά τον ρόλο που τον σημάδεψε, ο Adam Brody πρωταγωνιστεί στη σειρά που άγγιξε από τις πρώτες κιόλας ημέρες το top 10 του Netflix.

20 Οκτ 2024

O Andrew Garfield βρήκε έναν ασυνήθιστο τρόπο να συνοδεύσει την Florence Pugh στο κόκκινο χαλί

Με χάρτινο ομοίωμα της Φλόρενς Πίου ο Άντριου Γκάρφιλντ στο φεστιβάλ Κινηματογράφου Λονδίνου.