ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κατιάνα Μπαλανίκα: "Έχω κατάθλιψη, το πάλεψα με τους ειδικούς, τώρα πια το έφτιαξα"

Η ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για την προσωπική της ζωή, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον γάμο της με τον Στηβ Κακέτση.

κατιανα_μπαλανικα NDP

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική στον λόγο της εμφανίστηκε η Κατιάνα Μπαλανίκα σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην βραδινή εκπομπή του Mega "Έλεος!". Η ηθοποιός κάνοντας μια μακρά αναδρομή σε νοσταλγικές στιγμές του παρελθόντος, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, μιλώντας για την γνωριμία της με τον Στηβ Κακέτση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ψυχική της υγεία, δηλώνοντας πως αν και έχει κατάθλιψη, πλέον καταφέρνει με τον δικό της τρόπο να την αντιμετωπίσει.

Όπως εξήγησε χαρακτηριστικά η Ελληνίδα ηθοποιός, η κατάθλιψη την ταλαιπώρησε αρκετά τα προηγούμενα χρόνια, όμως με την βοήθεια "πολλών ειδικών" καταφέρνει πια τόσο να την διαχειρίζεται, όσο και να την αντιμετωπίζει. "Ναι, έχω κατάθλιψη, αλλά το πάλεψα με ειδικούς πολλούς. Άλλαξα πολλούς. Το έφτιαξα τώρα και το διακρίνω πια, ξέρω τι να κάνω" ανέφερε με ειλικρίνεια μεταξύ άλλων.

Κατιάνα Μπαλανίκα: "Έχω κατάθλιψη, το πάλεψα με τους ειδικούς, τώρα πια το έφτιαξα"

Όσο για την γνωριμία και τον γάμο της με τον επιχειρηματία Στηβ Κακέτση, η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα παραδέχτηκε πως βρέθηκε στο διάβα της την πιο αναπάντεχη στιγμή, καθώς βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της, ενώ παραδέχτηκε πως υπήρξαν πολύ "περίεργο" ζευγάρι αφού προέρχονταν από "εντελώς διαφορετικούς κόσμους". "O γάμος "έσκασε" στο απόγειο της καριέρας μου και εγώ γενικώς σε μια στιγμή που ήθελα να φύγω. Τότε βρήκα τον Στηβ Κακέτση και πήγα στην Αμερική. Ήμασταν πολύ περίεργο ζευγάρι. Ήμασταν από εντελώς διαφορετικούς κόσμους.

Μου έστειλε μια φίλη κοινή και μου είπε ότι ήθελε να με γνωρίσει. Της απάντησα "ποιος είναι αυτός που πάει στα μπουζούκια; Δεν θέλω, δεν με ενδιαφέρει”. Ήμασταν ένα βράδυ στην Μαρινέλλα και περνάει από μπροστά μου. Μου λέει ο φίλος μου "αυτός είναι ο Στηβ. Δεν χαλάει τα λεφτά του μπαμπά του, είναι ένα παιδί που δουλεύει στην Αμερική και βγάζει τα λεφτά του”. Δεύτερη φορά στην Μαρινέλλα βλέπω μπροστά μου έναν καλλονό. Λέω "ποιος είναι αυτός;”. Και του λέω "για έλα εδώ’’" δήλωσε στην συνέχεια και κατέληξε:

"Ο Στηβ Κακέτσης είπε ότι του άρεσε όπως φαινόταν η πλάτη μου, στα φουστάνια που φορούσα. Με άφησε σπίτι. Με ρώτησε αν θέλω να ανέβει πάνω και είπα όχι. Είχαμε πιει και του είπα θα τηλεφωνηθούμε. Από εκεί ξεκίνησε. Τον ερωτεύτηκα. Ο γιος μου είναι 46 χρονών, έχω δύο εγγονές".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.