ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το παράδοξο παιδικό όνειρο της Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς που την ενέπνευσε να γίνει τελικά ηθοποιός

Η διάσημη ηθοποιός φαίνεται πως έτρεφε ιδιαίτερη συμπάθεια στα γούνινα καπέλα της βασιλικής φρουράς της Βρετανίας.

Η ονειροπόληση με μάτια ανοιχτά δεν είναι μόνο προνόμιο των μεγάλων ανθρώπων, αλλά και των μικρών παιδιών, ιδίως στην τρυφερή εκείνη ηλικία που στην προσπάθεια ανακάλυψης του κόσμου των ενηλίκων, η φαντασία οργιάζει. Ερεθίσματα τόσο από το οικογενειακό, όσο και το ευρύτερο περιβάλλον της κοινωνίας συνδράμουν στον σχεδιασμό του μέλλοντος κάθε παιδιού άλλοτε επιτυχημένα και άλλοτε όχι. Στην παραπάνω περίπτωση – όπως οι περισσότεροι από εμάς - φαίνεται πως ανήκει και η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, η οποία μέσα από ένα νοσταλγικό στιγμιότυπο από το παρελθόν, αποκάλυψε το παράδοξο όνειρο που είχε ως παιδί και την ενέπνευσε να γίνει ηθοποιός.

Οι περισσότεροι σταρ του Χόλιγουντ σε σχετικές ερωτήσεις συνήθως υπερηφανεύονται πως η ενασχόλησή τους με τον κόσμο της υποκριτικής αποτελούσε πάντοτε τον πιο καλά κρυμμένο πόθο τους, τον οποίο κατάφεραν να εκπληρώσουν. Η 53χρονη Ουαλή ηθοποιός βεβαία από ότι φαίνεται είχε εντελώς διαφορετικά σχέδια για τον επαγγελματικό της προσανατολισμό, παντελώς άσχετα με την κατεύθυνση που τελικά ακολούθησε μετέπειτα στην ζωή της. Και αυτό γιατί, το επάγγελμα που ήθελε κατά την παιδική ηλικία να ακολουθήσει δεν είναι μέχρι σήμερα προσβάσιμο στις γυναίκες.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην λεζάντα πρόσφατης δημοσίευσης που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όταν ήταν ακόμα έξι χρόνων είχε όνειρα και φιλοδοξίες να ενταχθεί στην βασιλική φρουρά της Βρετανίας, αναλαμβάνοντας καθήκοντα φρουρού στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Στην ρετρό φωτογραφία η καταξιωμένη ηθοποιός εμφανίζεται σε ηλικία έξι χρονών ντυμένη με την εμβληματική κόκκινη στολή της Ουαλικής Φρουράς, φορώντας μάλιστα και το ψηλό γούνινο καπέλο. "TBT. Όταν τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σου να γίνεις μια μέρα Ουαλός φρουρός δεν καρποφορούν ποτέ... γίνεσαι ηθοποιός για να μπορέσεις ίσως μια μέρα να υποδυθείς έναν από αυτούς! έξι χρονών και το νιώθω!" σχολίασε με χιουμοριστικό ύφος.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει το ριμέικ της θρυλικής ταινίας "9 to 5"

Η πρωτότυπη ταινία του 1980 είχε πρωταγωνίστριες τις Jane Fonda, Lily Tomlin και Dolly Parton.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.