ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έμιλι Ραταϊκόφσκι:" Μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί μόνη μου. Ετσι κι αλλιώς οι άντρες σκέφτονται μόνο με το μόριό τους"

Μετά τις φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά με τον Χάρι Στάιλς στο Τόκιο, η Έμιλι ενημέρωσε τους θαυμαστές της για τη ζωή της μετά το διαζύγιο και αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται να νοικοκυρευτεί.

Το 31χρονο μοντέλο και ηθοποιός, μετά τις αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, ενημέρωσε το κοινό της ότι δεν "βλέπει" στο μέλλον να "νοικοκυρεύεται" ξανά και κατηγόρησε τους άνδρες ότι σκέφτονται με τα γεννητικά τους όργανα.

Παράλληλα, είπε ότι σχεδιάζει να καταψύξει τα ωάριά της και να δώσει στον γιο της ένα αδερφάκι όταν εκείνη θα κοντεύει τα 40.

Κατά τη διάρκεια ερωταπαντήσεων για το στο τελευταίο επεισόδιο του podcast, "High Low", η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ήταν άκρως αποκαλυπτική για τις σκέψεις της, τη γνώμη της για το αντίθετο φύλο αλλά και τα πλάνα της για την προσωπική της ζωή.

Σε ερώτηση θαυμάστριάς της εάν θα είναι ωραίο να μεγαλώνει ένα μωρό χωρίς τον πατέρα, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ξεκίνησε να λέει για τους άνδρες ότι είναι χαζοί και σεξομανείς. "Το σκέφτηκα πολύ αυτό. Πολλές φίλες μου έχουν καταψύξει τα ωάριά τους μόνο και μόνο για να κερδίσουν λίγο περισσότερο χρόνο, να κάνουν την καριέρα που θέλουν, να γνωρίσουν τον πιθανό σύντροφο που θέλουν, αλλά επίσης ξέρω πως πολλοί άνθρωποι έκαναν εξωσωματική γονιμοποίηση επειδή δεν μπορούσαν να μείνουν έγκυες με φυσικό τρόπο. Και είμαι 31 ετών και ήταν πραγματικά τρελό. Στην τελευταία μου επίσκεψη σε γυναικολόγο, μου είπε κάπως έτσι: "Λοιπόν, σε περίπου 2 με 3 χρόνια, θα μιλάμε για τα ωάριά σας, ξέρετε, να καταψυχθούν". Και αυτό με σόκαρε πραγματικά. Όχι ότι δεν το θεωρώ λογικό, απλά έλεγα: "Γαμ@@@, πρέπει να αρχίσω να το σκέφτομαι αυτό". Νομίζω ότι σίγουρα θα ήθελα να κάνω περισσότερα παιδιά. Μου αρέσει πολύ να είμαι μαμά. Δεν είμαι σίγουρη ότι θα βρω κάποιον με τον οποίο θα ήθελα να μεγαλώσω ένα παιδί. Μια φίλη μου, μια πολύ διάσημη φίλη μου με πολλές αδερφές, όταν της είπα ότι παίρνω διαζύγιο, μου είπε: "Μην ανησυχείς, οι άνδρες δεν πτοούνται επειδή έχεις παιδί".

"Δεν λέω ότι αυτό είναι καλό, απλώς λέω ότι αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί αποφασιστικό παράγοντα για το αν θα κάνετε παιδί ή όχι μόνοι σας, επειδή απλά δεν σκέφτονται έτσι. Θέλω να είμαι προσεκτική σε αυτά που λέω διότι πιστεύω ότι το να μεγαλώνουν δύο άνθρωποι ένα παιδί μπορεί να είναι πολύ σημαντικό. Το να έχεις έναν πατέρα είναι σημαντικό, αλλά θέλω επίσης να πω ότι γνωρίζω αρκετές γυναίκες που το έχουν κάνει μόνες τους και έχουν κάνει απίστευτη δουλειά και είναι φανταστικές μητέρες και έχουν υπέροχα παιδιά, και προσωπικά μου έχει αρέσει πολύ να γίνομαι γονιός μόνη μου. Οπότε προσωπικά δεν θα φοβόμουν να μείνω έγκυος και να γεννήσω ως ανύπαντρη γυναίκα.

Το βλέπω θετικά για το μέλλον μου να αποφασίσω να κάνω εξωσωματική γονιμοποίηση στα τέλη της δεκαετίας των 30 για να δώσω στον Sly ένα αδελφάκι. Νομίζω ότι ο γάμος είναι πολύ δύσκολος, η συνεργασία είναι πολύ δύσκολη και όταν φέρνεις παιδιά είναι 1000 φορές πιο δύσκολο, οπότε κατά κάποιο τρόπο (το να είσαι ανύπαντρη μητέρα) μπορεί να είναι πιο εύκολο.

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.