ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κωστής Μαραβέγιας- Τόνια Σωτηροπούλου: Το ταξίδι στην Λιλ για τη νέα σειρά Milky Way

Πρόκειται για τη νέα σειρά του MEGA που υπόσχεται να γίνει το επόμενο Maestro και οι συντελεστές του ήταν εκεί

Προβλήθηκαν πριν από λίγες ημέρες τα δύο πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του MEGA "Milky Way”, η οποία υπόσχεται να συναρπάσει το τηλεοπτικό κοινό και να ακολουθήσει τα χνάρια του Maestro, με διεθνείς αξιώσεις.

Πρόκειται για την πρώτη ελληνική παραγωγή που θα προβληθεί στο Φεστιβάλ Series Mania, το μεγαλύτερο event για τις τηλεοπτικές σειρές στην Ευρώπηκαι θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο Mega.

Το κινηματογραφικό site Deadline έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer του "Milky Way", της τηλεοπτικής σειράς του Βασίλη Κεκάτου.

Είναι η πρώτη ελληνική παραγωγή που θα προβληθεί στο φεστιβάλ και (μεγαλύτερο event για τις τηλεοπτικές σειρές στην Ευρώπη), το οποίο διοργανώνεται 17 - 24 Μαρτίου, στην πόλη Λιλ της Γαλλίας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκαν στην πόλη Λιλ και ο συνθέτης καθώς και η ηθοποιός ανέβασαν στιγμιότυπα από το εκεί ταξίδι των συντελεστών της ταινίας.

Το Milky Way αποτελείται από συνολικά 8 επεισόδια, τα οποία έχουν γυριστεί σε διάφορα σημεία της Ελλάδας και μας μεταφέρουν σε μία ανώνυμη ορεινή πόλη. Η ιστορία της σειράς παρακολουθεί τη ζωή της 17χρονης Μαρίας, μιας κοπέλας που τελειώνει το Λύκειο και ονειρεύεται να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια. Όμως, τα όνειρά της διακόπτονται απότομα, όταν μαθαίνει πως είναι έγκυος από τον Τάσο, ένα μεγαλύτερο σε ηλικία αγόρι της πόλης της.

Η οικογένεια και οι φίλοι της στέκονται στο πλάι της από την πρώτη στιγμή, θέτοντάς της ωστόσο αρκετούς περιορισμούς. Ο ερχομός του Τζο, ενός αγοριού που σε τίποτα δεν θυμίζει τη συντηρητική κοινωνία της πόλης της, στη ζωή της Μαρίας αναμένεται να αλλάξει καθοριστικά τον τρόπο σκέψης της. Ουσιαστικά τη φέρνει αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα: να κάνει αυτό που όλοι περιμένουν από εκείνην ή να ανατρέψει όλα τα δεδομένα;

Παίζουν οι Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Ακύλλας Καραζήσης, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Μαρία Μαμούρη, Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Την μουσική του τρέιλερ έχει γράψει ο Κωστής Μαραβέγιας:

Το Deadline υπενθυμίζει ότι ο Βασίλης Κεκάτος έγινε ευρέως γνωστός από τη μικρού μήκους ταινία "Η απόσταση ανάμεσα στον ουρανό κι εμάς", που απέσπασε τον Χρυσό Φοίνικα Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους και το Queer Palm στις Κάννες το 2019, προσθέτοντας ότι "είναι ο πρώτος Έλληνας σκηνοθέτης που έχει κερδίσει και τα δύο βραβεία".

Η σειρά οκτώ επεισοδίων είναι συμπαραγωγή της Foss Productions και του MEGA -όπου θα προβληθεί τον Οκτώβριο- σε συνεργασία με το Plays2Place και με την υποστήριξη του ΕΚΟΜΕ.

Read Next

26 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει το ριμέικ της θρυλικής ταινίας "9 to 5"

Η πρωτότυπη ταινία του 1980 είχε πρωταγωνίστριες τις Jane Fonda, Lily Tomlin και Dolly Parton.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.