ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Δείτε την επόμενη γενιά των Friends- αυτά είναι τα παιδιά των πρωταγωνιστών

Μπορεί στο μυαλό μας να διατηρούμε ως παιδιά τους ίδιους τους πρωταγωνιστές των Friends, αλλά η ζωή συνεχίζεται και ιδού η απόδειξη.

H άγνωστη, σκοτεινή αλήθεια που άλλαξε τη ζωή των πρωταγωνιστών του Friends

Πόσες φορές έχουμε δει τα Φιλαράκια; Άγνωστο πόσες, αρκετές όμως για να θεωρούμε το καστ κάπως δικούς μας ανθρώπους αφού έχουν ζήσει ώρες και ώρες στο σαλόνι μας. Η θρυλική πλέον τηλεοπτική σειρά που ξεκίνησε στις 22 Σεπτεμβρίου του 1994 για να διαρκέσει 10 ολόκληρες σεζόν και να κάνει κυριολεκτικά έναν κύκλο ζωής: από τα εργένικα χρόνια στην πρώιμη ωριμότητα. Οι δημιουργοί του, Ντέιβιντ Κρέιν και Μάρτα Κάουφμαν, δεν θα μπορούσαν να είχαν προβλέψει ποτέ την εκρηκτική επιτυχία του.

Η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ Λε Μπανκ, ο Μάθιου Πέρι και ο Ντέιβιντ Σουίμερ μεγάλωσαν στην ουσία μαζί. Σήμερα διανύοντας τη δεκαετία των 50 τους, έχουν πλέον πάρει τον δικό τους δρόμο, αλλά παραμένουν... φιλαράκια.

Η επόμενη γενιά είναι λοιπόν εδω, με τους περισσότερους να έχουν αποκτήσει το δικό τους παιδί.

Η Κόρτνεϊ Κοξ και η Κοκό

Η λατρεμένη "Μόνικα" απέκτησε την κόρη της Κοκό με τον πρώην σύζυγό της Ντέιβιντ Αρκέτ. H Κόρτνεϊ συνηθίζει μάλιστα να παίρνει συχνά την κόρη της σε πρεμιέρες και δημόσιες εμφανίσεις. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά νονά της είναι η Τζένιφερ Άνιστον! Μπορεί η ίδια να μην έκανε δικό της παιδί (σχεδίαζαν να κάνουν οικογένεια με τον Μπραντ Πιτ την εποχή που εκείνος γνώρισε την Αντζελίνα Τζολί), όμως έχει την Κοκό για να προσέχει και να αγάπει. Τυχερή λοιπόν η μικρή.

O Λε Μπλανκ και η Μαρίνα Περλ

Ο Τζόε Τριμπιάνι με παιδί; Κι όμως. Ο Ματ Λε Μπλανκ έχει μια 19χρονη κόρη με την πρώην συζυγό του Μελίσα ΜακΝάιτ. Σε συνέντευξη του έχει πει πως έχει σχέση επίσης με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της ΜακΝάιτ, τον Τάιλερ 32 ετών και την Ζακλίν, 28 ετών.

Ο ίδιος επιλέγει να μην φέρνει στα φώτα της δημοσιότητας την κόρη του.

Η Λίζα Κούντροου και ο Τζούλιαν

Θυμάστε που η Φοίβη ήταν έγκυος στην 4η σεζόν; Ήταν κιόλας, με τον Τζούλιαν. Άρα και ο Τζούλιαν έχει παίξει στη σειρά. Μάλιστα, η ηθοποιός έχει πει πως ήταν ο γιος της που την έπεισε να συμμετάσχει στο Friends: The Reunion.

Πήγε δε μαζί της και όταν τελείωσε το σόου την αγκάλιασε και της είπε "μου επιτρέπεις να σου πως πόσο περήφανος είμαι για εσένα;". "Αυτή είναι μια από τις πιο έντονα συναισθηματικά εμπειρίες μου" είπε η μαμά του.

O Ντέιβιντ Σουίμερ και η Κλειώ

Το 2011 ο Σουίμερ και η τότε σύζυγός του Ζόε Μπούκμαν έφεραν στον κόσμο την κόρη τους Κλειώ. Ο ίδιος δεν μιλάει συχνά για το παιδί και δεν μοιράζεται εικόνες της, όμως ασχολείται πολύ ως πατέρας με την ανατροφή της.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.