ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Δημήτρης Παπάζογλου: "Η Μαρινέλλα ασκούσε μια έλξη πάνω μου"

Ο Δημήτρης Παπάζογλου μιλά για την σχέση του με τη Μαρινέλλα την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τα φτωχά παιδικά χρόνια.

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ "Στούντιο 4" βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (16/03) ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Ο γνωστός χορογράφος ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός με όσα είπε, κάνοντας μια αναδρομή από τα παιδικά του χρόνια και πώς τα βίωσε, καθώς ο πατέρας του ήταν απών.

"Η μητέρα μου έχει υποστεί όλες τις συνέπειες του έρωτα από τον οποίο βγήκα εγώ. Τον πατέρα μου τον γνώρισα ελάχιστα, δεν έζησα μαζί του. Είχαμε ανταλλάξει πολύ λίγες κουβέντες και πολύ αραιά. Είχε μπει μέσα μου το γεγονός ότι δεν με αναγνώρισε, όλα αυτά που εισπράττουμε τα χωρισμένα παιδιά.

Το μόνο καλό σε μένα που τώρα μπορώ να το λέω από την πείρα της ζωής και την ηλικία και τη διαδρομή που έχω κάνει, είναι ότι ήμουν ένα χαρούμενο παιδί. Είχα μια χαρούμενη ψυχή και δεν τα πήρε ποτέ όλα αυτά μέσα μου και να έχω ψυχολογικά", δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Δημήτρης Παπάζογλου: "Η Μαρινέλλα ασκούσε μια έλξη πάνω μου"

Σε άλλο σημείο, εκμυστηρεύτηκε ότι από την ηλικία των 5 ετών ονειρευόταν να γίνει χορευτής ενώ, λόγω των συνθηκών διαβίωσης, χρειάστηκε να κάνει την πρώτη του δουλειά ως ηλεκτρολόγος όταν έγινε 12.

"Από 5 χρονών ήξερα ότι θέλω να γίνω χορευτής. Είχαμε ένα ποταμάκι εκεί που μέναμε στο Χαϊδάρι κι εγώ τσουπ πήδαγα το ποταμάκι και τσουπ πήδαγα το ποταμάκι, γιατί φαντασιωνόμουν ότι χόρευα.

Η μητέρα μου έκανε οικιακές εργασίες. Ήμασταν φτωχοί άνθρωποι. Άρχισα να δουλεύω από τα 12 μου. Η πρώτη δουλειά που έκανα ήταν ηλεκτρολόγος και δεν μου άρεσε καθόλου", πρόσθεσε.

Read Next

19 Ιαν 2026

Felipe & Letizia της Ισπανίας | Για ποιον λόγο αποχωρούν αιφνιδιαστικά από την Αθήνα

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας βρίσκονται στην Αθήνα, όπου έχει επιβεβαιωθεί ότι αλλάζουν το πρόγραμμά τους μετά τα τραγικά γεγονότα στην πατρίδα τους.

19 Ιαν 2026

Marie Chantal | Γιατί δεν συνόδευσε τον Παύλο Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη στη Μητρόπολη Αθηνών;

Τι πραγματικά συμβαίνει με την επιχειρηματία και ποιος ο λόγος της "εξαφάνισης" της.

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Nina Flohr | Συνόδευσαν την οικογένεια Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη

Η διακριτική παρουσία των συζύγων του Νικόλαου και Φίλιππου Ντε Γκρες στο πλευρό της Άννας Μαρίας.

19 Ιαν 2026

Κηδεία Ειρήνης | Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα για τη διάδοχο του ισπανικού θρόνου

To βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας βασιλιάς Felipe και βασίλισσα Letizia, με τις κόρες τους πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Η κίνηση του Παύλου Ντε Γκρες στη Σοφία της Ισπανίας στη Μητρόπολη Αθηνών

Η χειρονομία του γιου της Άννας Μαρίας στην αγαπημένη του θεία, βασίλισσα Σοφία, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

19 Ιαν 2026

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Η Δήμητρα Ματσούκα με athleisure look σε δημόσια εμφάνιση

Η Δήμητρα Ματσούκα σε μια ανατρεπτική εμφάνιση στην κοπή της πίτας της "Κόμισσας της Φάμπρικας".

19 Ιαν 2026

Το τελευταίο αντίο στην Ειρήνη | Οι αφίξεις στη Μητρόπολη Αθηνών

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία στην πριγκίπισσα Ειρήνη.

19 Ιαν 2026

"Ήταν πραγματικά κακιά": Η αποκάλυψη για τη Celine Dion από πρώην συνεργάτη της

Η άγνωστη αντιπαλότητα ανάμεσα στη Celine Dion και τη Lara Fabian.

19 Ιαν 2026

Ελένη Βουλγαράκη | Το πλούσιο brunch που απόλαυσε σε spot της Λισαβόνας

Η Ελένη Βουλγαράκη μοιράζεται το λαχταριστό πρωινό που επέλεξε στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

19 Ιαν 2026

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέστρεψε στο instagram | H οικογενειακή έξοδος σε αγαπημένο της στέκι

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση απολαμβάνει το αγαπημένο της γλυκό με το αγόρι της.

18 Ιαν 2026

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το αγαπημένο της πρωινό είναι η υγιεινή επιλογή που θέλεις για το ξεκίνημα της ημέρας σου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει την τέλεια υγιεινή πρόταση για το πρωινό μας γεύμα.

16 Ιαν 2026

Στα μπλε η Ιωάννα Μαλέσκου | Η εμφάνιση σε κοσμικό event

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε νέα δημόσια εμφάνιση με κομψό σύνολο.