ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το Inside του Βασίλη Κατσούπη με τον Γουίλεμ Νταφόε στον Best 92.6

inside

Πώς είναι να σκηνοθετείς την πρώτη σου μεγάλου μήκους ταινία μυθοπλασίας με πρωταγωνιστή τον "θεό" Γουίλεμ Νταφόε; Ο Βασίλης Κατσούπης, σκηνοθέτης του πολυσυζητημένου Inside που πρόσφατα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στη Μπερλινάλε, έρχεται στον Best 92.6. Τον υποδέχονται ο Θεοδόσης Μίχος και η Έφη Αλεβίζου.

Μαζί τους και ο διακεκριμένος εικαστικός Στέφανος Ρόκος που συμμετέχει στην ταινία με ένα έργο του, Παρασκευή 10 Μαρτίου, το Inside του Βασίλη Κατσούπη με τον Γουίλεμ Νταφόε στον Best 92.6

"Με το "Inside" ο Κατσούπης επαναφέρει στην επικαιρότητα τα τίμια, αγωνιώδη, εντελώς ψυχαγωγικά και περιπετειώδη θρίλερ επιβίωσης, που πάλαι ποτέ ευδοκιμούσαν, χάρη σε ένα άψογα στημένο φιλμ το οποίο μόλις αρχίσει να κυλά σε παρασύρει στη ροή του. Ο Νταφόε παραδίδει σεμιναριακού επιπέδου ερμηνεία κερνώντας μια ορμητική επίδειξη υποκριτικής δύναμης, ρυθμίζοντας με το παίξιμό του τις εντάσεις της ταινίας, από τα πιο κωμικά μέχρι τα πιο παρανοϊκά στιγμιότυπά της. Φυσικά δεν αποτελεί είδηση πως ο Νταφόε δίνει ρέστα ως πρωταγωνιστής. Ωστόσο δεν παύει να εντυπωσιάζει το θέαμα ενός βετεράνου ηθοποιού που κουβαλά στις πλάτες του ένα ολόκληρο φιλμ και παράλληλα δείχνει να ταιριάζει άριστα με ένα σκηνοθέτη μόλις στη δεύτερη μεγάλου μήκους του. Ο Κατσούπης αξίζει όλα τα εύσημα διότι το "Inside" έχει τη δυναμική ενός αυθεντικού crowd-pleaser"

- Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος, κριτικός κινηματογράφου, Αθηνόραμα.

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.