ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όσκαρ: η υπόθεση με το χαστούκι παραμένει ακόμα ανοιχτή αφού ο Γουίλιαμς Σμιθ δεν έχει ζητήσει συγγνώμη στον Κρις Ροκ

Μπορεί ο Will Smith να φρόντισε την επόμενη μέρα να ζητήσει δημόσια συγγνώμη (πως αλλιώς άλλωστε;), όμως δεν έχει μιλήσει ποτέ με τον Rock.

O Will Smith δεν έχει επικοινωνήσει με τον Chris Rock σύμφωνα με πηγή του Page Six.

Έπειτα από την προβολή του "Selective Outrage” στο Netflix (σ.σ: μια stand up παράσταση του Chris Rock), οι πιθανότητες να το τολμήσει κάποτε ο Will Smith όλο και μειώνονται. Κι αυτό γιατί στην παράσταση ο Rock δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει με τον δικό του, κωμικό τρόπο το γεγονός. Στο σόου κάνει πλάκα λέγοντας πως παρακολούθησε ξανά την ταινία "Emancipation” (στην οποία ο Smith υποδύεται τον σκλάβο), μόνο και μόνο για να βλέπει τις σκηνές που τον χτυπάνε.

"Ο Will τηλεφώνησε στον Chris μετά τα Oscar, αλλά ο Chris δεν το σήκωσε. Δεν έχουν μιλήσει ποτέ από τότε" είπε κάποιος που γνωρίζει και τους δύο καλά.

"Ο Chris ήταν ανοιχτός στο να δεχτεί την συγγνώμη του Will εώς ότου άκουσε τη δημόσια απολογία του και όλες τις ‘Red Table Talk" συζητήσεις (αναφερόμενος στο Facebook Watch σόου της Smith), όπου εκείνη εξέφραζε την ελπίδα να τα βρουν οι δύο φίλοι'.

Ο Smith, 54 ετών, έχει απολογηθεί δύο φορές για το γεγονός μέσω του Instagram του: την επόμενη μέρα της Απονομής με κείμενο του και τον Ιούλιο με ένα βίντεο.

"Οι απολογίες του είχαν ως στόχο να διασώσουν τη δική του φήμη. Ο Will δεν έχει ζητήσει ποτέ συγγνώμη αυτοπροσώπως στον Chris Rock- και ο ίδιος βέβαια δεν το περιμένει πια" είπε η πηγή.

Τι συνέβη στα Oscar του 2022

Στην περσινή απονομή ο Smith ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Rock, μετά από ένα αιχμηρό αστείο του τελευταίου σχετικά με την εμφάνιση της γυναίκας του Smith, Jade, η οποία είχε μιλήσει δημόσια (και εκτεταμένα) για το πρόβλημα της με την αλωπεκία.

Ο Smith κατέβηκε, έκατσε στην καρέκλα του κανονικά και αργότερα κέρδισε το δικό του Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία "King Richard". Η βραδιά κύλησε σαν να μην είχε γίνει τίποτα, αφού δεν υπήρξε επίσημη αντίδραση από τους διοργανωτές. Αργότερα θα ζητούσαν οι ίδιοι συγγνώμη ενώ φέρος διαβεβαιώνουν πως έχουν ετοιμάσει ειδική ομάδα για τη διαχείριση πιθανών κρίσεων.

Ο Rock από την πλευρά του δεν είχε κάνει δηλώσεις. Παρά τώρα στο σόου του, που για πρώτη φορά μεταδόθηκε ζωντανά από την πλατφόρμα του Netflix η οποία πειραματίζεται αυτή την περίοδο ώστε να προχωρήσει σε ζωντανές μεταδόσεις.

Ο Rock είπε πως η Jada είχε προκαλέσει εντάσεις μεταξύ των τριών τους, όταν είχε καλέσει τους ανθρώπους της βιομηχανίας του θεάματος να μποϋκότάρουν τα Oscar του 2016, στα οποία παρουσιαστής ήταν ο Rock. Η ίδια πίστευε πως έτσι έπρεπε να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός πως δεν υπήρχαν υποψηφιότητες μαύρων ηθοποιών.

Στην απονομή του 2016, ο Rock είχε κάνει ένα αστείο για εκείνη, όπως και την επόμενη χρονιά. "Εκείνη ξεκινά, εγώ το τελειώνω" είχε πει.

Τίτλοι τέλους στο δράμα

Ο Rock, 58 ετών, είναι πλέον έτοιμος να κλείσει αυτή την ιστορία. "Αυτός ήταν ο δικός του τρόπος να δώσει ένα τέλος, και ήθελε να το κάνει σε ένα ασφαλές για εκείνον μέρος" είπε ο κοινός γνωστός τους. Εξήγησε επίσης ότι είναι εντελώς ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί του περιοδικού People που ισχυρίστηκε με άρθρο του πως ο Rock έκανε τα γυρίσματα του σόου του στη Βαλτιμόρη, επειδή είναι η γεννέτειρα της Jade.

"Έχει δώσει πέντε παραστάσεις εκεί την τελευταία χρονιά!" λέει η πηγή. "Η επιλογή του τόπου δεν έχει να κάνει με την Jada, και όσα υποστήριξαν ότι τάχα είναι κολλημένος μαζί της 30 χρόνια τώρα. Είναι γιατί ο ίδιος αισθάνεται άνετα με τον τόπο και το κοινό του εκεί".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

24 Απρ 2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.

Περισσότερα από

News

24 Απρ 2024

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.

24 Απρ 2024

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών -η τρυφερή φωτογραφία

Το τρομερό παιδί της βασιλικής οικογένειας που κάνει όλους να χαμογελούν είχε μόλις τα γενέθλια του και η Κέιτ ανάρτησε τη φωτογραφία που όλοι περίμεναν.

24 Απρ 2024

Χρήστος Χωμενίδης: "Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε"

"Θα ήλπιζε απλώς κανείς, αφελώς αισιόδοξος, ότι η εμπειρία της Χούντας θα είχε λειτουργήσει για τους Έλληνες ως εμβόλιο. Αλίμονο. Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε."

24 Απρ 2024

Θεοφανία Παπαθωμά: "Δεν είναι αφρικανική σκόνη! Μας σκοτώνουν! "

Kάποιοι αμφισβητούν το φαινόμενο αφρικανικής σκόνης, ανάμεσά τους και η Θεοφανία Παπαθωμά.

24 Απρ 2024

Ρουάντα: Το βρετανικό κοινοβούλιο ενέκρινε την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα

Ο Ρίσι Σούνακ ήταν ξεκάθαρος:"Τα αεροπλάνα θα απογειωθούν ότι και να γίνει"

24 Απρ 2024

Σία Κοσιώνη: Οικογενειακή εξόρμηση στο μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Ο Κώστας Μπακογιάννης επέστρεψε στην Ελλάδα, πίσω στην οικογένειά του, έπειτα από πολύμηνη απουσία στην Αμερική.

24 Απρ 2024

H Ολγα Κεφαλογιάννη στην εκδήλωση "Women Who Dare": "Η έμφυλη βία, ακόμα και στην πιο ακραία της μορφή συνεχίζεται"

Σε 400.000 ανέρχονται οι γυναίκες στην Ελλάδα που έχουν υποστεί βία, εκτιμάται σε έρευνα της MRB.

24 Απρ 2024

Σελίν Ντιόν: "Πρέπει να σταματήσω να αμφισβητώ τον εαυτό μoυ"

Για τη νέα της πραγματικότητα και τα όνειρα της μίλησε η μεγάλη ντίβα του πενταγράμμου, Σελίν Ντιόν.