ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κλέλια Ρένεση: "εγώ ασφαλίζω το παιδί μου μαθαίνοντάς του τον τρόπο να ζει, να διαμαρτύρεται για τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου"

Η απάντησης της Κλέλιας Ρένεση σε όσους την κατηγόρησαν επειδή πήρε την κόρη της μαζί στην πορεία διαμαρτυρίας για την τραγωδία στα Τέμπη.

Κλέλια Ρενέση: «Τέτοια φρίκη δεν είναι χρήσιμη για αφύπνιση, μόνο για ουρλιαχτά»

Την Κυριακή 05/03 συγκεντρώθηκαν 10.000 άνθρωποι στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις εγκληματικές παραλείψεις και την αδιαφορία που κόστισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας.

Ωστόσο, και σε αυτή την πορεία έγινε χρήση χημικών, καθώς η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και τις κρότου - λάμψης κατά της ειρηνικής πορείας.

Ανάμεσα στους διαδηλωτές ήταν και η Κλέλια Ρένεση με το παιδί της. Η ηθοποιός δέχτηκε κριτική για την απόφασή της να πάρει μαζί την κόρη της στη διαδήλωση, καθώς γνωρίζουμε συνήθως πώς καταλήγουν δυστυχώς.

Στα σχόλια αυτά απάντησε χτες η κ. Ρένεση με μια εκτενή και σαφή ανάρτησή της στο Instagram. Συγκεκριμένα είπε:

"Σε όλους όσοι "ανησυχούν” για το αν εξέθεσα το παιδί μου σε κίνδυνο, παίρνοντάς το μαζί στη διαμαρτυρία για το έγκλημα στα Τέμπη της Κυριακής, θα τους πρότεινα να κάνουν focus την ανησυχία τους στα εγκλήματα που γίνονται κάθε ημέρα εις βάρος των δικών τους παιδιών, φίλων, συγγενών απ’την εγκληματική αμέλεια των κυβερνήσεων.

Εγώ μάχομαι για όλα τα παιδιά, δικά μου ή δικά σας δεν έχει σημασία. Η ασφάλεια του δικού μου παιδιού όταν εγώ είμαι παρούσα είναι δεδομένη. Κάντε μας τη χάρη ψυχοπονιάρηδες και κατεβείτε σε καμιά διαμαρτυρία για το κοινό καλό και αφήστε την υπερευαισθησία και την υποκριτική τέχνη για κάνα σανίδι. Κοινώς, συνέλθετε, καρφώνεστε, λυσσάτε και βουλιάζετε.

Υγ 1. Τα μικρά παιδιά τα είχαμε όλοι στην άκρη της συγκέντρωσης, με εύκολη διαφυγή και μηδέν ρίσκο. Οι μεγάλοι πηγαινοερχόμασταν στα σημεία. Μόλις τα ΜΑΤ έξω από τη βουλή φόρεσαν τις μάσκες τους (πριν ακουστεί το πρώτο μπαμ, μιλάμε για μαντικές ικανότητες) ξέραμε από εμπειρία ότι θα αρχίσει το πάρτι και πήραμε τα παιδιά από εκεί αμέσως. Παρεπιπτόντως, για τα παιδιά μας μαχόμαστε, αυτό νομίζω ότι είναι αυτονόητο ακόμα και στον πιο λυσσασμένο και και κακιασμένο κόπρο.

Υγ 2. Η "ασφαλεια" των παιδιών είενι υποκειμενική. Κάποιοι δεν τα βάζουν στη θάλασσα επειδή μπορεί να έχει τσούχτρες, κάποιοι δεν τα αφήνουν στην κούνια μην πέσουν, κάποιοι δεν πάνε σε ακριτικά νησιά μην τύχει κάτι. Εγώ θεωρώ ότι ασφαλίζω το παιδί μου μαθαίνοντας του τον τρόπο να ζει, να διαμαρτύρεται για τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου, να μαθαίνει να ζει χωρίς κινητά και οθόνες, να ξέρει πότε να φυτεύει την ντομάτα, να ξέρει να κοιτάει το φεγγάρι στο ολοσκόταδο. Είμαι πολύ επικίνδυνη μάνα τελικά..."

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

19 Ιαν 2026

Felipe & Letizia της Ισπανίας | Για ποιον λόγο αποχωρούν αιφνιδιαστικά από την Αθήνα

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας βρίσκονται στην Αθήνα, όπου έχει επιβεβαιωθεί ότι αλλάζουν το πρόγραμμά τους μετά τα τραγικά γεγονότα στην πατρίδα τους.

19 Ιαν 2026

Marie Chantal | Γιατί δεν συνόδευσε τον Παύλο Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη στη Μητρόπολη Αθηνών;

Τι πραγματικά συμβαίνει με την επιχειρηματία και ποιος ο λόγος της "εξαφάνισης" της.

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Nina Flohr | Συνόδευσαν την οικογένεια Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη

Η διακριτική παρουσία των συζύγων του Νικόλαου και Φίλιππου Ντε Γκρες στο πλευρό της Άννας Μαρίας.

19 Ιαν 2026

Κηδεία Ειρήνης | Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα για τη διάδοχο του ισπανικού θρόνου

To βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας βασιλιάς Felipe και βασίλισσα Letizia, με τις κόρες τους πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Η κίνηση του Παύλου Ντε Γκρες στη Σοφία της Ισπανίας στη Μητρόπολη Αθηνών

Η χειρονομία του γιου της Άννας Μαρίας στην αγαπημένη του θεία, βασίλισσα Σοφία, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

19 Ιαν 2026

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Η Δήμητρα Ματσούκα με athleisure look σε δημόσια εμφάνιση

Η Δήμητρα Ματσούκα σε μια ανατρεπτική εμφάνιση στην κοπή της πίτας της "Κόμισσας της Φάμπρικας".

19 Ιαν 2026

Το τελευταίο αντίο στην Ειρήνη | Οι αφίξεις στη Μητρόπολη Αθηνών

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία στην πριγκίπισσα Ειρήνη.

19 Ιαν 2026

"Ήταν πραγματικά κακιά": Η αποκάλυψη για τη Celine Dion από πρώην συνεργάτη της

Η άγνωστη αντιπαλότητα ανάμεσα στη Celine Dion και τη Lara Fabian.

19 Ιαν 2026

Ελένη Βουλγαράκη | Το πλούσιο brunch που απόλαυσε σε spot της Λισαβόνας

Η Ελένη Βουλγαράκη μοιράζεται το λαχταριστό πρωινό που επέλεξε στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

19 Ιαν 2026

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέστρεψε στο instagram | H οικογενειακή έξοδος σε αγαπημένο της στέκι

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση απολαμβάνει το αγαπημένο της γλυκό με το αγόρι της.

18 Ιαν 2026

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το αγαπημένο της πρωινό είναι η υγιεινή επιλογή που θέλεις για το ξεκίνημα της ημέρας σου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει την τέλεια υγιεινή πρόταση για το πρωινό μας γεύμα.

16 Ιαν 2026

Στα μπλε η Ιωάννα Μαλέσκου | Η εμφάνιση σε κοσμικό event

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε νέα δημόσια εμφάνιση με κομψό σύνολο.