ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όλες οι πρώην σύντροφοι του Μικ Τζάγκερ και τα παιδιά τους έχουν κοινό, οικογενειακό whatsapp

Είναι μια χαρούμενη, διευρυμένη οικογένεια με τις 4 πρώην συντρόφους- συζύγους, τη νυν σύντροφο και τα 8 παιδιά! Πρόκειται για τη "φυλή Τζάγκερ"!

Τα μάγια λύθηκαν: Ο Μικ Τζάγκερ δεν είναι πια… καταραμένος

Θρυλείται πως ο Μικ Τζάγκερ είχε ερωτικές σχέσεις με 4.000 γυναίκες. Με πέντε συντρόφους του απέκτησε 8 παιδιά και φαίνεται πως συν τω χρόνω κατάφεραν να αποτελέσουν όλοι μαζί μια οικογένεια. Ποιος άλλος θα μπορούσε να τα είχε καταφέρει τόσο καλά; Ίσως μόνο ο Μικ.

Μάλιστα σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Mail όλες οι πρώην σύζυγοι και σύντροφοι, όπως και τα παιδιά του τραγουδιστή των Rolling Stone διατηρούν στενές σχέσεις και για να είναι οργανωμένες έχουν κοινό whats app γκρουπ.

Για παράδειγμα την προηγούμενη εβδομάδα η Μπιάνκα, 77 ετών σήμερα, ήταν εκεί για να προσφέρει τις γνώσεις της και τη στήριξή της στην Τζόρτζια Μέι- κόρη της δεύτερης συζύγου του Μικ, Τζέρι Χολ, καθώς συμμετείχε στο London Fashion Week.

Ένας στενός φίλος του Τζάγκερ είπε στη Mail πως "νιώθουν όλοι μία οικογένεια. Τα παιδιά φωνάζουν το ένα το άλλο αδερφό και αδερφέ και δεν υπάρχει διαχωρισμός. Πραγματικά στηρίζουν ο ένας τον άλλον και είναι εκεί ο ένας για τον άλλον. Το απίστευτο είναι πως ήταν οι ίδιες οι γυναίκες στη ζωή του Μικ που το κατέστησαν εφικτό".

Και συνέχισε: "παρά τον πόνο που τους έχει προκαλέσει, όλες είναι αποφασισμένες να μείνουν μαζί και να μεγαλώσουν χαρούμενα, ισορροπημένα παιδιά. Αν γνωρίσεις τα παιδιά του Τζάγκερ θα διαπιστώσεις πως είναι όλα επιτυχημένα, με καλή συμπεριφορά και προσγειωμένα".

Τα Χριστούγεννα η "φυλή Τζάγκερ" συναντιέται στο σπίτι του στην Καραϊβική στο νησί Μιστίκ. "Είναι τεράστιο και έχει βέβαια χώρο για όλους" λέει ο φίλος τoυς. "Πηγαίνουν κάθε Χριστούγεννα και προσπαθούν να συναντιούνται και το καλοκαίρι".

Τώρα η οικογένεια σχεδιάζει να κάνει ένα τεράστιο πάρτι για τα 80α γενέθλια του Μικ στις 26 Ιουλίου.

"Ο Μικ θα είναι πάντα ο Μικ, και οι γυναίκες της ζωής του το έχουν αποδεχθεί αυτό εδώ και καιρό. Κι είναι κάπως ειρωνικό να τραγουδάει στη σκηνή "no satisfaction", αλλά όταν πηγαίνει στα παρασκήνια, όπου συχνά τον περιμένουν οι πρώην γυναίκες του και τα παιδιά του, θα δει κανείς πόσο ευτυχισμένος οικογενειάρχης είναι. Όλοι λαμβάνουν ίση μεταχείριση και αυτό φαίνεται να είναι το κλειδί. Ο ίδιος άλλωστε επέλεγε πάντα δυνατές γυναίκες και δημιούργησε αυτή την χαρούμενη ενότητα".

Οι γυναίκες της ζωής του

-Η γυναίκα που του χάρισε το πρώτο του παιδί

Την πρώτη του κόρη, Κάρις, την έκανε με το μοντέλο Μάρσα Χαντ, που σήμερα είναι 76 ετών. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Λονδίνο στα Swinging Sixties. Είχαν σχέση για 10 μήνες και μαζί απέκτησαν την μεγαλύτερη κόρη του Μικ, το 1970.

Η Κάρις που θεωρείται η "μητέρα των παιδιών", μένει στο Λος Άντζελες με τον σύζυγό της, παραγωγό και τα δυο παιδιά τους. Το σπίτι της στο Χόλιγουντ είναι συχνά γεμάτο από... αδέρφια. "Η Κάρις είναι πολύ ζεστή και ξέρει πως να φτιάχνει οικογενειακή ατμόσφαιρα. Όταν πας στο σπίτι της πάντα βρίσκεις κάποιον που έχει αράξει εκεί" συνέχισε ο φίλος. Για παράδειγμα, στο σπίτι της έμεινε πρόσφατα ο γιος του Μικ, Λούκας (από το μοντέλο Λουτσιάνα Μοράντ). Είχαν πάει περίπατο με την Τζόρτζια Μέι, την κόρη του από την Τζέρι Χολ.

-Η πρώτη γυναίκα που παντρεύτηκε

Θρυλική υπήρξε η σχέση του Μικ με την Μπιάνκα, η καλλονή από τη Νικαράγουα και τον γνώρισε σε ένα πάρτι μετά από συναυλία των Stones στο Παρίσι. Παντρεύτηκαν πέντε μήνες μετά τον Μάιο του 1971, όταν ήταν έγκυος με την κόρη τους Τζέιντ.

Το ζευγάρι χώρισε 7 χρόνια μετά, λόγω των επανειλημμένων απιστιών του. Εκείνη την εποχή ήδη έβγαινε με την Τζέρι Χολ, το σούπερμοντελ από το Τέξας, η οποία αγκάλιασε την Τζέιντ από την πρώτη στιγμή.

"Η Τζέιντ ήταν πάντα ως μικρό παιδί στο σπίτι του Μικ και της Τζέρι. Όταν άρχισαν να κάνουν τα δικά τους παιδιά, η Τζέρι ήταν εξαρχής αποφασισμένη να έχουν σχέση με την Τζέιντ και την Κάρις, και πάντοτε καλούσε τα κορίτσια να μείνουν στο σπίτι" συνεχίζει ο φίλος.

Η Τζέιντ σχεδιάζει κοσμήματα και ζει στο Λονδίνο και την Ίμπιζα.

-Ο βράχος της ζωής του

Ο "βράχος" της ζωής του υπήρξε το μοντέλο Τζέρι Χολ, 66 ετών σήμερα. Μαζί απέκτησαν τέσσερα παιδιά: την Λίζι, ακτιβίστρια, 38 ετών σήμερα, τον Τζέιμς που είναι ηθοποιός και σήμερα 37 ετών, την Τζόρτζια Μέι, 31, μοντέλο και τον Γκάμπριελ, 25 ετών που έχει ένα website με θέμα την ευεξία.

Η Τζέρι Χολ και ο Μικ παντρεύτηκαν το 1990 σε έναν ινδουιστικό ναό στο Μπαλί, αλλά όταν χώρισαν, εννιά χρόνια μετά, διαπίστωσαν πως ο γάμος ήταν άκυρος.

"Η Τζέρι ήταν βράχος" λέει ο φίλος της οικογένειας. "Ήθελε τα παιδιά του Μικ να γνωρίζουν το ένα το άλλο. Έφτιαξε ένα σταθερό σπιτικό για τα τέσσερα παιδιά τους, αλλά και για την Κάρι και την Τζέιντ. Όλοι ήταν πάντα ευπρόσεκτοι σε αυτό το σπίτι".

Το τέλος με την Τζέρι

Η Τζέρι πληγώθηκε φρικτά όταν το 1998 ανακάλυψε πως το μοντέλο Λουτσιάνα Μόραντ ήταν έγκυος από τον Μικ με τον γιο τους Λούκας, που σήμερα είναι 23 ετών (κι απ' ό,τι φαίνεται έχει επισκεφθεί και τη χώρα μας).

Η προδοσία του αυτή ήταν και το τελειωτικό χτύπημα στη δική τους σχέση. Παρά όμως την προδοσία του, τον ενθάρρυνε να έχει ενεργό ρόλο στη ζωή του παιδιού του και τον δέχτηκε και η ίδια ως το έβδομο παιδί της οικογένειας.

"Ο Λούκας αγαπάει τους αδερφούς και τις αδερφές του" είπε η πηγή. "Βρίσκεται συνέχεια στο Λονδίνο ή στο Λος Άντζελες για να τους βλέπει. Όλοι λατρεύουν τον Λουκ. Είναι πολύ αστείος και πολύ γλυκό παιδί".

Η γυναίκα που λάτρεψαν όλοι, αλλά αυτοκτόνησε

Το μοντέλο και σχεδιάστρια Λόρεν Σκοτ ήταν μια αληθινή "δύναμη της φύσης" λένε οι φίλοι του Τζάγκερ. Είχε δεσμό μαζί του από το 2001 ως το 2014, όταν σε ηλικία 49 ετών αυτοκτόνησε, έπειτα από πολυετή μάχη με την κατάθλιψη. Βρέθηκε στο σπίτι της κρεμασμένη από ένα μαντήλι στην πόρτα.

Μια πηγή είπε στην εφημερίδα πως "η Λόρεν μπορεί να μην έκανε παιδιά με τον Μικ, αλλά ήταν η πραγματική κόλλα που τους κρατούσε όλους ενωμένους. Ήταν εκείνη που διοργάνωνε τις οικογενειακές διακοπές στο Μιστίκ ή στο σπίτι του Μικ στη Γαλλία ή στο σπίτι του στο Παρίσι. Όλοι την λάτρευαν."

"Όταν πέθανε όλη η οικογένεια καταρρακώθηκε. Υπάρχει ακόμα αυτό το κενό που άφησε στις ζωές όλων" συμπληρώνει.

-Και το κερασάκι στην οικογενειακή τούρτα της ζωής του

Το τελευταίο του παιδί είναι ο Ντεβερό, ο γιος που απέκτησε με την 36χρονη Μέλανι Χάμρικ, πρώην μπαλαρίνα. Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2014 και ο Μικ μόλις της αγόρασε ένα σπίτι στη Φλόριντα.

Η πηγή είπε στην εφημερίδα πως: "η Μέλανι έγινε αμέσως φίλη με τις πρώην του Μικ και όλα τα παιδιά. Είναι τόσο έξυπνη και αστεία και όλοι λατρεύουν τον Ντεβ. Είναι το μωρό της οικογένειας. Όταν βλέπεις τον Μικ, με την Μελ και τον Ντεβ, φαίνεται ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου".

Τελικά, όλα γίνονται.

Πηγή: The Daily Mail

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024

Ένα θαύμα στα Μετέωρα: Ο "εργένης των Μετεώρων" βρήκε ταίρι

Ο ασπροπάρης (είδος γύπα) γυρνούσε για χρόνια μόνος στη φωλιά του, φέτος η τύχη του άλλαξε!

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει το ριμέικ της θρυλικής ταινίας "9 to 5"

Η πρωτότυπη ταινία του 1980 είχε πρωταγωνίστριες τις Jane Fonda, Lily Tomlin και Dolly Parton.

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.