ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Λίαμ Νίσον: Ο ρόλος που του "απαγόρευσε", η σύζυγός του να υποδυθεί

Ο διάσημος ηθοποιός θυμάται με νοσταλγία την αγαπημένη του σύζυγό, Νατάσα Ρίτσαρντσον.

Η τραγική κατάληξη του γάμου του Λίαμ Νίσον με την ξαφνική απώλεια της συζύγου του και ηθοποιού Νατάσα Ρίτσαρντσον, έπειτα από μοιραίο ατύχημα στο σκι, συντάραξε το Χόλιγουντ, καθώς αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της showbiz για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια. Ο Ιρλανδός ηθοποιός βυθίζεται στο πένθος και απομακρύνεται για μεγάλο διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας. Προτεραιότητα του γίνεται η ανατροφή των δύο παιδιών τους, Μάικλ και Ντάνιελ. Μερικά χρόνια αργότερα επιστρέφει στην ενεργό δράση, πρωταγωνιστώντας σε πολλές ταινίες του είδους του, που δεν είναι άλλες από τις δράσης και περιπέτειες.

Βέβαια, παρά το μεγάλο ιστορικό του σε ταινίες αδρεναλίνης και παρά το γεγονός ότι ο Λίαμ Νίσον θα ταίριαζες άψογα στον ρόλο του μυστηριώδη και γοητευτικού κατασκόπου James Bond, ποτέ δεν κατάφερε να τον υποδυθεί, καθώς υπήρχε μια πολύ σημαντική συμφωνία ανάμεσα σε εκείνον και την σύζυγό του, την οποία άτυπα σύναψαν πριν ακόμα παντρευτούν. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό "Rolling Stones" ο 70χρονος αστέρας θυμήθηκε με νοσταλγία την αγαπημένη του Νατάσα, δηλώνοντας πως θα ήταν αδιανόητο να υποδυθεί τον πράκτορα 007.

"Σκέφτηκαν για το ρόλο πολλούς ηθοποιούς. Τότε είχε βγει η "Λίστα του Σίντλερ” και η Μπάρμπαρα Μπροκολι (παραγωγός ταινιών) μού είχε τηλεφωνήσει κάποιες φορές να με ρωτήσει αν ενδιαφερόμουν και είχα απαντήσει ναι. Και τότε η υπέροχη γυναίκα μου, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της, μου είπε: "Λιαμ, αν παίξεις τον James Bond, δεν θα παντρευτούμε''" ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός, περιγράφοντας την στιγμή του χαριτωμένου διαπληκτισμού μαζί της: "Της έκανα πλάκα λοιπόν πηγαίνοντας πίσω από την πλάτη της και κάνοντας με τα δάχτυλά μου τη χειρονομία σαν να κρατάω όπλο και μετά μουρμουρίζω τη μουσική του James Bond. Τρελαινόμουν να κάνω τέτοιες βλακείες!" είπε συγκινημένος.

Όπως εξήγησε στην συνέχεια, η "απαγόρευση" αυτή προέκυψε από την ιδέα του καρδιοκατακτητή που άφηνε στο πέρασμα του ο James Bond, φοβούμενη μήπως και ο μελλοντικός της σύζυγός αποκτήσει δικά του Bond girls. "Υπάρχουν όλα αυτά τα υπέροχα κορίτσια σε διάφορες χώρες έτοιμα να ανεβούν στο κρεβάτι. Είμαι σίγουρη ότι η απόφασή της είχε βασιστεί, σε μεγάλο βαθμό, σε αυτό" υποστήριξε με χιουμοριστική διάθεση. Σε παλαιότερη συνέντευξη του το 2020 ο χολιγουντιανός αστέρας είχε αναφερθεί ξανά στην μνήμη της συζύγου του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως "μιλάει κάθε μέρα μαζί της, αφού επισκέπτεται όποτε έχει χρόνο μέσα στην ημέρα τον τάφο της".

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

02 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Η ασύλληπτη γκάφα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς την Μελίσσα ΜακΚάρθι: "Πήρες Ozempic";

Η τραγουδίστρια έσβησε αμέσως μετά το σχόλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.

Περισσότερα από

News

02 Μαϊ 2024

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε το τζιν παντελόνι που κάνει τη σιλουέτα να δείχνει ψιλόλιγνη

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αγαπά τη μόδα και αυτό φαίνεται από τις στυλιστικές της επιλογές.

02 Μαϊ 2024

Αν βρεθείς στο Λονδίνο μην χάσεις την μαγική έκθεση του Marc Quinn στο Kew Gardens

Μια έκθεση εντυπωσιακών γλυπτών που συνομιλούν με τον φυτικό κόσμο περιμένουν τους επισκέπτες του Kew Gardens, ενός από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της μητρόπολης.

02 Μαϊ 2024

Τάιρα Μπανκς - Χάιντι Κλουμ: Η ζωή αρχίζει στα 50

Μια εμφάνιση- έκπληξη στην συναυλία της Μαράια Κάρεϊ στο Λας Βέγκας, έκαναν τα δυο τοπ μόντελς και το γλέντησαν πραγματικά.

02 Μαϊ 2024

Δημήτρης Παπανικολάου: "Δεν μπορώ να είμαι περήφανος, επειδή γεννήθηκα 2 μέτρα και καρφώνω καλύτερα, Στόχος μου είναι να εμπνέω τους ανθρώπους"

Για αυτό και συμφωνούμε απόλυτα μαζί του: σημασία δεν έχουν μόνο τα δώρα που μας χάρισε απλώς η Φύση, αλλά ό,τι κατακτούμε με το πνεύμα και την ψυχή μας.

02 Μαϊ 2024

Γιατί η Τζένιφερ Άνιστον αναστάτωσε το διαδίκτυο με τη νέα ανάρτησή της στο Instagram;

Παρότι ήταν μια ανάρτηση για προϊόν η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε φωτιές.

02 Μαϊ 2024

Όταν η Ρούνεϊ Μάρα υποδύθηκε τη Μαρία Μαδγαληνή δίπλα στον Χοακίν Φίνιξ

Τότε η ηθοποιός είχε δηλώσει πως η Μαρία Μαγδαληνή υπήρξε "ριζοσπαστική" γυναίκα.

02 Μαϊ 2024

Τομ Χανκς- Ρίτα Γουίλσον: "Ακόμα δεν πιστεύω πως η γυναίκα μου βγαίνει μαζί μου"

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν 36 χρόνια γάμου και έχουν πολλά να πουν για τις σχέσεις.

02 Μαϊ 2024

Ο πρίγκιπας William μιλά για πρώτη φορά για την υγεία της Kate

Τη δική της μάχη με τον καρκίνο δίνει η πριγκίπισσα Kate Middleton, και ο πρίγκιπας William θέλησε να ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της.

01 Μαϊ 2024

Πολ Όστερ:Το συγκλονιστικό βιβλίο του για την οπλοκατοχή και το οικογενειακό δράμα που κρύβεται από πίσω

Ο σπουδαίος συγγραφέας Πολ Όστερ προσπαθεί να εξηγήσει ένα αμιγώς αμερικανικό φαινόμενο, που κρύβει και ένα οικογενειακό δράμα.

01 Μαϊ 2024

O Κιάνου Ριβς φιλά (ξανά) την σύντροφό του με ανοιχτά μάτια - Μήπως είναι το νέο dating trend;

Για ακόμα μια φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το φιλί του ηθοποιού Keanu Reeves στη σύντροφό του Alexandra Grand.