ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Τζουντ Λο φημολογείται ότι έγινε για 7η φορά πατέρας

Ο Βρετανός γόης έχει σίγουρα έξι παιδιά από 4 γυναίκες. Τώρα λέγεται πως απέκτησε και το έβδομο!

Οι φήμες λένε πως ο Τζουντ Λο μόλις απέκτησε το έβδομο παιδί του, στα 50 του χρόνια. Ο ηθοποιός έχει ήδη έξι παιδιά με τέσσερις διαφορετικές γυναίκες. Τώρα έχει δεσμό με την ψυχολόγο Φιλίππα Κοάν, 35 ετών. Οι δυο τους εθεάθησαν στο αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο τσουλώντας όχι ένα, αλλά δύο καροτσάκια.

Σύμφωνα με εικόνες που δημοσίευσε η εφημερίδα The Sun μαζί τους ήταν και μία ακόμα γυναίκα που έσπρωχνε το καροτσάκι του πρώτου παιδιού του ζευγαριού, το οποίο γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ η συζύγός του Φιλίππα έσπρωχνε ένα δεύτερο με ένα μωράκι.

Ο Τζουντ Λο είχε αποκαλύψει τη γέννηση του πρώτου του παιδιού με την Φιλίππα στην εκπομπή ‘The Tonight Show’ του Τζίμι Φάλον. Στην εκπομπή ρωτήθηκε για το πώς περνούσαν οι ημέρες του στην καραντίνα. Αφού λοιπόν ο ηθοποιός μίλησε για την ενασχόληση του με την κηπουρική, πέταξε όμως και την είδηση "ε, και αποκτήσαμε και ένα μωρό".

Είχε πει μάλιστα πως είναι ανοιχτός να μεγαλώσουν την οικογένεια τους με τη Φιλίππα "το λατρεύω, γιατί όχι; Είμαι πολύ τυχερός που έχω δεσμό με κάποια με την οποία είμαι ερωτευμένος παράφορα. Η ιδέα να αποκτήσουμε περισσότερα παιδιά είναι υπέροχη. Είμαι τυχερός που είμαι με κάποια με την οποία διασκεδάζω όσο ποτέ στη ζωή μου" είπε για τη σύντροφό του.

"Είμαστε μια απίστευτα σταθερή και υγιής οικογένεια που συμπεριλαμβάνει τα παιδιά μου που είναι πλέον νεαροί ενήλικες και τα μικρότερα που μας χαρίζουν τόση χαρά και διασκέδαση".

Ο Τζουντ και η Φιλίππα παντρεύτηκαν στο δημαρχείο Old Marylebone Town Hall, το 2019 και αυτός είναι ο δεύτερος γάμος του ηθοποιού.

Με την πρώτη του σύζυγο, την Σάντι Φροστ, 57 ετών σήμερα, απέκτησαν τρία παιδιά: τον Ράφερτι, 26 ετών, την Άιρις, 22 ετών και τον Ρούντι, 20 ετών.

Έπειτα απέκτησε μια κόρη, την Σοφία, 13 ετών με το μοντέλο Σαμάνθα Μπουρκ και μετά απέκτησε ένα ακόμα κορίτσι, την Άντα, 7 ετών με την τραγουδίστρια Κάθριν Χάρντινγκ, 32 ετών.

Η πιο διάσημη όμως σχέση του Τζουντ Λο ήταν με την ηθοποιό και καλλονή Σιένα Μίλερ με την οποία γνωρίστηκαν το 2003 και έγιναν αμέσως ζευγάρι. Δυο χρόνια μετά όμως αποκαλύφθηκε πως εκείνος διατηρούσε σχέση και με την... νταντά των παιδιών του, σχέση που δημοσιοποιήθηκε και προκάλεσε απίστευτο σκάνδαλο.

Η Σιένα Μίλερ είχε πει πολλά χρόνια αργότερα ότι ήταν μία από τις πιο τραυματικές εμπειρίες της ζωής της αυτός ο δημόσιος εξευτελισμός (όπως η ίδια το χαρακτήρισε), καθώς εκείνη την περίοδο εργαζόταν και σε θέατρο και έπρεπε κάθε μέρα να βγαίνει στην σκηνή μπροστά σε 800 ατόμα. Ο Τζουντ Λο είχε προβεί σε δήλωση σημειώνοντας πως: "ντρέπομαι βαθιά και έχω στενοχωρηθεί που πλήγωσαν τη Σιένα και τους κοντινούς μας ανθρώπους".

Μολονότι το ζευγάρι επανασυνδέθηκε το 2009, το 2011 χώρισε και πάλι. Αυτή τη φορά οριστικά. Έκτοτε ο καθένας πήρε τον δικό του δρόμο και έκανε οικογένεια και παιδιά με άλλους συντρόφους.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

30 Απρ 2024

Κόρντεϊ Κοξ: "Με χώρισε την ώρα της συνεδρίας χωρίς να το περιμένω!"

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για μια σκληρή εμπειρία που την οδήγησε όμως σε μια αποκάλυψη.

30 Απρ 2024

H επιστροφή του βασιλιά Κάρολου: Συμβολική η πρώτη του επίσκεψη- συνάντησε καρκινοπαθείς

Το βασιλικό ζεύγος επισκέφθηκε το Macmillan Cancer Centre του University College Hospital στο Λονδίνο.

Περισσότερα από

News

30 Απρ 2024

Η Κατερίνα Γερονικολού μας θύμισε κάτι από Ρουσλάνα

Σε πρόσφατη εμφάνιση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

30 Απρ 2024
30 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Το outfit που είδαμε στην πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision 2024

Ποιος είναι ο Bερολινέζικος οίκος μόδας που είναι γνωστός για τα avant garde ρούχα του;

30 Απρ 2024

Μπιγιονσέ: Η 70χρονη μητέρα της "δανείστηκε" την τζιν ολόσωμη φόρμα της

Η 70χρονη μητέρα της Μπιγιονσέ μοιάζει πολύ στην κόρη της.

30 Απρ 2024

30 χρόνια πριν: Όταν η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήταν ζευγάρι με τον Αλέκο Συσσοβίτη

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο Αλέκος Συσσοβίτης έζησαν έναν μεγάλο έρωτα

30 Απρ 2024

Φίλιππος Μιχόπουλος: Γελαστός στην πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου

Το ζευγάρι εξέδωσε την ανακοίνωση του χωρισμού του, την περασμένη Παρασκευή, αμέσως αφού έκλεισαν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα.

30 Απρ 2024

13 νέα βιβλία από τις εκδόσεις Διόπτρα αμέσως μετά το Πάσχα

13 νέες προτάσεις μας περιμένουν, μεταξύ των οποίων δύο εκδόσεις για τον Νίκο Καζαντζάκη.

30 Απρ 2024

Τραγωδία στο Μάτι: Θύελλα αντιδράσεων για τις ποινές- χάδι που επιβλήθηκαν στους κατηγορούμενους

Εκτιτέα τα πέντε έτη, δυνατότητα μετατροπής σε χρηματική ποινή.

30 Απρ 2024

13 χρόνια μαζί: Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ μοιράστηκαν μια νέα φωτογραφία από τον γάμο τους

Η δύσκολη επέτειος και το love story ενός ζευγαριού με πολύ γερά θεμέλια.