ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ποιος είπε Succession;-Το πρώτο τρέιλερ του 4ου κύκλου είναι εδώ!

Όσοι το έχετε δει ξέρετε. Όσοι δεν το έχετε δει, έχετε έναν μήνα σχεδόν να δείτε τους τρεις πρώτους κύκλους. Το Σαιξπηρικό Succession, μία από τις καλύτερες σειρές στην τηλεόραση επιστρέφει.

Succession 4

Είναι σοβαρό τώρα να χτυπήσει η καρδιά σου γρηγορότερα με την είδηση ενός σίριαλ; Όχι πολύ, αλλά συμβαίνει. Συμβαίνει συγκεκριμένα με το Succession, γιατί όποιος έχει πάθος με το storytelling δεν μπορεί παρά να πάρει μολύβι και χαρτί και να προσπαθήσει επεισόδιο- επεισόδιο σε μια προσπάθεια να αποκρυπτογραφήσει την τέχνη του σεναριογράφου Τζέσι Άρμοστρογκ. Γιατί πρώτα απ' όλα η επιτυχία του σίριαλ βασίζεται σε ένα φανταστικό σενάριο που θα έπρεπε να διδάσκεται για το πώς χτίζονται και εξελίσσονται οι χαρακτήρες και πως η πλοκή αποτελεί απόρροια των χαρακτήρων και δεν πέφτει από τον ουρανό. Με μια λέξη; Αριστούργημα.

Η σειρά του HBO (που στην Ελλάδα βλέπουμε σε πρώτη προβολή από τη Nova κι έπειτα από τη Vodafone TV) δείχνει τη ζωή της οικογένειας των Roy, της οποίας επικεφαλής είναι ο Λόγκαν Ρόι, σύμβολο της απόλυτης πατριαρχίας. Ιδιοκτήτης εταιρίας με ΜΜΕ, πάρκα αναψυχής και κρουαζιέρες η βαθύπλουτη οικογένεια Ρόι βουτά στα σκοτάδια του καπιταλισμού και και των αμείλικτων στρατηγικών που δεν θα σταματήσουν ασφαλώς λόγω αξιών, όπως π.χ η οικογένεια.

Τα τέσσερα παιδιά του μεγάλου αρχηγού - ο Κόνορ, ο Κένταλ, ο Ρόμαν και η Σιβ- περιδίνιζονται γύρω από τον σαδιστικό πατέρα τους που τους υπόσχεται συνέχεια ότι θα ορίσει την επόμενη μέρα των επιχειρήσεων του και τον επόμενο ηγέτη της οικογένειας, όταν ο ίδιος δεν λέει να σηκωθεί από τον θρόνο του. Γύρω τους υπάρχει βέβαια μια αυλή ακόλουθων- ερπετών που έχουν ταλέντο στο να ψυχανεμίζονται κάθε φορά προς τα πού θα φυσήξει.

Οικογενειακό, κοινωνικό και πολιτικό δράμα είναι ταυτόχρονα το Succession, μια σειρά που μιλά για την πτώση των ηθικών αξιών μπροστά στο χρήμα και στην εξουσία.

Και παρότι κανείς από τους ήρωες δεν έχει τα χέρια του καθαρά, η προσωπική τους ιστορία και η αγριότητα μέσα στην οποία έχουν γαλουχηθεί δεν μπορούν παρά να τους κάνουν παράλληλα και συμπαθείς (και αυτό οφείλεται βέβαια στη μαεστρία του σεναριογράφου).

"Αυτό είναι μια σκακιέρα και κάθε κίνηση είναι καθοριστική" ακούμε στο τρέιλερ της 4ης σεζόν του Succession. Στο τέλος της τρίτης σεζόν το μέλλον της εταιρίας κρεμόταν από μια επικείμενη συμφωνία, ενώ και τα τρία παιδιά που δραστηριοποιούνται στην επιχείρηση καταλαβαίνουν πως με τον έναν ή άλλο τρόπο έχουν πέσει θύματα προδοσίας. Για το λόγο αυτό ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά κατά του πατριάρχη.

"Είναι σαν την κόντρα Ισραήλ- Παλαιστίνης, Κρεγκ, μόνο που αυτή είναι πιο σημαντική" ακούμε επίσης τον Τομ (σύζυγο της Σιβ που μόλις την έχει προδώσει) να λέει.

Τώρα όλοι περιμένουμε να το δούμε στην Ελλάδα στις αρχές Απριλίου.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024
27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.