ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Νίκι Χάσκελ: Το νέο αστέρι του Tik Tok είναι 81 ετών

Συμβουλές για νέους, gossip από παλιά, σκάνδαλα και λίγη τρελίτσα μπορούν να προσελκύσουν χιλιάδες θαυμαστές.

Η Νίκι Χάσκελ είναι το νέο it girl του TikTok της Νέας Υόρκης. Και είναι 81 ετών.

"Είμαι παράδοξα νέα ", δήλωσε η ογδοντάχρονη στην The Post για τον λογαριασμό της στο TikTok. Μάλιστα αποκαλεί τον εαυτό της 'OG influencer'. Στον λογαριασμό της μοιράζεται απλόχερα τις γνώσεις της για τόσο, μα τόσο ευρεία θεματολογία. Από το πώς να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση ως τις πιο πικάντικες αναμνήσεις της, όπως τότε που έφυγε από ένα πάρτι... σεξ επειδή οι συμμετέχοντες δεν της φάνηκαν αρκετά όμορφοι.

"Είμαι νέα στην καρδιά", λέει η Χάσκελ στους 130.000 followers της.

Ποια είναι;

Η Χάσκελ σαν να έχει ζήσει πολλές ζωές. Έκανε καριέρα στη Wall Street στα τέλη της δεκαετίας του 1960. Στη συνέχεια ήταν οικοδέσποινα ενός τηλεοπτικού προγράμματος, του γνωστού "The Nikki Haskell Show", στο οποίο έπαιρνε συνεντεύξεις από μεγάλες αστέρες- όπως τη Λάιζα Μινέλι και τον Άντι Γουόρχολ. Έπειτα προσπάθησε- όχι και τόσο επιτυχημένα- να προωθήσει τον εαυτοό της ως γκουρού αδυνατίσματος το 2014, όμως της επιβλήθηκε πρόστιμο 60.000 δολαρίων για λανθασμένη ετικέτα στα χάπια διατροφής StarCaps.

Παρά την κριτική που δέχεται για την υποστήριξη που παρείχε απλόχερα στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, το κοινό την ακολουθεί. Απασχολεί ομάδες εικοσάρηδων που γυρίζουν και μοντάρουν τα στιλιζαρισμένα της βίντεο με π.χ συμβουλές μακροζωίας ή τη σειρά της "Πράγματα που ξέρω στα 80 μου και θα ήθελα να ήξερα στα 20 μου" που έχουν κάνει εκατομμύρια προβολές. Και βέβαια φροντίζει να πασπαλίζει τα βίντεο της με διάφορους διάσημους.

@bignikbh I’m in my 80’s and this is my advice to you 💌 #grandmasoftiktok #wordsofwisdom #advicetok ♬ original sound - Nikki Haskell

Και μοιράζει διαρκώς συμβουλές. Σε μια ανάρτηση, λέει "Δεν θα γνωρίσεις ποτέ κανέναν που να χορεύει σε μια ντουλάπα", ενθαρρύνοντας τους θαυμαστές της να αφήσουν τα κινητά τους στην άκρη και να γνωρίσουν ανθρώπους IRL (δηλαδή στην πραγματική ζωή).

Συνεχίζει να θυμάται μια νύχτα που της άλλαξε τη ζωή στα 30 της, στα τέλη της δεκαετίας του 1970, όταν συνάντησε τυχαία τον πρίγκιπα Egon Von Furstenberg, τον αείμνηστο τραπεζίτη, σχεδιαστή μόδας και πρώτο σύζυγο της Diane Von Furstenberg. Το δίδυμο κατέληξε στο Studio 54, και εκείνο το βράδυ και εκείνος της πρότεινε να γίνει συμπαρουσιάστριά του στο talk show του.

"Σε εκείνο το κλάσμα του δευτερολέπτου, ολόκληρη η ζωή μου άλλαξε. Ήταν κισμέτ", είπε η Χάσκελ για την μοιραία της συνάντηση. Ο Von Furstenberg τελικά αποσύρθηκε τελικά από το σόου, αφήνοντάς της τη θέση του. Έτσι εκείνη έγινε η κεντρική- και μόνη παρουσιάστρια.

Και το σόου της, η αλήθεια είναι είχε αφήσει εποχή. Κάποτε Έφτασε τρύπωσε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ντοβίλ στη Γαλλία για να ρωτήσει τον Τζιν Κέλι αν είχε ακόμα την ομπρέλα από το "Singin' in the Rain"! Κι έβαλε τον εικονολήπτη της να κρυφτεί κάπου για να καταγράψει μια συνέντευξη της Λάιζα Μινέλι. Κι αυτό γιατί ο σύζυγός της Μινέλι εκείνη την εποχή, Mark Gero, της είχε πει με αρκετή σαφήνεια θα λέγαμε πως "δεν επιτρέπεται να κινηματογραφήσεις τη Λάιζα. Αν δω τον κάμεραμαν σου θα σπάσω την κάμερα". "Έτσι είπα απλώς στον οπερατέρ μου να κρύψει την κάμερα", θυμάται σε ένα από τα βίντεο της η Νίκι.

Ενώ η Χάσκελ παραδέχεται ανοιχτά πως πολλές από τις συνεντεύξεις της συνέβησαν επειδή βρισκόταν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, τονίζει στους θαυμαστές της στο TikTok να δουλέψουν ώστε να φτιάξουν μόνοι τους την τύχη τους. Και πιστέψτε μας είναι πολλοί, μα πάρα πολλοί εκείνοι που την ακούνε.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!