ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το μάθημα ζωής που έδωσε στον Πολ Ραντ ο πατέρας του

Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ και όχι τυχαία.

"Αν είσαι ευγενικός και καλός με τους ανθρώπους και τους συμπεριφέρεσαι όπως θα ήθελες να σου φέρονται, όλα θα είναι καλύτερα". Αυτό είχε πει στον Πολ Ραντ ο πατέρας του και αυτό κρατάει ως μήνυμα ζωής.

Μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό People, ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία της Marvel, "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", είπε: "Είχα καλές σχέσεις με τον μπαμπά μου, πάντα κουβεντιάζαμε. Αλλά δεν είχαμε αυτό που λένε, σύνδεση καρδιάς. Δεν το είχαμε πραγματικά αυτό. Αλλά θυμάμαι μια φορά που είχαμε πραγματικά μια υπέροχη, ενδιαφέρουσα συζήτηση και τον ρώτησα ακριβώς για τις σκέψεις του για τη ζωή".


Ήταν μια εποχή "που η ζωή ήταν αρκετά δύσκολη", λέει ο Ραντ. "Περνούσαμε κάπως δύσκολες στιγμές όσον αφορά τα οικονομικά, αλλά και σε άλλα ζητήματα και αρχίσαμε να μιλάμε για τη θρησκεία και την πνευματικότητα, επειδή δεν ήμασταν μια πραγματικά θρησκευόμενη οικογένεια".


Τότε ο πατέρας του Ραντ, ο οποίος πέθάνε το 2008, εξήγησε την άποψή του για τη θρησκεία στον γιο του. "Μου είχε πει, "Πιστεύω ότι πρέπει να συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους όπως θα ήθελες να σου φέρονται. Και αν το κάνεις αυτό, αν υπάρχει κάτι άλλο [μετά από αυτή τη ζωή], ελπίζω αυτό να σε καλύπτει, όλα τα βασικά είναι κάπως καλυμμένα"" είπε ο ηθοποιός. "Είσαι εδώ για λίγο, ούτως ή άλλως, γι' αυτό προσπάθησε να κάνεις κάτι που γεμίζει το δοχείο, που κάνει τη ζωή λίγο πιο εύκολη για κάποιον άλλο και συνεισφέρεις στον κόσμο όσο είσαι εδώ και όχι μόνο να παίρνεις ό,τι μπορείς από αυτόν".


"Το πιστεύω ολόψυχα, μάλλον το πίστευα πριν μου το πει. Αλλά το σκέφτομαι τώρα, ξέρεις; Ήταν μια σημαντική στιγμή που είχα με τον μπαμπά μου", πρόσθεσε ο Ραντ.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

20 Ιαν 2026

Μαρέβα Μητσοτάκη | Συνόδευσε τον σύζυγό της σε ένα θλιβερό γεγονός

Το πρωθυπουργικό ζευγάρι στην κηδεία του Νίκου Στασινόπουλου την Τρίτη 20 Ιανουαρίου στην Αθήνα.

20 Ιαν 2026

Ιωάννα Μαλέσκου | Απόδραση σε ευρωπαϊκό προορισμό με τον καλύτερό της φίλο

Η Ιωάννα Μαλέσκου στο Άμστερνταμ με αγαπημένο της πρόσωπο.

Περισσότερα από

News

20 Ιαν 2026

Δεν είναι μόνο ο Νικόλαος Ντε Γκρες! Η παρουσία ενός ακόμη βαφτισιμιού της Ειρήνης στην κηδεία της

Η ταυτότητα πέρασε απαρατήρητη από πολλούς: Στις 19 Ιανουαρίου έκανε το βασιλικό του ντεμπούτο στην Αθήνα ο Simeon Muñoz, βαφτισιμιός της πριγκίπισσας Ειρήνης,

20 Ιαν 2026

Valentino | Οι διακοπές σε ελληνικό νησί με τον έρωτα της ζωής του Giancarlo Giammetti

Oι κοινές διακοπές το καλοκαίρι του 2013 στη Μύκονο και οι paparazzi φωτογραφίες στην παραλία της Ψαρρού. Ποιος είναι ο Giancarlo Giammetti;

20 Ιαν 2026

Μιράντα Πατέρα | Με χειμερινό look στο σπίτι με τον εγγονό της

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη της.

20 Ιαν 2026

"Είμαι συντετριμμένη": Η Cindy Crawford αποχαιρετά τον Valentino με ένα ειλικρινές μήνυμα

Το αντίο του κορυφαίου μοντέλου στον μακροβιότερο couturier του 20ού και του 21ου αιώνα.

20 Ιαν 2026

Σοφία της Ισπανίας | Το ιδιαίτερο Valentino φόρεμα που επέλεξε στο δείπνο του Χρυσού Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ το 2002

Το πρόγραμμα για τον εορτασμό της 50ής επετείου της Ελισάβετ στο θρόνο περιελάμβανε ένα συμπόσιο με τους Ευρωπαίους ηγεμόνες, μεταξύ των οποίων ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος και η βασίλισσα Σοφία.

20 Ιαν 2026

Σοφία Καρβέλα | "Έχω μοιραστεί με τα παιδιά μου πως βρίσκομαι σε διαδικασία απεξάρτησης από το αλκοόλ"

Η Σοφία Καρβέλα παραδέχεται ότι έχει μιλήσει ανοιχτά στα αγόρια της για ένα ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα της ζωής της.

20 Ιαν 2026

Σοφία της Ισπανίας - βασίλισσα Letizia | Η φωτογραφία από το Τατόι που αποκαλύπτει τις αληθινές τους σχέσεις

Η χειρονομία της βασίλισσας στη Σοφία της Ισπανίας που δεν πέρασε απαρατήρητη.

20 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη | Η στοργική κίνηση στον Νικόλαο Ντε Γκρες στο δείπνο μετά την ταφή της Ειρήνης στο Τατόι

Η κόρη της Αγάπης Πολίτη και του Γιώργου Βαρδινογιάννη διόρθωσε την εμφάνιση του συζύγου της με μία μόνο κίνηση.

19 Ιαν 2026

Μάρα Ζαχαρέα | Στο κυριακάτικο τραπέζι της με το αγαπημένο φαγητό των παιδικών μας χρόνων

Η Μάρα Ζαχαρέα ετοίμασε το πιάτο που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.

19 Ιαν 2026

Άριελ Κωνσταντινίδη | Στο μπάνιο της με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Άριελ Κωνσταντινίδη ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.