ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το awkward φιλί στο στόμα της Τζιλ Μπάιντεν με τον σύζυγο της Κάμαλα Χάρις που "ανατρίχιασε" τα social media

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και ο Ντάγκλας Εμχοφ αισθάνονται αμηχανία στην τοποθεσία Καπιτώλιο.

Ενώπιον των μελών της Γερουσίας, της Βουλής τον Αντιπροσώπων, τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζον Μπάιντεν, αρκετών δημοσιογράφων και ρεπόρτερ, η Τζιλ Μπάιντεν καταφθάνοντας στην κατάμεστη αίθουσα του Αμερικανικού Καπιτωλίου, συνοδεία ένθερμων χειροκροτημάτων, άφησε κατάπληκτα τα πλήθη με τον χαιρετισμό της προς το πρόσωπο του συζύγου της Κάμαλα Χάρις, Ντάγκλας Εμχοφ. Λίγες στιγμές πριν ο Αμερικανός Πρόεδρος ανέβει στο βήμα να εκφωνήσει πατροπαράδοτα τον λόγο του στο Κογκρέσο για την Κατάσταση της Ένωσης, η Πρώτη κυρία των ΗΠΑ και σύζυγός του, φίλησε στο στόμα τον σύζυγο της Αντιπροέδρου Χάρις.

Η εντυπωσιακή είσοδος της 71χρονης εκπαιδευτικού στην αίθουσα του ιστορικού κτηρίου προκάλεσε αμηχανία τόσο στους δύο πρωταγωνιστές, όσο και στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι δεξιοτεχνικά υποδύθηκαν πως δεν συνέβη τίποτα το ασυνήθιστο, συνεχίζοντας να χειροκροτούν την Πρώτη Κυρία ώσπου να τοποθετηθεί στην θέση της. Το awkward φιλί στο στόμα ανάμεσα στην Τζιλ Μπάιντεν και τον Ντάγκλας Εμχοφ προφανώς και δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες των social media, οι οποίοι έσπευσαν να καταδικάσουν τον εν λόγω χαιρετισμό, αλλά και την "απογοητευτική" στάση των υπολοίπων που δεν αντέδρασαν με το "υποτιθέμενο ατύχημα".

Η "τρυφερή" στιγμή, που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, σχολιάστηκε εντόνως αφού οι "επίδοξοι εραστές" δεν φιλήθηκαν απλώς στο στόμα, αλλά κρατούσαν σφιχταγκαλιασμένα ο ένας τα χέρια του άλλου. "Είναι σχεδόν άβολο και αηδιαστικό να βλέπεις την Πρώτη Κυρία να φιλιέται στο στόμα χωρίς αναστολές με τον σύζυγο της Κάμαλα Χάρις" σημείωσε ένας χρήστης στο Twitter, ενώ ένας άλλος αναρωτήθηκε, δημοσιεύοντας το στιγμιότυπο, αν όντως είδε καλά αυτό που συνέβη. "Οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να φιλιούνται στο στόμα εάν δεν είναι σύζυγοι, σύντροφοι και ειδικά όταν παρακολουθούνται σε τέτοιο βαθμό από την κοινή γνώμη. Απλώς δεν είναι φυσιολογικό" έγραψε κάποιος άλλος.

Παρά την αναταραχή στα social media, ο Τζον Μπάιντεν δεν φαινόταν ιδιαίτερα ενοχλημένος πριν ανέβει στο βήμα, ενώ όταν η Κάμαλα Χάρις ερωτήθηκε σε συνέντευξη της εάν είδε το φιλί, απάντησε ότι δεν το είδε ποτέ αυτό, μετατοπίζοντας την συζήτηση στο γεγονός πως η Πρώτη Κυρία εργάζεται εντατικά στο πλευρό της αλλά και του συζύγου της.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.