ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μπρένταν Φρέιζερ: "Άρχισα να κατηγορώ τον εαυτό μου όταν ο 2χρονος γιος μου διαγνώστηκε με αυτισμό"

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του ηθοποιού για την αλλαγή της στάσης του απέναντι στην ζωή.

Καλεσμένος στην εκπομπή "The Howard Stern Show" βρέθηκε ο Μπρένταν Φρέιζερ, ο οποίος με βαθιά ειλικρίνεια και σεβασμό δήλωσε στην διάρκεια της συζήτησης, ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επικοινωνεί όσο το δυνατό περισσότερο με τους θαυμαστές του, οι οποίοι έχουν διαγνωσθεί με αυτισμό, ώστε να τους διαβεβαιώσεις πως οι κοινωνικές εκδηλώσεις είναι ένας χώρος "όπου ανήκουν πραγματικά και εκείνοι". Ο καταξιωμένος ηθοποιός εξήγησε πως οι σκέψεις και ενέργειες του αυτές πυροδοτήθηκαν από την προσωπική ιστορία του γιού του.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brendan Fraser (@brendan__fraser)

Όπως αποκάλυψε εμφανώς συγκινημένος, ο μεγαλύτερος γιός του διαγνώσθηκε με αυτισμό σε ηλικία μόλις 2 ετών, κάτι που άλλαξε για πάντα την κοσμοθεωρία του και τον τρόπο που αντιμετώπιζε μέχρι στιγμής την ζωή. "Ο μεγαλύτερος γιο μου έχει αυτισμό και γνωρίζω από πρώτο χέρι πόσο σημαντικό είναι τόσο για εκείνους τους ανθρώπους, όσο και για τις οικογένειες τους, να μπορείς να τους συμπεριλάβεις σε τέτοιες καταστάσεις. Σημαίνει πολλά να μπορείς να τους προσφέρεις μια μικρή ικανοποίηση απλά και μόνο με την παρουσία σου" ανέφερα χαρακτηριστικά στην αρχή.

Στην συνέχεια ο πρωταγωνιστής της ταινίας "Η Φάλαινα" περιέγραψε πως αισθάνθηκε όταν ο μικρός γιός του, Γκρίφιν, διαγνώσθηκε με την εν λόγω αναπτυξιακή διαταραχή. "Ένιωθα σαν να χτυπήθηκα με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Η πρώτη αντίδραση που είχα ήταν "θέλω να μάθω πώς να το διορθώσω, ποια είναι η θεραπεία;". Δεν ήξερα καλά καλά τι σημαίνει αυτό" εξομολογήθηκε, επισημαίνοντας μάλιστα ότι ξεκίνησε να κατηγορεί τον εαυτό του για ότι είχε συμβεί. "Αρχίζεις και κατηγορείς τον εαυτό σου. Σκέφτεσαι μήπως φταίει το DNA μου ή επειδή κάπνισα χόρτο στο κολλέγιο" πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Ο Μπρένταν Φρέιζερ παραδέχτηκε ότι μέχρι την στιγμή που έμαθε για την κατάσταση του γιού του, έδινε προτεραιότητα κυρίως στην επαγγελματική του ζωή, αλλά και σε ανούσιες καβγάδες που είχε με την πρώην σύζυγό του, Αφτόν Σμιθ. "Έδινα μεγαλύτερη σημασία στην επαγγελματική μου ζωή και όχι στην προσωπική μου στο παρελθόν. Όμως με τον Γκρίφιν, όλα αυτά έχουν ακυρωθεί. Ποιος νοιάζεται για τα προβλήματα στη δουλειά ή για το αν τσακώθηκα με την πρώην μου; Αυτά δεν έχουν πια σημασία" κατέληξε.

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

21 Οκτ 2025

Ανανεωμένη η Ευδοκία Ρουμελιώτη | Η chic εμφάνιση στην πρεμιέρα του "Hotel Amour"

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έδωσε το παρών στην πρεμιέρα του νέου μιούζικαλ που σκηνοθετεί η Σμαράγδα Καρύδη.

21 Οκτ 2025

"Το πρόβλημα είσαι εσύ" | Πρώην σύζυγός της Jennifer Lopez απαντά στη δήλωσή της ότι δεν αγαπήθηκε ποτέ αληθινά

Η δημόσια ανάρτηση - απάντηση του πρώτου συζύγου της Λατίνας σταρ μετά την επίμαχη δήλωσή της.

Περισσότερα από

News

21 Οκτ 2025

Αnne Hathaway | Το κόσμημα αξίας 38.200 ευρώ που επέλεξε σε έξοδό της στη Νέα Υόρκη

Τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, η 42χρονη σταρ παρευρέθηκε στα Golden Heart Awards 2025 στη Νέα Υόρκη.

21 Οκτ 2025

Βάσω Λασκαράκη | Το δημόσιο μήνυμα για "Το Σόι Σου" μετά την επίσημη ανακοίνωση της πρεμιέρας

Η Βάσω Λασκαράκη μοιράζεται τα συναισθήματά της για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς.

21 Οκτ 2025

Σοφία Κόκκαλη | Σπάνια κοσμική εμφάνιση για την 24χρονη κόρη του Πέτρου Κόκκαλη

Η Σοφία Κόκκαλη στο θέατρο με την μητέρα της, Ελένη Σκουλά.

21 Οκτ 2025

Στα χνάρια της μαμάς του ο Νικόλας Βασιλειάδης | Η περήφανη ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση

H Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μοιράζεται τη στιγμή που ένιωσε βαθιά περηφάνια για τον πρωτότοκό της.

21 Οκτ 2025

Γάμος Stella Banderas | Ποιος διέρρευσε φωτογραφία με το άκρως απόρρητο νυφικό της;

Έτσι διέρρευσε η εικόνα με το νυφικό φόρεμα της Stella del Carmen Banderas. Ο καλεσμένος που αποκάλυψε ένα σχέδιο που προστατεύεται από συμφωνία εμπιστευτικότητας

21 Οκτ 2025

H στιγμή που ο Nicolas Sarkozy φεύγει από το σπίτι του για να εκτίσει την ποινή του στη φυλακή

Ο πρώην Γάλλος πρόεδρος εγκαταλείπει το σπίτι του πριν από την εκτέλεση της 5ετούς ποινής φυλάκισης που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 21 Οκτωβρίου 2025.

21 Οκτ 2025

Δυστύχημα ή έγκλημα ο θάνατος του Isak Andic; Γιατί υποψιάζονται τον γιο του εκλιπόντος ιδρυτή της Mango

Μέχρι τον Μάρτιο, η θανατηφόρα πτώση του επιχειρηματία θεωρούνταν δυστύχημα. Ωστόσο, οι αντιφάσεις του γιου, μαζί με μια κατάθεση βασικού μάρτυρα, οδήγησαν τον δικαστή να ξεκινήσει έρευνα για ανθρωποκτονία.

21 Οκτ 2025

Αλεξάνδρα Κωστοπούλου | Προτείνει το απόλυτο σνακ για τις βροχερές μέρες

Μία υπέροχη γευστική πρόταση έδωσε στους θαυμαστές της η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου.

21 Οκτ 2025

Δανάη Μιχαλάκη | Αγκαλιά με τον Γιώργο Παπαγεωργίου στη θεατρική του πρεμιέρα

Η Δανάη Μιχαλάκη στο πλευρό του συζύγου της στο νέο του ξεκίνημα.

21 Οκτ 2025

Αλεξάνδρα Νίκα | Ο μικρός της πρίγκιπας μεγάλωσε και ξεκίνησε baby swimming

Η Αλεξάνδρα Νίκα μοιράζεται τη νέα δραστηριότητά της με τον Βασίλη Αργυρό.