ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ πιστεύει πως το The Crown πρέπει να κλείσει εδώ

Η Βρετανή ηθοποιός είχε υποδυθεί την Πριγκίπισσα Μαργαρίτα στον τρίτο και τέταρτο κύκλο.

Δεν είναι παρόλογο που πολλοί από εμάς περιμένουμε την επόμενη σεζόν του The Crown, μίας από τις πλέον επιτυχημένες του Netflix. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται να καταπιαστεί με τον θάνατο της Νταϊάνα, που αποτελεί διαχρονικά ένα αγκάθι για το Παλάτι και τη βασιλική οικογένεια, ένα γεγονός που άλλξες το ρου της ιστορίας.

Στο τελευταίο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν είδαμε την πριγκίπισσα Νταϊάνα να συναντά τον Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ ο οποίος την προσκάλεσε να περάσει μαζί του τις καλοκαιρινές διακοπές της στο γιοτ του. Είναι λοιπόν σαφές ότι η επόμενη σεζόν θα εμβαθύνει περισσότερο στην ιστορία Νταϊάνα-Ντόντι, καθώς και σε άλλες σημαντικές στιγμές από τα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Ωστόσο, παρά την αυξανόμενη αναμονή, η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ δήλωσε δημόσια πως θεωρεί ότι η σειρά έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της. Μιλώντας στην εφημερίδα The Guardian, η ηθοποιός, η οποία κέρδισε υποψηφιότητα για Emmy για την ερμηνεία της ως πριγκίπισσα Μάργκαρετ στην τρίτη και τέταρτη σεζόν, μοιράστηκε τις σκέψεις της για την εξέλιξη της σειράς. Στο μεταξύ ο δημιουργός της σειράς, Πίτερ Μόργκαν, είχε ξεκαθαρίσει πως η έκτη σεζόν θα είναι η τελευταία σεζόν της σειράς, αλλά αυτό δεν φάνηκε αρκετό για την Κάρτερ, η οποία γνωρίζουμε πως δεν μασά τα λόγια της.

"Θα πρέπει να είμαι προσεκτική και εδώ, αλλά στην πραγματικότητα δεν νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουν", σημείωσε στη συνέντευξη. "Συμμετέχω σε αυτό και μου άρεσαν τα επεισόδια μου, αλλά είναι πολύ διαφορετικό τώρα. Όταν ξεκίνησε το The Crown ήταν ένα ιστορικό δράμα και τώρα έχει πέσει στο παρόν". Ωστόσο, πρόσθεσε ότι η απόφαση για το πότε θα τελειώσει η σειρά "εξαρτάται από αυτούς".

Παράλληλα, της ζητήθηκε να σχολιάσει την αυτοβιογραφία του Χάρι, όμως εκείνη αρνήθηκε λέγοντας πως ήδη έχει προκαλέσει πολλή προσοχή.

Παρά τη δημοτικότητά της, η σειρά του Netflix έχει δεχθεί και κριτική, ιδίως όσοαν αφορά στη δραματοποίηση κάποιων γεγονότων όπως της σχέσης μεταξύ της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έκτη σεζόν θα συμπεριλαμβάνει τον θάνατο της Νταϊάνας και της κηδείας της, ενώ θα δούμε επίσης τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ να γνωρίζει την Κέιτ Μίντλετον την εποχή που και οι δύο φοιτούσαν στο Πανεπιστήμιο του St Andrew’s.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι