ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: "Τα πιο ακραία τα φαντάζομαι συνήθως"

Οι αποκαλύψεις για τα γυρίσματα και το φινάλε της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς "Maestro".

Χριστόφορος Παπακαλιάτης NDP

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ "Στο Κέντρο" βρέθηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος μιλώντας για την σημαντική επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς "Maestro", αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν αλλά και κρυφές πτυχές από την ενσάρκωση της ιστορίας του. Όπως εξήγησε ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, την περίοδο αυτή βρίσκεται στην συγγραφή και ολοκλήρωση του δεύτερου μέρους του σεναρίου, ενώ τους επόμενους δύο μήνες αναμένεται η έναρξη των γυρισμάτων των πρώτων επεισοδίων.

"Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Έχω ένα άγχος για την παγκόσμια απήχηση που θα έχει στο Netflix, γιατί στην Ελλάδα ευτυχώς πήγε πολύ καλά. Στις 17 Μαρτίου, το Maestro θα παίξει σε όλες τις χώρες του κόσμου στα ελληνικά αλλά και μεταγλωττισμένη" δήλωσε αρχικά ο πρωταγωνιστής.

Μιλώντας για τους ήρωες των έργων του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε πως δεν ανήκουν τελείως στην σφαίρα της φαντασίας, αλλά έχουν πολλά βιωματικά στοιχεία. "Οι ήρωες είναι εδώ ανάμεσά μας, παντού, πάντα. Για όλους νομίζω που γράφουν και λένε ιστορίες, οι άνθρωποι είναι ήρωες που έχουν είτε γνωρίσει, είτε ακούσει. Δεν έχω γνωρίσει έναν Χαράλαμπο σαν αυτόν της σειράς, αλλά τον φαντάστηκα. Τα πιο ακραία, τα φαντάζομαι συνήθως" εξήγησε, προσθέτοντας πως ο ίδιος υποδυόμενος έναν ήρωα, φέρει συχνά στοιχεία της αληθινής ζωής του σε αυτόν. "Στο "Αν" ήμουν σε πολύ μεγάλο βαθμό εγώ, το σενάριο ήταν πολύ συγκεκριμένο και αφορούσε ακριβώς την ζωή μου εκείνη την εποχή. Τώρα στο "Maestro" δεν είμαι κανένας από αυτούς τους ήρωες, είναι λίγο ακραίοι ήρωες, περνάνε δύσκολα" επισήμανε με χιουμοριστική διάθεση.

Όσο για την πλοκή και την υπόθεση της τηλεοπτικής σειράς, ο σκηνοθέτης ανέφερε τα εξής: "Επέλεξα να πω μια ιστορία και ο εχθρός σαν να λέμε να είναι η κοινωνία και οι παθογένειές της. Και ο ήρωάς μου πήγε και έμπλεξε μέσα σε αυτά, ακριβώς όπως έμπλεξα και εγώ σαν σεναριογράφος. Μέσα σε αυτά βούτηξα μέσα σε αυτές τις ιστορίες, οπότε με έναν τρόπο ναι, ήταν πολιτικό όλο αυτό και ελπίζω να πέρασα τα μηνύματα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι ο άνθρωπος ο οποίος μου αρέσει να κουνάει το δάχτυλο".

Ολοκληρώνοντας, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδωσε ένα μικρό hint για το φινάλε της αγαπημένης σειράς τονίζοντας πως το "καλό" κερδίζει πάντα στο τέλος. "Σε όλες μου τις δουλειές ο χαρακτήρας μου υπάρχει και πάντα τείνω προς την ισορροπία σαν άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, με έναν τρόπο ότι νομοτελειακά το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει" ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής:

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Ιουλ 2024

Αρετή Κετιμέ: Πώς είναι σήμερα το κορίτσι-θαύμα που πριν από 20 χρόνια μάγεψε τον κόσμο στην "Αθήνα 2004";

Πριν από 20 χρόνια μία 15χρονη και το σαντούρι της μεσουρανούσαν στην ελληνική μουσική σκηνή.

26 Ιουλ 2024

Κόλαφος η απάντηση της ΕΣΗΕΑ στην Ακρίτα για την επίθεση στην Παναγοπούλου: "Οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε"

"Σε μια εποχή που ο κακοποιητικός λόγος ισοπεδώνει τη γυναικεία προσωπικότητα, οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε και στον χώρο των social media" αναφέρει η ανακοίνωση.

Περισσότερα από

News

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Φρενίτιδα με τη Σελίν Ντιόν- Ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει και πώς την αποθεώνει ο κόσμος

Η μεγάλη ντίβα ανταποδίδει την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος και εκθειάζει το Παρίσι στο Instagram της.

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: To λαμπερό πάρτι της Louis Vuitton- Όλοι οι διάσημοι καλεσμένοι

Πλήθος αστέρων παρευρέθηκαν στο πάρτυ που παρέθεσε ο γαλλικός οίκος λίγο πριν την τελετή έναρξης των Αγώνων στο Παρίσι.

26 Ιουλ 2024

"Μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο στρίψιμο του στόματος. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω"

Ο Παύλος Πολάκης για άλλη μια φορά "παραδίδει μαθήματα ευγένειας", τα οποία προφανώς και διδάχτηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ. Και αποχώρησε αμετανόητος και προφανώς ατιμώρητος.

26 Ιουλ 2024

Μαρία Μενούνος: Χειροκροτεί την κόρη της, Αθηνά, την ώρα που κάνει τα πρώτα της βήματα

Η Μαρία Μενούνος φαίνεται ενθουσιασμένη καθώς η Αθηνά μεγαλώνει.

26 Ιουλ 2024

Παρίσι 2024: Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο δείπνο Μακρόν στο Λούβρο

Καλεσμένοι ήταν αρχηγοί κρατών, βασιλείς, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών και αθλητικών φορέων και φυσικά ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

26 Ιουλ 2024

Δώρα Τσαμπάζη προς Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη: "Απόψε θα ζήσετε ίσως την κορυφαία στιγμή της καριέρα σας"

Η Δώρα Τσαμπάζη θυμάται σε ανάρτηση της τη στιγμή που ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης κράτησε ψηλά την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

26 Ιουλ 2024

Η Βασιλική Τρουφάκου στο χωριό με τον δύο μηνών γιο της

Βιώνει την απόλυτη ευτυχία η Βασιλική Τρουφάκου.

26 Ιουλ 2024

Lady Gaga: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα με τις πρόβες της στον Σηκουάνα

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

26 Ιουλ 2024

20 χρόνια πριν- Η Ναόμι Κάμπελ αναπολεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας

Η ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.